Temper-Tantrum 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Z groy przepraszam ! W sobote pozbywam sie jednego z xboxow , jestem z dala od domu , mam net przez gprs i nie mam czasu na sprawdzanie przez 4 dni tematow w wyszukiwaniu i nie robie sobie jaj . Z gory serdecznie dziekuje za wyrozumialosc Mam z bratem profile na 2 dyskach . Jednego xa sprzedaje i chcemy miec te profile na jednym dysku . Jak mam to zrobic ? Mozna step by step ? Nie mam xa pod reka bo jestem w pracy i mam 2 miechy kwarantanny ( :( ) Dzieki i pozdrawiam , serdecznie dziekujac moderatorom za niekasowanie tema`tu
bountyhunter 78 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 najprosciej by bylo uzyc memorki jesli jednak nie masz memorki, to jesli brat ma swoj profil na xlive, to po prostu go zrecoveruj na tej innej konsoli. w dashboardzie, bedac wylogowanym, dajesz na 'recover my profile', wpisujesz dane i sciagasz. tylko zanim sprzedasz konsole, to wejdz z profilem online na xlive, zeby sie zupdateowal o wszystkie achievy ktore zdobyl od czasu ostatniego logowania. profil profilem, a zostaja jeszcze savey tu najlepsza bedzie memorka, nie ma tanszej i latwiejszej drogi od tego.
Mastah 103 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 http://www.psxextreme.info/przenoszenie-da...mi--t58249.html
Rekomendowane odpowiedzi