spider242526 0 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 A teraz trochę z innej beczki. Wpisujcie postacie/bohaterów z gier RPG, za którymi po prostu nie przepadacie, a także dlaczego taki jest Wasz wybór. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Makoto z Enchanted Arms............ Bo jest nie dość że otwartym pedałem, to nie lubi głównego bohatera ? . Cytuj
Belcoot 0 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Sephiroth - lama i tyle . Nigdy go nie lubiłem. Nieciekawa i nijaka postać, jak dla mnie. Żałosny typ. Genesis - oh, please... :krzeslem: Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Vaan z FFXII...jak taki kretyn mógł zostać głównym bohaterem gry?? Cytuj
firana140 621 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 jak dla mnie to Balthier jest głównym bohaterem właśnie, a mi się Penelo nie podoba, może wraz z rozwojem akcji coś się zmieni, mam nadzieję Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Z FF7 nielubilem Cait Sith'a i Yuffie Z FF10 Wakka mnie troche wnerwial Z FF12 Vaan'a i Penelo-dwa glupie i niepotrzebe wogole nastolatki w tej grze....i obydwoje maja glupie ubrania(co to jest co penelo nosi???Stroj kompielowy jednoczesciowy czy co???) Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 FF7 Heideger - wieprz opasły jakby to napisał Mistrz Sapkowski FF8 Squall - zachowywał sie jak totalny jełop na dodatek ta gustowna kurtka z futerkiem :pifpaf: FF9 Quina - .......... bez komentarza :pifpaf: :pifpaf: FF10 Seymour - szczególnie denerwujący jak trza było z nim walczyć :pifpaf: mój pierwszy post witam !! Cytuj
Crono 0 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 Vaan + Penelo - FFXII Alicia + Rufus - VP:S Dobre gry, ale tak "daremnych" głównych bohaterów rpg dawno nie było Cytuj
Plugawy 3 686 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 za dużo by wymieniać, większość postaci w grach jrpg z kilkoma wyjątkami Cytuj
Istance 0 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 FFVII: Cait Sith'a Inne jRPG: nigdy nie znosiłem grać robotami Cytuj
Ader 383 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 Tidus Penelo Kejt Syf(WTF??) z FFVII To chyba wszystko Cytuj
firana140 621 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 (edytowane) Delita z FF tactics niby walczył o królestwo które byłoby warte Ovelii itp itd a sam okazał się nie lepszy od Dycedarga czy innych bad guyów Edytowane 12 lutego 2008 przez firana140 Cytuj
Riona 0 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Yuffie - Głupia, zarozumiała i wredna. W dodatku okrada nas z materii, po czym miałam ochotę dożywotnio wykopać ją z drużyny. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Tidus i Zidane. Zwłaszcza Tidus. Taki retard, że aż przykro się nim fabułę do przodu posuwa. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Vaan czyli najbardziej debilna, niepotrzebna i denerwujaca postac ever. Cytuj
(COH)Marcin 0 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Vaan - za pedalski głosik,pedalską fryzure i w ogóle taka ''ciota'' z niego. Penelo - za dużo by wymieniać wystarczy na nią popatrzeć Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Caith Sith - wnerwiający w ogólne niepotrzebny zwierz Quina - Po prostu jeden wielki, lol z ogromnym jęzorem, zawsze jak patrze na avatara KOMODO, to mi sie rzygać chce Zidane - najgorszy bohater w serii FF ever Amarant - zarozumiały typek o idiotycznej fryzurze Dylan (VP2) - kto podkładał pod niego głos... <_< Cytuj
Rotten_Christ 1 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 Wszystkie postacie licząc od FF IX (z wyłaczeniem Lulu:P i Kimahri Ronso)... Nie wiem to to wymyśla ale to banda ciotek jakiś... chłopczyków... no nie wiem, czy jakieś zboki są w tym square?? Powinni robić różne wersje... na rynej jap z ciotami, a na inne z jakimi normalnymi ludźmi... Nigdy nie miałem ochoty zagrać w FF XII... To dlatego, że nie mógłbym grać takim kolesiem który wygląda jak..... 1 Cytuj
okens 541 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Lost Odyssey... czarny, glownodowodzacy armia krolowej za CHOLERNIE PRZENAJGORSZE wlosy jakie kiedykolwiek, ktokolwiek mogl wymyslec i zamiescic gdziekolwiek( wyklinam go) Cytuj
quill 0 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Yuffie - fauszywa Wakka - taki troche zbyt przy.upas Tidusa;] Cytuj
Belcoot 0 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 (edytowane) Wszystkie postacie licząc od FF IX (z wyłaczeniem Lulu:P i Kimahri Ronso)... Nie wiem to to wymyśla ale to banda ciotek jakiś... chłopczyków... no nie wiem, czy jakieś zboki są w tym square?? Powinni robić różne wersje... na rynej jap z ciotami, a na inne z jakimi normalnymi ludźmi... Nigdy nie miałem ochoty zagrać w FF XII... To dlatego, że nie mógłbym grać takim kolesiem który wygląda jak..... Hm, hehe, ale dziwne, że od FFIX, przecież największe "cioty" są już w FFVII (wystarczy spojrzeć na Crisis Core, czy Advent Children ). Lost Odyssey... czarny, glownodowodzacy armia krolowej za CHOLERNIE PRZENAJGORSZE wlosy jakie kiedykolwiek, ktokolwiek mogl wymyslec i zamiescic gdziekolwiek( wyklinam go) Jakiś obrazek ? Do grona znienawidzonych postaci trafia.... Vaan. W FFXII pograłem może z godzinę, ale już go nie trawię. Edytowane 14 kwietnia 2008 przez Belcoot Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 (edytowane) Hmm dla mnie tez Vaan z FF12, co jest interesujace to fakt, iz postac ta w ogole nie istniala pierwotnie....gra byla prawie na ukonczeniu i wtedy ktos postanowil zmienic glownego bohatera na tego lalusia juz Panelo prezentuje sie o niebo lepiej....chociaz jako bohater jest tragiczny, to jako postac do walki z genji setem i murasamom byl ok Rikku z FF10-2....zrobili z niej "blondynke" i to taka najprawdziwsza nie tylko z wygladu Cielo z DDS2.....jakiez bylo moje zdziwienie i frustracja kiedy gra zabrala mi doslownie moje ulubione postaci i musialem tego pacana poddac power lvlingowi bo nie mialem zadnego healera >.> Fuuka z Persony 3, a to tylko przez Voice Acting na poczatku nie lapalem dlaczego wielu ludzi tak nie znosi VA Fuuki, jakos mi nie przeszkadzal, az do czasu jak postanowilem poszukac clipow z wersji japonskiej i *gasp* w orginale glos podklada pani od jikogu shoujo aka hell girl =o Edytowane 15 kwietnia 2008 przez sakiu Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Ludzie co wyście sie tak czepili tego Vaana ???? ot normalny klon Tidusa , głos może i ma troche zniewieściały ale trudno oczekiwać zeby gadał przechlanym basem ala Behemoth . Macie jakieś kompleksy że lecą na niego laski czy co ??? Cytuj
Belcoot 0 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Ludzie co wyście sie tak czepili tego Vaana ???? ot normalny klon Tidusa , głos może i ma troche zniewieściały ale trudno oczekiwać zeby gadał przechlanym basem ala Behemoth . Macie jakieś kompleksy że lecą na niego laski czy co ??? Nah, po prostu chcielibyśmy, żeby w FF12 grało się madafaką, jakiego stworzyłby Matsuno, a nie "dorzuconym w ostatniej chwili" Vaanem, który ani nie wygląda cool, ani nie zachowuje się cool . Aha, Tidus był spoko IMO . Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 Nie lubie bohaterow, ktorzy przy kazdej nadarzajacej sie okazji wydaja z siebie dzwieki zazwyczaj zaslyszane w sypialni. OCH it's a treasure. ACH a trap. ICH open it. ACH ACH OCH OCH new sword. Padaka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi