C1REX 16 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 Zapisujcie się na turniej. Tylko dla Europy. http://virtuafighter.com/forums/ubbthreads.../gonew/1#UNREAD Nie ma nagród, poza własną satysfakcją i uznaniem ludzi z VFDC. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 nie chce mi sie zakladac konta tam i chyba nie te progi ale moge sprobowac mozesz mnie tam zglosic? czy msuze koniecznie sie rejestrowac ( pozno jest lenia mam i musze pisac prace na jutro ) jak nie to sie zmusze Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 28 stycznia 2008 Autor Opublikowano 28 stycznia 2008 Spokojnie mogę Cię zgłosić. Inna sprawa, że warto być tam zalogowanym. ... no i zgłosiłem. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 to musze zaczac trenowac Cytuj
konradinho16 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Ja sie chyba nie zapisuje bo wszyscy beda narzzekac ze za mna lagi maja, nawet, jezeli polowa tych opinii to ostra sciema, jak myslicie? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Ja sie chyba nie zapisuje bo wszyscy beda narzzekac ze za mna lagi maja, nawet, jezeli polowa tych opinii to ostra sciema, jak myslicie? Mysle, ze mozesz sie wk.u.r.wi.c jak beda pisac korandijno albo kondratingo albo kondratynjo. Cytuj
konradinho16 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Mysle, ze mozesz sie wk.u.r.wi.c jak beda pisac korandijno albo kondratingo albo kondratynjo. No niektorzy ludzie nawet tego nie potrafia. Przepisac prostego wyrazu. No zal normalnie... A dupa, zglaszam sie!! Najwyzej mnie nie zapisza Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 zdyskfalifikuja cie za lagi a co do ksywy to tez sie nie ma co bulwersowac(widzialem ze wszystkich poprawiasz lmao) ja sie pochwale jak zapamietalem ta ksywe bo tez zle pisalem ja lol no wiec... konrad... in... ho (ten wyraz mi sie kojazy tylko z jednym hoe lolz) pozatym jak to sie wogole czyta ? jestes fanem tego pilkarza z wystajacymi zebami czy jak ? kiedy ten turniej wogole? bo spadlem na 7 dana ale juz odrabiam zeby bylo duzo akirasow bo na akire tylko w miare mocno gram Cytuj
konradinho16 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Narazie poprawilem tylko C1Rexa ... Czyta sie Konradinio (widze ze niektorzy maja z tym wielki problem <hahaha> ) Lubie Ronaldinho, ma to pewnien zwiazek ze mna ale nie bede sie rozpisywal. Wogole to co to kur*a jest? Rozmowy w toku? Czy w innym tłoku? Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Kochasz sie w koniu?:C I czemu 16? Masz 16 lat? 16 w siurku?:f Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 29 stycznia 2008 Autor Opublikowano 29 stycznia 2008 Rozmowa się poprostu za.je.bi.ście toczy. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Lepiej jak sie toczy w ten sposob, niz jakby w ogole sie nie toczyla. Tako rzecze yaczes. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 29 stycznia 2008 Autor Opublikowano 29 stycznia 2008 Tylko, że Konrad jest w tę grę z nas zdecydowanie najlepszy. Jeden z lepszych graczy na Live poza Azjatami. Może jestem przewrażliwiony, może to Kondzio ma większą tolerancję na lag, a może coś jest z prawdy o asymetrycznym lagu. Nie wiem, ale mnie osobiście wku.r.wia strasznie, że nie mogę z nim sobie pograć. Z amerykanami mam często lepsze połączenie. A jak nie jest lepsze, to nie gram. Nie mam też problemu z przegrywaniem. Z amerykańską elitą jakoś porafię przegrywać 10 walk z rzędu i nie płaczę. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 yaczes spokojnie bo koxu zabraknie wogole to zglos sie na gg bo tego pada chce wziac od ciebie gralem dzis 3 rangowce z yuukunUK bo widzilaem ze sie zapisal, dobrego blazea chyba ma, chwilami nie ogarnialem co sie dzieje bo oczywiscie jego ciosow nie znam nie wygralem zadnej z walk ale jak dochodzilem do glosu to (pipi)l po katach mam nadzieje ze bedzie chcial posparowac to jak cos to bede wiedzial czego sie po nim spodziewac, ale chyba spoko typ bo msg przyslal c1rex mam pytanie : jak bedziemy juz grac ten turniej, to jest losowanie kto hostuje? bo ja np wole z lewej strony zaczynac i moze mi sie wydaje ale jak hostuje to mi lepiej smiga(moge sie mylic) i prawdopodobnie host ma lepszy ping i ogolnie bedzie losowanie tabeli czy podziela nas rangami itd ? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 30 stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 stycznia 2008 Ja osobiście nie czuję różnicy po której stronie gram. Ostatnio nie było losowania, hostował ten, kto chciał. Cytuj
konradinho16 0 Opublikowano 2 lutego 2008 Opublikowano 2 lutego 2008 Wlasnie kiedy jest ten turniej? Jutro? Czy kiedy indziej?? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 4 lutego 2008 Autor Opublikowano 4 lutego 2008 Dodaj sobie osobę wytypowanej do walki z Tobą do listy i ugadajcie się na walkę. Przygotujcie sobie jednak kartkę papieru i zapisujcie ile walk wygraliście. O ile nie wygracie 5 z rzędu, to można się łatwo palnąć. BTW: Moim zdaniem jesteś faworytem tego turnieju Konrad. Cytuj
konradinho16 0 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 BTW: Moim zdaniem jesteś faworytem tego turnieju Konrad. Prosze cie, nie mow tak. Nie zauwazyles kto jest w moim odcinku zawodnikow. GEEWAIHO. Nie mam szans kompletnie. Najwyzej na 3. miejsce (w co wątpię). Jak znam zycie to wtopie nawet w 1. lub 2. walce i sie skompromituję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi