Andżej 2 268 Opublikowano 22 lipca 2015 Opublikowano 22 lipca 2015 ilmerith na death march w wiedzminie 3 jest trudny, jesli gramy geraltem stricte zorientowanym na znaki. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 W ostatnim roku/dwóch to ten boss spowodował u mnie ataki złości, których dawno nie doświadczyłem Cytuj
michal 558 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 hehe musiałbym się powtarzać ale tego nie zrobię i starałem sobie przypomnieć innego bardzo mocnego bossa (najlepiej by był jeszcze z fabularnej linii gry,bo dodatkowi zazwyczaj są trudni) i z generacji PS2 na myśl przychodzi mi Empyrea z DQ8 może Saymour z Mt Gagazet z FFX.Z zaliczonych przeze mnie gier na psx to kopje bossa poprzedników ,a z snesowych to plejada bossów z FFVI z Kefką na czele toć ta Empyrea była jedna z łatwiejszych bossów w Dargon Quest 8. Więcej miałem problemów gdy musiałem co chwilę poświęcać grubasa by odebrać trochę HP jednemu bossowi pod samy koniec gry. Nie pamiętam już jego pseudo. Ogólnie gra sama w sobie dość łatwa. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Dragon Quest 8 to bardziej punktowal ostry grind i wbijanie leveli niz taktyke, tak to zapamietalem przynajmniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi