Mastah 103 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Ktos ma jakiegos pomysła na te 5 przewrotów? (dzis skonczylem gre zabijając Dimitrija , niedlugo wybiore druga opcje - ZA(pipi)ISTA GRA) Lotnisko, jakaś szybka fura, solidnie się rozpędzasz i wybijasz połową auta z takiej małej, żółtej rampy. Próbuj do skutku, mi wskoczyło za drugim razem. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Witam Ma ktos moze pomysl na wysadzenie 10 samochodow w 10 sekund??? stacja benzynowa też się sprawdza idealnie Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Ktos ma jakiegos pomysła na te 5 przewrotów? (dzis skonczylem gre zabijając Dimitrija , niedlugo wybiore druga opcje - ZA(pipi)ISTA GRA) Lotnisko, jakaś szybka fura, solidnie się rozpędzasz i wybijasz połową auta z takiej małej, żółtej rampy. Próbuj do skutku, mi wskoczyło za drugim razem. Ta rampa jest gdzies 'ogolnodostepna' na tym lotnisku? Czy moze jest ona w tym zamknietym, strzezonym przez policje obszarze? A moze na dachu tego pietrowego parkingu? Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Guide do wszystkich achiv'ow. http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/grand-...4/870893p1.html Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Witam Ma ktos moze pomysl na wysadzenie 10 samochodow w 10 sekund??? stacja benzynowa też się sprawdza idealnie a gdzie ja mozna znalesc? Bo raz mialem ale chcialem sprawdzic sile wybuchu statcji to mnie zmiotlo z ziemi potem szukalem i nie moglem znalesc Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Przepraszam, za taboretowe pytanie, ale gdzie dokładnie w tych rzutkach trza trafić, bo nie rozumiem wytłumaczenia Kosa xd: Jakby ktoś w pejntcie wytłumaczył to by było bosko Cytuj
Zebra 4 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 (edytowane) Edytowane 3 maja 2008 przez Zebra Cytuj
yanek 0 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Zdobył ktoś z was achievement Under the Radar (przelecieć helikopterem pod wszystkimi mostami)? Ja z dwie godziny albo i lepiej z tym walczyłem i za cholerę nie mogę zrobić - został mi jeden most i nie wiem który, wydaje mi się, że sprawdzałem wszystkie, patrzałem dokładnie na mapie i widzę tylko 9: Hickey, Broker, Leaper's, Algonquin, East Borough x3, Northwood Heights i Dukes Bay. Jest jeszcze 10 most? Pomocy. (...) Ja zrobiłem, nie wiem dlaczego masz z tym problem, w niektórych miejscach (chyba z dala od mostów) jak sie leci helikopterem na mapie zaznaczają się te mosty pod którymi nie przeleciałeś (trophy). Tak naprawdę to proste zadanie, poza jednym z mostów na południu 3 wyspy - jest on tak niski, że trzeba dołem helikoptera dotykać wody, a śmigłem szorować xD Cytuj
popiol 16 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 yanek - mówisz o tym fragmencie mapy: http://img175.imageshack.us/img175/4529/snap1xq1.png ? Jeśli tak to, który to niby most? Na mapie przy żadnym z nich nie pisze Bridge... Cytuj
yanek 0 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 popiol - tak, dokładnie o tym fragmencie mówię, tutaj Ci zaznaczyłem: http://img166.imageshack.us/img166/7618/snap1xq1of5.jpg mogłem się pomylić przy zaznaczaniu, ale to raczej ten, jak tam polecisz to zauważysz hmm... kładka to odpowiednie słowo na pierwszy rzut oka helikopter nie przejdzie, ale na samym środku da radę przelecieć Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Ja się zastanawiam czy uda mi się zrobić tego achievementa za przejście gry w 30h, mam narazie na liczniku 12 h 15 min i 32 % (nie robiłem żadnych dodatkowych pierdół ), coś czytałem, że fabuła ma 64 % gry jeśli tak to może mi się udać . Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Ja skończyłem fabułę w 25h, co prawda nie zwiedzałem zbytnio miasta, ale i również nie odmawiałem spotkań znajomym : ) generalnie to na luziku można tego aczika zdobyć. Można traktować go jako "fabularniaka" Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) Znalazłem łatwe miesjce na Rolling Over (Mastah, sorry, ale Twoim sposobem to nie potrafiłem ). To jest mapka na gołębie, ale chodzi o tą czerwoną kropkę. W tym miejscu jest zjazd z autostrady, a naprzeciwko niego taka mini rampa. Zjeżdżamy z autostrady na nią i auto powinno przy dobrej prędkości obrócić się już 5 razy w powietrzu. Mi obrócił się 4 razy i zaliczyło Acha i mały tip co do wyścigów - zróbcie najpierw misje od Bernie'ego i dostaniecie w nagrodę Infernusa, najszybsze auto w grze (zadzwoni do Ciebie i każe odebrać skądśtam) Edytowane 5 maja 2008 przez Fab3r Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Achivy jakoś same wpadają, fajnie. A robienie GTA w 30h to zbrodnia... Może za 3 razem tak zrobię. Na razie mam 16% i 18h Nie ma jak zwiedzanie miasta... Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) Ma ktoś dokładną rozpiskę czego trzeba do 100% gry? Chodzą plotki, że po dokonaniu niektórych wyborów nie dostanie się 100% i jestem lekko przerażony, bo mam 84% :| ... Acha, ciekawi mnie też jak bardzo hardkorowy będzie achiev za 10rangę w multi. Raz widziałem kolesia, który miał 4tą. 1sza-1000$ 2ga-10000$ 3cia-50000$ postęp niemalże geometryczny, ciekawe ile trzeba będzie grać... 10mln.? :| Edytowane 5 maja 2008 przez Fab3r Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 A ja mam pytanie odnośnie tego Achievementa, gdzie muszę kraść Exotic Cars czy to są te zlecenia od Stiviego? Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) Exotic Export to zlecenia mailowe od Brucie'ego. Edytowane 5 maja 2008 przez Fab3r Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 10 poziom - 1mln gorzej jest z pobiciem czasów w co-op Cytuj
bajej 28 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 prosty sposób na acziwa zwiazanego z sześcioma gwiazdkami (wytrzymac 5 min). Zapierdzielamy z Hellitours helikopter, lecimy na 3 wyspe(o ile jest nieodkryta) dostajemy 6* i tak sobie latamy byle gdzie przed siebie, nic sie nam nie stanie i 40GS wpada ;] Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 cholerka mam problem z zaliczeniem achiva z mostami. przelecialem pod tymi farfoclami i ciagle wisi mi jeden most do zaliczenia (jest jakas mapka z tymi mostami ktore mam zaliczyc?) Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 cholerka mam problem z zaliczeniem achiva z mostami. przelecialem pod tymi farfoclami i ciagle wisi mi jeden most do zaliczenia (jest jakas mapka z tymi mostami ktore mam zaliczyc?) Jak jesteś w helikopterze, to naciśnij "START", każdy nie przeleciany (albo przeleciany) most będzie oznaczony pucharem. Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Ma ktoś dokładną rozpiskę czego trzeba do 100% gry? Chodzą plotki, że po dokonaniu niektórych wyborów nie dostanie się 100% i jestem lekko przerażony, bo mam 84% :| ... Acha, ciekawi mnie też jak bardzo hardkorowy będzie achiev za 10rangę w multi. Raz widziałem kolesia, który miał 4tą. 1sza-1000$ 2ga-10000$ 3cia-50000$ postęp niemalże geometryczny, ciekawe ile trzeba będzie grać... 10mln.? :| Źródło: www.MyCheats.com 100% Completion. Complete all 90 Story and Procedural missions and you get 68% complete. Do all 30 car thefts to get an additional 2%. Do all 50 stunt jumps to get 2.5%. Collect all 200 pigeons (flying rats) to get 2.5%. Find all random characters and do their missions to get 5%. Do all 20 crimes in vigilante to get 2.5%. Kill all the people on the list (30) to get 2.5%. Beat friends or computers at every activity to get 5%. Get all your friend's special abilities and do all their activities. Note: this does not include Dwayne or Roman. You get 10%. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 100% Completion. Complete all 90 Story and Procedural missions and you get 68% complete. Ja po przejściu fabuły miałem jakieś 94 misje i 62%, WTF?! Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Co do acziwa za ujście przed czterema gwiazdkami - zrobiłem to ostatnio w sposób przypadkowy. Wbijcie się w taksę z firmy Romana (znaju, jak się do niego drynda na 'call service'), dajcie sobie jako cel podróży coś maksymalnie oddalonego i jazda. Po wduszeniu bodajże lewego triggera możemy strzelać z tylnego siedzenia - trzeba wystrzelać sobie 4 gwiazdki i potem wdusić 'A', żeby nas teleportowało do celu. Włola, pościg w innym miejscu miasta, my w innym, po kilku sekundach wpada acziw. I pomyśleć, że po prostu chciałem się pobawić w drive-by :] Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 (edytowane) Kill all the people on the list (30) to get 2.5%. Get all your friend's special abilities and do all their activities. Note: this does not include Dwayne or Roman. You get 10%. O co chodzi :| ? I czy wybory podjęte podczas fabuły wpływają na % z niej płynące? Edytowane 6 maja 2008 przez Fab3r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi