Skocz do zawartości

Osiągnięcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten opis do 100% nie jest poprawny i się nim nie sugerujcie zbytnio. Przykładowo misji jest chyba w sumie 92 czy coś koło tego (na pewno ponad 90). To "do all their activities" odnosi się do rozwożenia towaru u Jacoba czy dostarczaniu fur dla Bruciego. Z kolei w "Find all random characters and do their missions to get 5%" wcale nie trzeba wszystkich, bo niektórzy mogą być **martwi.

cholerka mam problem z zaliczeniem achiva z mostami. przelecialem pod tymi farfoclami i ciagle wisi mi jeden most do zaliczenia (jest jakas mapka z tymi mostami ktore mam zaliczyc?)

TUTAJ masz mapkę.

• Odpowiedzi 407
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

jak latamy pod mostami na potem na mapce pojawiaja sie punkty gdzie mamy jeszcze przeleciec

Mialem 3 toury z Heli ale nadal brak gsa z niego? Czyby bylo ich wiecej?

Edytowane przez signap
Opublikowano
Ja to samo, po 2 razy robiłem 3 toury helim, i nic nie ma achiva. A więcej nie widze, helikopterów do toura.

Na lotnisku jest 5 helikopterów i każdym jednym trzeba się przelecieć.

Opublikowano

Nie trzeba, możesz skipa dać. Wszystkie helikoptery mogą nie być jednocześnie dostępne, bo akurat jakiś jest na wycieczce. Przy mnie babka sobie wsiadała do maszyny obok. :)

Opublikowano

Finish Him

Complete 10 melee counters in 4 minutes.

Po zabić recznie 4 kolesi? Dobrze rozumuję?

After meeting all possible friends, the ones left alive all like you above 90%.

20 Punktów

WTF?

Opublikowano
Na lotnisku, yhyyyyyyyyyyyyyyy, thc.

Pisząc "lotnisko" miałem na myśli Helitours na płd. Manhatanie. Jest tam 5 stanowisk dla helikopterów i trzeba sie przelecieć każdym z nich.

Opublikowano (edytowane)
Finish Him

Complete 10 melee counters in 4 minutes.

Po zabić recznie 4 kolesi? Dobrze rozumuję?

10 kontrataków w 4 minuty. Gdzie to najlepiej wykonać ? Bo po 6 goni mnie Policja :P

Edytowane przez jasiopatryk
Opublikowano

20 Punktów

WTF?

Po spotkaniu wszystkich możliwych przyjaciół, Ci którzy nadal żyją, lubią Cię na ponad 90% w statsach.

Opublikowano

20 Punktów

WTF?

Kiedy już spotkasz wszystkich znajomych, ci, którzy przeżyją, mają mieć eeee "lubienie cię" na 90%.

Pewnie najlepiej to robić po ukończeniu głównego wątku.

Opublikowano

Melee counters to nie zabic 10 osob, ludzie nawet tyle angielskiego nie rozumiecie... Musisz w 4 minuty zrobic 10 kontratakow, znajdzcie se jakies ustronne miejsce miedzy domami i walcie meneli.

Opublikowano

Kontra-ataki robi się, lockujesz się na przeciwniku, i w chwili gdy chce cię uderzyć, naciskasz szybka "a" po czym od razu "b", Niko wtedy wprowadza kontre. Nawet jak zginiesz możesz dalej robić, byle wyrobić się w te 4 minuty.

Opublikowano

Jak jest z placami za kolejne misje? Na razie gram spokojnie, robie poboczne misje, zwiedzam miasto, kupuje sobie ubrania itp. Mam jakieś 40%, a kasy jakieś 30.000. Moge dalej spokojnie wydawac, czy oszczedzac juz by na koniec miec te nieszczesne 500.000 ?

Opublikowano
Jak jest z placami za kolejne misje? Na razie gram spokojnie, robie poboczne misje, zwiedzam miasto, kupuje sobie ubrania itp. Mam jakieś 40%, a kasy jakieś 30.000. Moge dalej spokojnie wydawac, czy oszczedzac juz by na koniec miec te nieszczesne 500.000 ?

ja w tym samym momencie mam prawie 80k$ ... może "odwiedzasz" szpital??:) .. jeśli się nie mylę to po każdym uleczeniu odbierają 10% kasy.

Opublikowano
może "odwiedzasz" szpital??:) .. jeśli się nie mylę to po każdym uleczeniu odbierają 10% kasy.

Dlatego znacznie lepiej wczytać grę. Co do Osiągnięcia z kasą to właśnie je zrobiłem, między 70., a 80. misją.

Opublikowano

W grze sa dwie misje za ktore otrzymasz po 250.000. Achiv jak najbardziej do zrobienia nawet dla rozrzutnych. Moj bilans wydatkow po zakonczeniu glownego watku: stan konta 730.000, a zarobilem cos ok. 930.000, na sama bron wydalem ok. 200.000 :P reszta poszla na ciuchy, taksowki i rozrywke. Tak iec mozesz spokojnie cieszyc sie kasa, a przed ukonczeniem gry achiv napewno wpadnie.

Pzdr

Opublikowano (edytowane)

a) jakim motorem najlepiej zrobić 500 'feetowe' wheelie? I jak? :P Analog na maksa w dół i gaz też do dechy czy jakoś kontrolować, bo nie wychodzi :P

b)co z tymi mostami i heli? na mapie nie mam już żadnych pucharów, a piszą, że zostało mi jeszcze 10...

Edytowane przez qb3k