Scorp1on 8 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 lotnisko, ogolnie to dziwnie liczy obroty konsola, popatrz youtube Cytuj
dx36 2 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Ja tez jakos fuskem zrobilem Obrocilem sie jakos 4 razy jade dalej najechalem po chwili na kolejna skocznie i mi zaliczylo xD Cytuj
Otas 1 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Ekipa gdzie zaliczyliście Roll Over? Próbuję cały czas i nic. Roluje się kilka razy nawet a achiva niet. Macie jakąś dobrą miejscówkę do tego? Tylko nie piszcie że lotnisko bo to odpada Jak pisałem wcześniej ... nie musisz tego robić NA RAZ!.. ... ja zrobiłem na lotnisku wybijając się w sumie na 3 żółtych "skoczniach" i robiąc za każdym razem tak z 2 obroty ... wystarczy się trochę rozpędzić ... najechać na "skocznie" pod kątem 45 stopni (bez ręcznego) i z 2 obroty wpadaja...spadasz na kółka i jedziesz wybić się z kolejnej. Cytuj
Majsta 0 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Hej odblokowałem dzisiaj achievementa zwiazanego z zabiciem dewelopera o nazwe LilCraig02 powinien wam wyskoczyć owy achiev. peace Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Troszkę wyżej pisało, że to Osiągnięcie wirusowe, równie dobrze mógłbyś zabić dewelopera o nicku WampisPL. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Ekipa gdzie zaliczyliście Roll Over? Próbuję cały czas i nic. Roluje się kilka razy nawet a achiva niet. Macie jakąś dobrą miejscówkę do tego? Tylko nie piszcie że lotnisko bo to odpada Jak pisałem wcześniej ... nie musisz tego robić NA RAZ!.. ... ja zrobiłem na lotnisku wybijając się w sumie na 3 żółtych "skoczniach" i robiąc za każdym razem tak z 2 obroty ... wystarczy się trochę rozpędzić ... najechać na "skocznie" pod kątem 45 stopni (bez ręcznego) i z 2 obroty wpadaja...spadasz na kółka i jedziesz wybić się z kolejnej. A ja jak pisałem wyżej nie chce na lotnisku 1 - w mieście trudniej, 2 - nie chce mi sie później z psami ganiać. Wnerwia mnie tylko że w mieście zrobiłem pare raz trzeba, w jednym miejscu kilka obrotów w powietrzu, w innym na glebie. Pare razy za jednym podejściem +5 obrót, czasami na raty w ciągu minuty ze 20. Wszystkie możliwe kombinacje i nic Dlatego pytałem o miejscówkę poza lotniskiem na której ktoś na bank zrobił tego achiva. Wtedy bym wiedział że tam warto się pomęczyć Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Kazda rampa, na ktora mozna wjechac lekko z boku imho sie nada. W miescie problem jest z dobrym rozpedzeniem sie, a i 1 rampa moze nie styknac, jak gra postanowi nie zaliczyc. Cytuj
8800 GTS 0 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 15,5godz, 41 misji, 29%-starac się na Liberty City Minute, czy nie? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Dopiero połowa czasu więc czemu nie? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Starczy tylko używaj taksówek i wczytuj grę zamiast powtarzać misje. Cytuj
8800 GTS 0 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Ale będę musial jechac na maxa, czy jakos spokojnie dam rade. A lamą nie jestem :potter: Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Ja tez robie LCM, mam 47 misji i ponizej 10h, nie chce mi sie sprawdzac teraz ;] Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Mam problem z Under The Radar. Przeleciałem już pod wszystkimi mostami (korzystałem z mapki) kilka razy a achievement nie wskoczył. O co chodzi? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Z jakiej konkretnie mapki? Może błąd był or coś. Przelatując pod każdym wymaganym mostem miałeś komuniat typu - hura, przeleciałeś, jeszcze x mostów do zaliczenia? Miałem z jednym sytuację kiedy to musiałem przeleć jeszcze raz pod tym mostem tylko w innym miejscu. Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 (edytowane) Wcześniej komunikaty były, teraz nie ma żadnych, achiva też nie. Z pewnością przeleciałem pod każdym z 14-stu mostów. ^_^ Edytowane 1 czerwca 2008 przez Czappi Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Wiem ze pod ktorymis mostami trzeba w najnizszym miejscu przeleciez. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Wcześniej komunikaty były, teraz nie ma żadnych, achiva też nie. Z pewnością przeleciałem pod każdym z 14-stu mostów. ^_^ Przelecieć to moża ale niekoniecznie musi zaliczyć. Najpierw sprawdź czy mapka która masz pokrywa się z innymi w sieci, najlepiej z tymi z większych serwisów. Jeżeli tak to bierz heli i próbuj dalej. Przeleć pod każdym mostem w kilku miejsach, szczególnie w tych gdzie jest najniżej. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Powiedzcie mi, jak zrobić tego całego turkey w kęglach? Wszystkie txty, ze 2 kroki w lewo i potem sekundę przytrzymać mozna rozbić o kant tyłka. Nie dość, że kula sunie wolno, to jeszcze ma "zasieg" na max 3-4 kręgle. Any ideas? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 2 kroki w lewo (albo ciągiem albo po kolei, obadaj bo nie pamietam), potwierdzasz pozycje, jak przychodzi do rzutu to dajesz gałkę na maxa w dół i od razu w górę, jeden płynny ruch (jak tylko rzuci od razu puść gałe). Kula leci max speedem i tadaa. Trzeba troszkę potrenować. Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Powiedzcie mi, jak zrobić tego całego turkey w kęglach? Wszystkie txty, ze 2 kroki w lewo i potem sekundę przytrzymać mozna rozbić o kant tyłka. Nie dość, że kula sunie wolno, to jeszcze ma "zasieg" na max 3-4 kręgle. Any ideas? To jesteś jakiś lelawy, bo mi właśnie tym sposobem wpadło. Spróbuj też wziąść tor najbardziej na lewo Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 I musisz w tym turkey pchąć kulę po równym torze. Działa, zapewniam. Spokojnie wypuść ją po sekundzie i będzie strike. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Mam problem z Under The Radar. Przeleciałem już pod wszystkimi mostami (korzystałem z mapki) kilka razy a achievement nie wskoczył. O co chodzi? mosty to rowniez wiadukty nad woda. Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 (edytowane) Powiedzcie mi, jak zrobić tego całego turkey w kęglach? Wszystkie txty, ze 2 kroki w lewo i potem sekundę przytrzymać mozna rozbić o kant tyłka. Nie dość, że kula sunie wolno, to jeszcze ma "zasieg" na max 3-4 kręgle. Any ideas?To jesteś jakiś lelawy, bo mi właśnie tym sposobem wpadło. Nic ci tym sposobem nie wpadło, bo to bzdura i to niemożliwe, jak też gość nie jest "lelawy" (jakbym wiedział co to znaczy:). Po prostu opisy są do kitu, robione przez ludzi którzy nie umieją się precyzyjnie wyrażać. Oto bzdurny (niedziałający) opis wroga z onlinecenter: 1."- po dojściu do stanowiska zrób dwa kroki w lewo 2.- wejdź do trybu wykonywania rzutu i odchyl gałkę do tyłu 3.- policz sobie spokojnie do jednego i na dwa powoli skieruj gałkę do góry" 1.jasne 2.jak szybko odchylać tą gałkę? najwyraźniej nieistotne 3.ok, liczę, tylko dlaczego do jednego? skoro z opisu jasno wynika, że do dwóch, bo ... gdy policzę od jednego to co mam robić między jeden a dwa? Wypróbowałem wszystko: trzymałem dalej do tyłu lub puszczałem gałkę lub kierowałem powoli do góry. Różnica, że ja (nie tak jak Dziobak) strącam 9 lub 8 kręgli, zaś 1-sze dwa rzuty które zrobiłem bez żadnego opisu były po 10. Edytowane 2 czerwca 2008 przez Arek_ Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 @up Jasne, zczitowałem grę i sam sobie dodałem tego achievementa. Przyjedź do Rzeszowa, to ci pokażę ze to jest możliwe, a jak ktoś sobie z tym nie radzi, to już nie moja wina. Cytuj
Grampel 1 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Powiedzcie mi, jak zrobić tego całego turkey w kęglach? Wszystkie txty, ze 2 kroki w lewo i potem sekundę przytrzymać mozna rozbić o kant tyłka. Nie dość, że kula sunie wolno, to jeszcze ma "zasieg" na max 3-4 kręgle. Any ideas?To jesteś jakiś lelawy, bo mi właśnie tym sposobem wpadło. Nic ci tym sposobem nie wpadło, bo to bzdura i to niemożliwe, jak też gość nie jest "lelawy" (jakbym wiedział co to znaczy:). Po prostu opisy są do kitu, robione przez ludzi którzy nie umieją się precyzyjnie wyrażać. Oto bzdurny (niedziałający) opis wroga z onlinecenter: 1."- po dojściu do stanowiska zrób dwa kroki w lewo 2.- wejdź do trybu wykonywania rzutu i odchyl gałkę do tyłu 3.- policz sobie spokojnie do jednego i na dwa powoli skieruj gałkę do góry" 1.jasne 2.jak szybko odchylać tą gałkę? najwyraźniej nieistotne 3.ok, liczę, tylko dlaczego do jednego? skoro z opisu jasno wynika, że do dwóch, bo ... gdy policzę od jednego to co mam robić między jeden a dwa? Wypróbowałem wszystko: trzymałem dalej do tyłu lub puszczałem gałkę lub kierowałem powoli do góry. Różnica, że ja (nie tak jak Dziobak) strącam 9 lub 8 kręgli, zaś 1-sze dwa rzuty które zrobiłem bez żadnego opisu były po 10. Opisy nie są do kitu, tylko trzeba kilka razy próbować, bo to nie jest symulator bowlingu i kręgle trochę dziwnie się przewracają. Mi się udało w 10 minut to zrobic zgodnie z opisem. 1. Jasne, bierzesz tor przy ścianie i robisz dwa kroki w lewo. 2. Szybkość odchylania gałki nie jest istotna. 3. Jeśli ktoś nie umie liczyć do dwóch to niech poczeka 1 sekunde i wtedy odchyli gałkę do przodu. Najważniejsze żeby kula sunęła wolno. No i trzeba próbować kilka razy jeśli się nie uda. Jeśli ktoś zaczai timing to nie będzie większego problemu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi