Opublikowano 7 października 200816 l Świetna mapka, lokalizacje i ich fotki: http://i80.photobucket.com/albums/j186/Jon...cations1-50.swf Mam pytania odnośnie osiągnięć ''Top The Midnight Club'' i ''Auf Wiedersehen Petrovic'' 1. Czy wyścigi mogą być ustawione na jedno okrążenie? 2. Czy wyścig zostanie zaliczony jako wygrany jeśli wszyscy gracze opuszczą grę i tylko ja zostanę? 1. Tak. 2. Nie. Wyścig musi ukończyć i zaakceptować (to znaczy przy tabeli z czasami nacisnąć A - Continue) co najmniej dwóch graczy, dodatkowo nie może być on zglitchowany, co czasami się zdarza. Żeby mieć 100% pewność, że wygrało się dany wyścig musisz zobaczyć Leaderboardy (statystyki w menu), wybrać interesującą opcję, odnaleźć swój gamertag (przycisk Y) i spojrzeć na liczbę pod kolumną z joystickiem z gwiazdką. Jeśli jest większa niż 0 to oczywiście wyścig masz już z głowy. No i musisz pamiętać też o tym, że aktualizacja tego rankingu nie następuje od razu, ale po kilku minutach. wielkie dzieki przyda sie
Opublikowano 9 października 200816 l Z ciekawości wpisałem kod na Annihilatora i oczywiście zablokowało mi acziwmenta. Czy można jakoś go odblokować?
Opublikowano 18 października 200816 l Macie jakiś dobry sposób na przejście tych stunt jumpów (chodzi mi o pojazd), wiecie gdzie można znaleźć zaparkowanego nrg 900? W ostateczności można wpisać kod na niego, tylko nie wiem czy on czegoś nie zablokuje. BTW do 100% brakuje mi tylko jumpów!!! Ostatnio robiłem gołębie i oczywiście jeden mi został na końcu i nie wiedziałem gdzie, potem znalazłem go w miejscu gdzie były dwa obok siebie, a używałem mapki z PE 131 i tam było tylko zaznaczone jako jeden <_<
Opublikowano 18 października 200816 l Wiele razy było już pisane że na wyspie po lewej jest salon. Do wyboru, do koloru.
Opublikowano 16 listopada 200816 l Pytanie - Jaka jest szansa na ubicie tego developera Rockstaru na necie?
Opublikowano 16 listopada 200816 l To od jakiegos czasu jest achievement/trophy wirusowe. Jeden gość zabił kogoś z R*, potem ktos zabil tego gościa itd. Po Pewnym czasie samo powinno wyskoczyc
Opublikowano 17 listopada 200816 l Pytanie - Jaka jest szansa na ubicie tego developera Rockstaru na necie? Zabij pierwszego lepszego kolesia i achievement powinien wpaść.
Opublikowano 20 listopada 200816 l Znalazłem jakieś kody w internecie, na bronie i samochody. Chciałbym sobie troszkę poszaleć, ale czytałem coś o blokowaniu achievmentów. O so chodzi? Jak wyjmę memorkę to ominę to?
Opublikowano 20 listopada 200816 l jak korzystasz z kodow to achiv nie zalicza juz po uruchomieniu gry ponownie nie bedzie kod dzialal wiec wszsytko wroci do normy
Opublikowano 20 listopada 200816 l Czyli dobrze rozumiem: Gram, wpisuje kody, szaleje. Reset i gram, zdobywam acziwy jak gdybym nigdy nic nie wpisał?
Opublikowano 20 listopada 200816 l Inaczej, nie możesz nadpisać Save'u, jeżeli zapiszesz sobie save z wpisanym kodem, i będziesz grał na nim to achiev nie wpadnie.
Opublikowano 27 listopada 200816 l Witam. Jeśli będę robił zadania poboczne od przyjaciół to jest szansa na zrobienie wszystkich misji fabularnych w ciągu 30 h? Bo za ukończenie fabuły w czasie poniżej 30 h jest fajne osiągnięcie:] Albo inne pytanie. Jest możliwość zrobienia misji pobocznych po ukończeniu tych głównych?
Opublikowano 28 listopada 200816 l Mam jeszcze pytanie w sprawie osiągnięć związanych z naszymi przyjaciółmi. Czy któryś z czwórki Roman, Little Jacob, Brucie albo Packie zginie? Bo z nimi związane są 4 osiągnięcia.
Opublikowano 28 listopada 200816 l No na chłopski rozum, nie . Nie ma nic, czego byś nie mógł wykonać po ukończeniu fabuły (oprócz oczywiście acziwa o fabule w 30 h).
Opublikowano 30 listopada 200816 l zrobilem wszytkie 3 wycieczki na helitour i nie odblokowal mi sie aczik z tym zwiazny, czemu?
Opublikowano 30 listopada 200816 l jest 5, zapamiętaj sobie którymi latałeś i jedź tam o każdej porze dnia aż wreszcie trafisz na te którymi nie latałeś.
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Mam problem. Wygralem 20 wyscigow, i nie dostalem achievementa;/;/ czemu (pipi)/a?
Opublikowano 17 stycznia 200916 l wygrałeś każdy wyścig na każdej wyspie? Chodzi mi dokładnie o wyścigi online... Wygralem 25 chyba, i nie dostalem achieva ;|