Colin 1 974 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Ciekawe, czy ktoś da radę zrobić "One Man Army" uczciwie, bez glitchowania? Jak też czy twórcy dając za to jedyne 40GS od razu nie zakładali tego, że należy to robić jak tchórz? "One Man Army" znaczy wiadomo co, a chowanie się przy słupie, na dachu, w tunelu czy jazda Hummerem lub helikopterem, to nie powód na "One Man Army", ale "One Man Coward". Do dzieła jednoosobowe armie! (bo ja napewno nie dam rady). No wlasnie. Skonczylem watek fabularny, do kompletu achievow offline zostalo mi ona man's army. Jak to zrobic? Ile bym zadymy nie sial, ile rakiet nie wystrzelil i w ogole sial zniszczenie 6 gwiazdek sie doprosic nie moge. Moze jakies miejsce dobre ku temu znacie? Btw. jesli zaczne gre jeszcze raz na swoim profilu na konsoli, tzn. zaczne w nia grac od nowa to achievmenty beda zachowane i bede mogl to one man's army zrobic na tym moscie zanim odkryje 2 wyspe?? Proste jak barszcz. W pierwszym domu chowasz się za ścianą (tuż przed schodami prowadzącymi do góry, do mieszkania) i ostrzeliwujesz się z tego co fabryka dała. Jak zdobędziesz 6 gwiazdek (na pięciu ciskać granaty, szybciej wpada) wypad z budynku, łapać pierwsze co jest i jazda. Ja tak zrobiłem, w sumie chyba z 10 minut uciekałem, ale mnie dopadli w końcu. A jak nie chcesz się męczyć z uciekaniem wystarczy trick z savem i tadaaa Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Proste jak barszcz. W pierwszym domu chowasz się za ścianą (tuż przed schodami prowadzącymi do góry, do mieszkania) i ostrzeliwujesz się z tego co fabryka dała. Jak zdobędziesz 6 gwiazdek (na pięciu ciskać granaty, szybciej wpada) wypad z budynku, łapać pierwsze co jest i jazda. Ja tak zrobiłem, w sumie chyba z 10 minut uciekałem, ale mnie dopadli w końcu. O, ciekawe. Stestuje w domu jak z tyry wroce. :piwo: Cytuj
dx36 2 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 (edytowane) Wampis ktos musial zagrac bo juz jest 1000 http://profile.mygamercard.net/TKO%20iZoMBiE Lol ty nie widzisz ? Zobacz że cheater zobacz czas między GTA4 a GRAW w 10s na pewno nie zmienisz gry Edytowane 26 maja 2008 przez dx36 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Zresztą looknijcie sobie porównanie ze soba, w zestawieniu ma wszystko locked. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Wampis ktos musial zagrac bo juz jest 1000 http://profile.mygamercard.net/TKO%20iZoMBiE Lol ty nie widzisz ? Zobacz że cheater zobacz czas między GTA4 a GRAW w 10s na pewno nie zmienisz gry 10s chyba wystarczy na zmiane plytki Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 No sorry ale glitch z mostem to lamerstrwo Ja tu przepedzilem pol miasta zeby nabic 5 gwiazdek, barykada w cluckin bell, posilki od dwayna i napierdzielanie z granatow i rifle do policji. super akcja. Swietny achievement! Probowalem tez takiej akcji w strip clubie ale nie ma tam jak sie oslaniac Co do multi tez mam zastrzezenia. Za duzy nacisk na wyscigi jest polozony a za malo jest misji do robienia w coopie, ktore sa naprawde fajne i wymagaja dobrej wspolpracy. Mam nadzieje ze dodatki cos zmienia w tej sprawie. Losowe wyszukiwanie ludzi to tragedia jest. Czasem trafisz na takich bambusow ze ci samochod w garazu na dzien dobry wysadza w deal breaker. Polakow jeszcze nie spotkalem w ogole, a dobrych kilkanascie godzin juz przegralem. Kickowanie ludzi tez mnie doprowadza do szalu, bo przeciez kick wyrzuca od razu do singla!! I kupa czasu stracona na powrot do multi. Ludzie! Apel: jesli chcecie grac sami to dajcie szanse na wyjscie z gry po dobroci! Czesto ledwo zdaze ominac animacje z misji i juz wracam do singla. Dajcie innym tez cieszyc sie z gry. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Podolalem z One Man's Army - natchnal mnie kroolik. Rozpetalem pieklo na ulicy przed chalupa w middle park east, gdy nabily sie z 3 gwiazdki wbitka do korytarza i czajana za murem, paly wbiegaja to im seryjke z karabinu, drzwi otwieralem strzalem z karabinu i rakieta z RPG na ulice, gdy uzbieralo sie 6 gwiazdek macie 2 opcje: - wjechac winda na gore, nie wiem ale nie wydaje mi sie zeby paly tam wjechaly wiec moze po 5 minutach wpadnie wam Achiev. - wypasc na ulice, dorwac fure (zaparkowalem przed akcja hammera) i ruszyc w miasto. Udalo mi sie za 2 podejsciem, jechalem ile fabryka dala, rozwalalem blokady i achievment wpadl. Jestem z siebie dumny a nie jakies czajany pod mostem; co jak co ale z tym warto sie pomeczyc. :] Biore sie za misje dla policji, ufff, trzeba rozwalic gierke. A w kolejce stunty i golebie, HUH! O_O Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 Z One Man's Army to najprosciej odkryc 2 miasto, wziasc helikopter, poleciec do 3-ciego i uciekac przed okreslony czas. Ale jak ktos odkryl cale miasto to sposob z winda jest lepszy. Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 1.- "Top The Midnight Club" spoko, tylko dlaczego jak się prowadzi i wszyscy wyjdą to nie zalicza wygranej? Wyścigu z 2-3 przeciwnikami właściwie nie idzie ukończyć, bo wszyscy wychodzą gdy tylko jadą na końcu. 2.- "Auf Wiedersehen Petrovic" głupie Osiągnięcie, wymagające wygrania każdego wyścigu, co nie byłoby takim wyzwaniem, gdyby nie to, że takiego Cannonball Run nikt nie ustawia, a jak się to zrobi samemu jako host, to przez debilny system głosowania dostaje się kicka w połowie przypadków. Gdzie system wyszukiwania takich wyścigów jakich się chce, no gdzie? 1.Musisz "oszukiwać", że jesteś kiepski. Najlepiej bądź ciagle drugi (lub niżej) to się nie rozłączy, a 10-15 sek przed metą wyścig na poważnie, nie uciekając za bardzo. 2.Ja grałem 10% wyścigów w Cannonball Run. Ale jak nie masz farta to przycisk "back" do skutku. A kicka dostają często hosty, które nie chcą/nie mogą wystartować. 10s chyba wystarczy na zmiane plytki Na zmianę tak, ale czy na zatwierdzenie tego w profilu. Na początku zawsze wszyscy są w Dashboard, a dopiero po ok.0,5min w grze. Ponadto brak TKO iZoMBiE w rankingach online gdzie musi być, jak też po zrobieniu 1000GS i 14000GS ogólnie zablokował prywatność i nabił w dzień dodatkowe 56000GS. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 No ni huhu nie wchodzi mi "chain reaction". Blokuje autostrade, rzucam granaty, wale z bazooki - go.w.no. ;[ Probowalem robic na jakims parkingu, zmotalem 6 fur i paly wjezdzaja a jak zaczynam sie z nimi napi... bic to du.pa wychodzi z tego wysadzania wozow. ;[[ Gdzie najlepiej to zrobic? Juz mam nawet plan zeby z ta panna sie umawiac co anuluje nam gwiazdki jak jestesmy poszukiwani i wtedy na parkingu ustawiac fury a jak paly sie zjawia, dzwonic do niej i za chwile dalej krasc furaki, ustawic 10 i ka-bum. Ma ktos lepszy pomysl? Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 No ni huhu nie wchodzi mi "chain reaction". Blokuje autostrade, rzucam granaty, wale z bazooki - go.w.no. ;[ Probowalem robic na jakims parkingu, zmotalem 6 fur i paly wjezdzaja a jak zaczynam sie z nimi napi... bic to du.pa wychodzi z tego wysadzania wozow. ;[[ Ja zrobiłem to tak, że zwinąłem autobus (Stoi na "Times Square" albo obok wjazdu na autostradę w I mieście) i stanąłem nim w poprzek na moście. Dokładniej na tym ciasnym moście, łączacym I miasto z drugim, tym który jest bliżej Happienes Island. Jak już uzbierało się trochę samochodów (trzeba poczekać z 60 sekund) rzuciłem 2 granaty i zaliczyłem za pierwszym razem ;] Może to pomoże. http://pl.youtube.com/watch?v=z5WfESIS99s Robiłem identycznie jak na tym filmiku. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 No ni huhu nie wchodzi mi "chain reaction". Blokuje autostrade, rzucam granaty, wale z bazooki - go.w.no. ;[ Probowalem robic na jakims parkingu, zmotalem 6 fur i paly wjezdzaja a jak zaczynam sie z nimi napi... bic to du.pa wychodzi z tego wysadzania wozow. ;[[ Ja zrobiłem to tak, że zwinąłem autobus (Stoi na "Times Square" albo obok wjazdu na autostradę w I mieście) i stanąłem nim w poprzek na moście. Dokładniej na tym ciasnym moście, łączacym I miasto z drugim, tym który jest bliżej Happienes Island. Jak już uzbierało się trochę samochodów (trzeba poczekać z 60 sekund) rzuciłem 2 granaty i zaliczyłem za pierwszym razem ;] Może to pomoże. http://pl.youtube.com/watch?v=z5WfESIS99s Robiłem identycznie jak na tym filmiku. O, sprobuje w domu jakl wroce z roboty. To moze byc to! Btw. te mapki z netu sa w miare dokladne? Trudno znalezc stunty i golebie czy raczej sa w jakichs widocznych miejscach?? Czeka mnie to i jestem przerazony wizja szukania... ;> Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Co do wysadzenia 10 pojazdów, widziałem na necie ciekawy sposób - na trzeciej wyspie jest sklep z motocyklami. Gość wjechał w niego samochodem, pozgarniał wszystkie motory w jeden kąt (siedząc w aucie, dzięki czemu miał spokój z pałami), dostawił do tego ze dwa wozy, by była odpowiednia liczba pojazdów, i pipnął w to bazuką. Włola. Ja załatwiłem to na jakimś parkingu, poustawiałem obok siebie kilka fur, przyjechały pały i swoimi wozami zwiększyły jeszcze pulę, potem piękna rozruba, kilka rakiet, jest achiev. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 (edytowane) Co do wysadzenia 10 pojazdów, widziałem na necie ciekawy sposób - na trzeciej wyspie jest sklep z motocyklami. Gość wjechał w niego samochodem, pozgarniał wszystkie motory w jeden kąt (siedząc w aucie, dzięki czemu miał spokój z pałami), dostawił do tego ze dwa wozy, by była odpowiednia liczba pojazdów, i pipnął w to bazuką. Włola. Sasori, wez na mapce zaznacz gdzie to jest i wrzuc na tinypic.com i podlinkuj tutaj, dobry patent. A sklepu z motorami nie widzialem nigdy! O_o Colin84 - dziekuje. :piwo: Edytowane 29 maja 2008 przez 2razyjot Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Salon jest obok takiego dużego parkingu piętrowego gdzie na dachu jest jump nr 38. http://grimreapers.org/GTA_RampLocations1-50.swf Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 (edytowane) Na największe najlepsze są motory z wyżej wspomnianego salonu. A propos, jest też salon Ferrari (Grotti) na wyspie Algonquin niedaleko naszego apartamentu. Edytowane 29 maja 2008 przez Wampis Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Czy jak robię te (pipi)ane w dupe (pipi)one gołębie i np. jakiegoś przeoczę (robiąc z mapką z prawdziwego netu) to mogę gdzieś sprawdzić (w grze) które zrobiłem a które nie? Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Niestety nie staraj się np. jak ja sejwować co 10 sztuk, liczyć czy zabiłeś 10 i skreśliłeś 10. Rób to naprzemiennie na dwóch sejwach. W ten sposób mała szansa, że będziesz zapieprzać po mapie szukając "tego ostatniego"... Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 (edytowane) Panowie wspaniała wiadomość, wchodzę dziś na profil kumpla, który ma już prawie 1000. Patrze achiv, "Let Sleeping Rockstars Lie" zrobiony, zagadałem, do niego, co się okazało, mówi, że jest to już achiv wirusowy, w zwykłym DeathMatchu, zrobił, go zabijając jakiegoś angola. I tyle w temacie. W 100 % potwierdzona informacja, sam przed chwilą go zrobiłem, co drugi angol, czy hamburger biega z tym achivem, więc nie problem zabić jednego z nich. Edytowane 30 maja 2008 przez Slupek88 Cytuj
lampard114 0 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Panowie wspaniała wiadomość, wchodzę dziś na profil kumpla, który ma już prawie 1000. Patrze achiv, "Let Sleeping Rockstars Lie" zrobiony, zagadałem, do niego, co się okazało, mówi, że jest to już achiv wirusowy, w zwykłym DeathMatchu, zrobił, go zabijając jakiegoś angola. I tyle w temacie. W 100 % potwierdzona informacja, sam przed chwilą go zrobiłem, co drugi angol, czy hamburger biega z tym achivem, więc nie problem zabić jednego z nich. Ja też go przed chwilą dostałem. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Widać odblokowali w miesiąc po premierze. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Jeszcze mogli, by coś zmienić w kwestii, wygrania tych po(pipi)..... wyścigów. Jak można, tak spieprzyć, jadę wyścig, z trzema kolesiami, wygrywam jadę pierwszy, raptem przed metą, debile wychodzą. I wyścig nie zaliczony, a powinna być moja wygrana........ Cytuj
dx36 2 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 graj graj ja wszedlem zabilem pierwsza osobe i dostalem od razu Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Chain Reaction wszedl az milo - w tym salonie jest 8 motorkow, dostawilem 2 fury i granacik polecial i BUM - achiev wskoczyl. Dzieki za pomysl! Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 maja 2008 Opublikowano 31 maja 2008 Ekipa gdzie zaliczyliście Roll Over? Próbuję cały czas i nic. Roluje się kilka razy nawet a achiva niet. Macie jakąś dobrą miejscówkę do tego? Tylko nie piszcie że lotnisko bo to odpada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi