Gość ragus Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 IMO kręgle to straszna loteria i tutaj nie za bardzo da się jakoś bezbłędnie rzucać . Ja waliłem na zasadzie 2 w lewo, do tyłu gałka i prosto do przodu i gdzieś tak po pół godzinie to wpadło (najgorzej jak się 2 razy zbiło, a za 3 nie wchdoziło) . Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Jak poćwiczysz to łatwo zrobić turkey... normalnie rzucam ze środka, tylko podkręcam i idealnie wpada. Nie wiem co w tym trudnego... Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Liberty City Minute zrobione w 14h:43 minuty, jakby jezdzic non stop taxi pewnie by zeszlo z 2h mniej. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Ja zrobiłem w 11h jeżdząc taksówkami i pomijając cut-scenki (drugi raz fabuła). Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Mam problem z Under The Radar. Przeleciałem już pod wszystkimi mostami (korzystałem z mapki) kilka razy a achievement nie wskoczył. O co chodzi? mosty to rowniez wiadukty nad woda. Dokładnie z tej mapki korzystałem. Niestety, achieva dalej nie ma. Cytuj
Gość Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 A ten ostatni od lewej został zaliczony ? Bo pamiętam, ze miałem z nim problemy. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (pipi) (pipi) za(pipi)ana dziffka ! JEDNEGO szczura mi brakuje, a teoretycznie powinienem mieć wszystkie i weź teraz szukaj (pipi)a NIENAWIDZę tej panującej mody. 200 ptaszków, 500 orbów, 100 tagów, 666 penisów. Po kij to dają w grach? Jak ktoś chce pozwiedzać mapę to to zrobi. Jedyne rozwiązanie to tak jak w Bully'm. Szybko dostępna mapka z zaznaczonymi bzdetami, które znikają z niej po zebraniu. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (pipi) (pipi) za(pipi)ana dziffka ! (...) Po kij to dają w grach? Jak ktoś chce pozwiedzać mapę to to zrobi. (...) Dzięki temu mogą się chwalić, że ich gra zapewni 100h rozgrywki :potter: Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 podobna sytulacje mialem w VC naszczescie musialem sprawdzic 10 ostatnich bo zle zaznaczylem ktora paczke zabralem, tez nie zabardzo mi sie podoba to Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (pipi) (pipi) za(pipi)ana dziffka ! JEDNEGO szczura mi brakuje, a teoretycznie powinienem mieć wszystkie i weź teraz szukaj (pipi)a NIENAWIDZę tej panującej mody. 200 ptaszków, 500 orbów, 100 tagów, 666 penisów. Po kij to dają w grach? Jak ktoś chce pozwiedzać mapę to to zrobi. Jedyne rozwiązanie to tak jak w Bully'm. Szybko dostępna mapka z zaznaczonymi bzdetami, które znikają z niej po zebraniu. Sprawdź te które są blisko siebie (Statua Szczęścia), może jakiegoś pominąłeś? Sam skończyłem z nimi dzisiaj, nie miałem żadnych problemów. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Króliczku mówiłem sprawdzaj co 10 :* Cytuj
hanry 0 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Najlepszy patent na gołębie i jumpy to "robienie" ich po numerach. Ja tak robiłem i żadnego nie przegapiłem Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Zrobione 100% przegapiłem jednego ale na szczęście zaznaczyłem na mapie jako "niepewny" i się odnalazł ostatni ptaszek Ale miałem lepszy numer. Grę przelazłem na 100% i by to uczcić pojechałem do strip clubu 3 pokaziki i .... zwiecha ! Reset konsoli i wszystko od nowa... (21 szczurów) [...]Dzięki temu mogą się chwalić, że ich gra zapewni 100h rozgrywki :potter: Na szukanie szczurów mało czasu mi zeszło. Głównie zabawa w mieście i na 96h się skończyło. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Ale mnie dzisiaj miła niespodzianka spotkała. Wbijamy z Luckiem na ranking w team deathmatchu, pierwsze kille i ... i wskoczył achivment za zabicie developera : ) Co ciekawa cała ich drużyna była z Niemiec. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Ale mnie dzisiaj miła niespodzianka spotkała. Wbijamy z Luckiem na ranking w team deathmatchu, pierwsze kille i ... i wskoczył achivment za zabicie developera : ) Co ciekawa cała ich drużyna była z Niemiec. wpis bardzo mile zaskoczenie Cytuj
Gość Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Przecież ten acziw jest wirusowy Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Przecież ten acziw jest wirusowy kiedy ostatnio sie nim interesowalem (dosc dawno) wszyscy twierdzili ze nie jest wirusowy wiec zaskoczenie bylo bardzo mile Cytuj
miki77 16 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Ja wczoraj również zdobyłem achievementa za zabicie developera Rockstar. Zdziwiłem się ogromnie Cytuj
Diobeu 0 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 Ja wczoraj również zdobyłem achievementa za zabicie developera Rockstar. Zdziwiłem się ogromnie Same here, wpadłem na chwilę do Mafia Work mając niewiele czasu, myślę sobie: przydałby się wreszcie jakiś nowy achiev, dawno nic nie wskoczyło, ale cóż, na razie popykam sobie w multi. Szło mi beznadziejnie, po 6 minutach miałem 0$, nagle widzę jak wypada koleś z samochodu po wypadku, myślę: pomogę mu i go przajadę. Okazało się, że to developer Cytuj
jakub1989 0 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Trzeba wykonywać te dodatkowe misje polegające na rozwożeniu ludzi u Romana aby dostać jakieś osiągniecie ?? Coś czytałem ,ze musi nas lubiec na 100% i powinien wpaść archiw ale nic nie dostałem do tego nie mam już u niego zadań bo spalili mu interes Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Za rozwożenie paczek Jacoba jest achiv. U Romana to tylko dodatkowe zajęcie dla zabicia czasu albo dorobienia trochę grosza na początku. Cytuj
toxicELF 0 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 no to sie zabieram za calaka w gta 4,zyczcie mi powodzenia ;( Cytuj
Diobeu 0 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 no to sie zabieram za calaka w gta 4,zyczcie mi powodzenia ;( Jakbyś się dobierał do "Fly the co-op" to daj znać, albo którykolwiek z multi, ja pomoge tobie, ty pomożesz mnie Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Przecież ten acziw jest wirusowy kiedy ostatnio sie nim interesowalem (dosc dawno) wszyscy twierdzili ze nie jest wirusowy wiec zaskoczenie bylo bardzo mile ten achiwment nie jest wirusowy , ja sie zdziwilem jak pierwszy raz odpalilem multi i pierwszy moj zabity gostek to byl czlowiek z rockstar i odrazu wyskoczyl mi ten acziw. O tych developerach wiedzialem juz czesniej ale nie widzialem ze tak czesto i latwo mozna ich spotkac(mozna ich latwo rozpoznac lataja w samych slipkach pol nago). Nie wiem jak wy ale ja ich czesto widze. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Jest wirusowy od połowy maja. BTw. CZy Acziw z Wysadzeniem 10 aut w 10 sekund można zrobić w party mode? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi