Hubi. 39 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Jest wirusowy od połowy maja. BTw. CZy Acziw z Wysadzeniem 10 aut w 10 sekund można zrobić w party mode? Polecam go robić na stacji benzynowej. Na niektórych zawsze jest dużo samochodów i wystarczy ustawić kilka przy sobie, pomiędzy dystrybutorami, a wtedy tylko jeden granat/rakieta i "Achievement Unlocked" Cytuj
Diobeu 0 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Jest wirusowy od połowy maja. BTw. CZy Acziw z Wysadzeniem 10 aut w 10 sekund można zrobić w party mode? Polecam go robić na stacji benzynowej. Na niektórych zawsze jest dużo samochodów i wystarczy ustawić kilka przy sobie, pomiędzy dystrybutorami, a wtedy tylko jeden granat/rakieta i "Achievement Unlocked" Mnie się udało z autobusem na moście, zablokowałem przejazd, razem z autobusem i jednym motocyklem było 13 samochodów. Wyszedłem na sąsiednią jezdnię, przyłożyłem z wyrzutni w ostatni samochód, żeby eksplozja nie odepchnęła go do tyłu, a wręcz przeciwnie: jego eksplozja ścisnęła jeszcze samochody. Potem druga rakieta w środek i trzecia w autobus, achiev wskoczył a mnie nawet nie zabiło Wyskoczyłem do wody i uciekłem policji. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Walk Free da się bez problemu zrobić na lotnisku, wystarczy sprzątnąć strażników przy budkach, wpisać sobie czita na super samochód (nie blokuje żadnego acziwmenta) i sobie go wprowadzać po tym, jak policja zniszczy wóz. Żeby go zdobyć należy zacząć jechać na początku pasa startowego (trzeba jechać do samego końca, w środku należy skręcić). Kiedy dotrzecie końca ucieknijcie w budki - tam już nie będzie żadnego strażnika, bo wszystkich sprzątnęliście na początku. Powinno się udać. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 Jak zarobic poł miliona po przejsciu gry ? Bo mam jakies 300 tys. Cytuj
Sivas 5 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 Idziesz do salonu Grotti niedaleko miejscówki którą kupuje Roman na drugiej wyspie, kradniesz wozy i odprowadzasz do garażu Steviego. Szybko wpadnie brakujące 200tys... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 10 lipca 2008 Opublikowano 10 lipca 2008 Przechodząc grę w te wymagane 30h można używać kodów? Chodzi mi czy achiv wpadnie jak sobie np. bronie włączę Cytuj
BartX 9 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Wpadnie ale Clean Mean Streets się zablokuje (20 GS) Cytuj
nelson 4 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 mam problem z mostami... przelazlem gre, nie uzywalem kodow, przelecialem przez wszystkie 14 mostow i D.U.P.A. brakuje mi 1 uzywalem mapki z oline center Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 Przechodząc grę w te wymagane 30h można używać kodów? Chodzi mi czy achiv wpadnie jak sobie np. bronie włączę A po kiego czorta? Jezdzac taryfami zamiast furami z miejca A do B i znajomych tez taxami wozac przejdziesz watek fabularny spokojnie w 20 h. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 2 sprawy Mam na mapie zaznaczony "garage" to jest ten do ktorego sie wozy pakuje i dostaje kase? Bo wogle on nie dziala LOL. Przeszedlem caly watek glowny i nie mialem misji z samochodami na MMS WTF? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Garage w Bohan to właśnie ten, do którego trzeba odprowadzać fury z MMS'ów. Sprawdź dobrze skrzynkę w tele czy przypadkiem jednak nie masz zlecenia. Jeżeli okaże się że nie masz, bo np. usunąłeś, znajdź mapke z lokalizacja pojazdów i sprawdź te miejscówki. Jeśli będzie fura w tym miejscu i będzie komunikat, że Stevie właśnie tego szuka, będa następne zlecenia. Cytuj
toxicELF 0 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 (edytowane) 1 ptak left,tylko ktory ;/ Edytowane 15 lipca 2008 przez toxicELF Cytuj
WReki 0 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 (edytowane) 1 ptak left,tylko ktory ;/ hehe mam ten sam problem... wszystkie ptoki zestrzeliwałem z pomocą mapek a teraz jednego mi brakuje i niewiem jakiego.... Edytowane 20 lipca 2008 przez WReki Cytuj
Gość Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Na 99 % będzie on na Statule Wolności. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Wcale nie musi tak byc. Moj ostatni golab, ktorego nie moglem znalezc byl w innym miejscu. Robilem to z poradnikiem ze zdjeciami, wiec szybko rzucalem okiem na te zdjecia i te, ktorych nie zapamietalem, sprawdzilem. W koncu sie udalo. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 zrobilem misje most wanted z komputera policji. Przy kazdym kolesiu pisze ze martwy. Dlaczego nie dostalem punktów ? Cytuj
Diobeu 0 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 zrobilem misje most wanted z komputera policji. Przy kazdym kolesiu pisze ze martwy. Dlaczego nie dostalem punktów ? Zrobiłeś po 10 sztuk na każdej wyspie? Cytuj
bajej 28 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 aaaa taki haczyk xD. Dobra to juz jasne Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 Dziwne, zabilem wszstkich 30 i nie dostalem achiva. I tak ich nie zbieram i mam to gdzies, ale dziwi mnie czemu mi nie wszedl... Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 Może, używałeś jakiś kodów, które blokują tego achiva. Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Mam pytania odnośnie osiągnięć ''Top The Midnight Club'' i ''Auf Wiedersehen Petrovic'' 1. Czy wyścigi mogą być ustawione na jedno okrążenie? 2. Czy wyścig zostanie zaliczony jako wygrany jeśli wszyscy gracze opuszczą grę i tylko ja zostanę? Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) moze mi ktos udostepnic mapke wszystkich Stuntjumpow? na forum jest poradnik ale link tam nie dziala Edytowane 7 października 2008 przez Damian312 Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Świetna mapka, lokalizacje i ich fotki: http://i80.photobucket.com/albums/j186/Jon...cations1-50.swf Mam pytania odnośnie osiągnięć ''Top The Midnight Club'' i ''Auf Wiedersehen Petrovic'' 1. Czy wyścigi mogą być ustawione na jedno okrążenie? 2. Czy wyścig zostanie zaliczony jako wygrany jeśli wszyscy gracze opuszczą grę i tylko ja zostanę? 1. Tak. 2. Nie. Wyścig musi ukończyć i zaakceptować (to znaczy przy tabeli z czasami nacisnąć A - Continue) co najmniej dwóch graczy, dodatkowo nie może być on zglitchowany, co czasami się zdarza. Żeby mieć 100% pewność, że wygrało się dany wyścig musisz zobaczyć Leaderboardy (statystyki w menu), wybrać interesującą opcję, odnaleźć swój gamertag (przycisk Y) i spojrzeć na liczbę pod kolumną z joystickiem z gwiazdką. Jeśli jest większa niż 0 to oczywiście wyścig masz już z głowy. No i musisz pamiętać też o tym, że aktualizacja tego rankingu nie następuje od razu, ale po kilku minutach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi