Gość Pawlo_PL Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Jeśli mam 42% gry i ok. 15h na liczniku,to mam szansę na "Liberty City Minute"? O co chodzi w achievmencie,w którym mam zabić producenta(?)Rockstara.Skąd będę wiedział,że to producent ? Cytuj
winner 183 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 Mi to wpadło jak normalnie grałem na necie (w rankingowych) Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Jeśli mam 42% gry i ok. 15h na liczniku,to mam szansę na "Liberty City Minute"? Ja mam 45,6% gry i 15h 45min. Tylko, że ja byłem na kilku randkach i parę razy wyszedłem z kumplami, tak więc jeżeli nie dbałeś o kumpli i suki to jesteśmy na tym samym poziomie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 A jaka byla wasza ostatnia misja? Potem sprawdzcie w jakims FAQ i sie dowiecie czy wyrobicie sie z 15 misjami w 4h Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 A jaka byla wasza ostatnia misja? Potem sprawdzcie w jakims FAQ i sie dowiecie czy wyrobicie sie z 15 misjami w 4h 14h ... Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Laski olewam,a telefony od kumpli odbieram tylko po to, żeby zaraz anulować plany W ten sposób nie spada mi u nich szacunek. GTA IV ma niesamowicie wciągającą historię.Nie zgadzam się z tymi,którzy twierdzą, że gra jest przehype'owana,albo nudzi się po 3h. Cudowna gra.Kiedy tylko wyjdą oba dodatki na płycie,będzie to dla mnie zakup obowiązkowy. btw.Kogo zabijaliście? Ja do piachu posłałem Francisa,Playboya X ,a tego gościa z początku zostawiłem w spokoju ^_^ Cytuj
kajd 11 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) ja tylko na końcu poszedłem na ugodę Edytowane 27 czerwca 2009 przez kajd Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Laski olewam,a telefony od kumpli odbieram tylko po to, żeby zaraz anulować plany W ten sposób nie spada mi u nich szacunek. GTA IV ma niesamowicie wciągającą historię.Nie zgadzam się z tymi,którzy twierdzą, że gra jest przehype'owana,albo nudzi się po 3h. Cudowna gra.Kiedy tylko wyjdą oba dodatki na płycie,będzie to dla mnie zakup obowiązkowy. btw.Kogo zabijaliście? Ja do piachu posłałem Francisa,Playboya X ,a tego gościa z początku zostawiłem w spokoju ^_^ zabicie Playboya jest po prostu bardziej oplacalne. Dwayne'a zostawiasz przy zyciu i przy odpowiednim wskazniku przyjazni przez telefon mozesz wezwac jego ludzi w trakcie jakiejs rozruby, no i jeszcze mieszkanie Playboya z bonusem dostajesz. jak zabijesz Dwayne'a to Playboy zrywa z toba kontakt i tyles go widzial ;] Cytuj
Sig 395 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 (edytowane) Ja przy 24 h śmigałem na misję taksówkami i po ostatniej misji miałem 29 h więc radzę się śpieszyć miałem wtedy chyba koło 40 % gry . Wszystkie wstawki oglądałem , kumpli i laski olałem totalnie dopiero po skończeniu gry wziąłem się za acziwy . Zostały mi tylko gołębie , skoki i nudne multi ale to raczej nie dla mnie jest i przy 83 % bodajże odpuszczam . Edytowane 29 czerwca 2009 przez Raiga Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Ja też jeździłem taksówkami od 40%, ale skończyłem z 23h na liczniku Cytuj
adi 189 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Czy po zakończeniu fabuły, możemy dostać achiewmenta polegającego na osiagnięciu 75 % sympatii?Ogólnie czy skończenie fabuły blokuje nam jmożliwość dostania jakiś aciewmentów? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 (edytowane) Mam już 100% hehe i jeszcze wanted mi został i mam platynke. down@ 10 rang Edytowane 5 lipca 2009 przez Merson Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Ej ile trzeba zdobyć tych rang żeby dostać osiągnięcie Wanted ?? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Czy po zakończeniu fabuły, możemy dostać achiewmenta polegającego na osiagnięciu 75 % sympatii?Ogólnie czy skończenie fabuły blokuje nam jmożliwość dostania jakiś aciewmentów? Nie, nieblokuje - jedynie trzeba się uwinąć w 30h z fabułą. Wyraźnie jest napisane, że ludzie muszą Cię lubić bodajże na ponad 90% i tylko Ci, którzy pozostali żywi. To o czym mówisz, to dodatkowe przywileje ze względu na to, że ludzie lubią Cię na 75%. Nie pamiętam jak jest z Dwaynem , bo ja go niby pozostawiłem żywego , a przecież playboya jak pozostawimy przy życiu, to on znika i tracimy kontakt, zyskując 25 000$ . Musisz poczytać jakiś poradnik. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) Nie mogę zrobić achievementa dot. wyścigów od Brucie'go, tzw. Genetically Superior - coś w tym stylu. Problem polega na tym, że nie ma ciągle nowych wyścigów. Zrobiłem z 10 wyścigów i koniec, nie ma więcej. Coś robię źle, że ciągle pytam go o te wyścigi prze komórę? Edytowane 15 lipca 2009 przez Fisiu Cytuj
Sig 395 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Jak Brucie mówi że nie ma wyścigów to udaj się na inną wyspę zadzwoń i na pewno będzie miał coś . Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) Jeździłem po wszystkich wyspach i nic... Nie mam pojęcia, bug? Edytowane 15 lipca 2009 przez Fisiu Cytuj
Sig 395 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Przejedz się na północną wyspę , tam gdzie dostałeś swoje drugie mieszkanie . Jak i tam byłeś to może po prostu poczekaj Cytuj
Gość Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Koncze za raz Watek glowny, ale za cholere nie moge zrobic 2 achievmentow. Mimo ze trzaskam 5, ba 6 barrel rolli na lotnisku to nie wyskakuje mi odpowiedni achiev. WTF? Gdzie indziej mozna to zrobic. Tak samo z osiagnieciem Chainreaction - wysadzam na skrzyzowaniu 10 aut w 10 sekund i nic. Dawac jakies hinty. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Chainreaction - zablokuj na moście 2 pasy samochodami, poczekaj aż nadjedzie więcej gości, 4 granaty w środek w różne miejsca i miga osiągnięcie. Lotniskowy aczik - wpisz sobie to w YouTube, to najlepiej zobaczysz, mnie się udało po kilkunastu próbach i nie wiem jaki może być sekret. Bo to, że używasz tych zółto-czarnych "wyskoczni" to chyba oczywiste? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Zróbcie to na dachu budynku, tak jest o wiele prościej. Wysoki budynek + kod na samochód. Stajemy samochodem na krawędzi (dwa boczne w powietrzu, dwa boczne na dachu) i zsuwamy się, by zacząć się kręcić wokół własnej osi. Ważne, by trzymać kierownicę w którąśtam stronę by się szybciej kręcić. Mi wpadło za pierwszym razem. Na YT jest filmik odnośnie tego, wpiszcie nazwę achievementa i poszukajcie. Nie mogę zrobić achievementa dot. wyścigów od Brucie'go, tzw. Genetically Superior - coś w tym stylu. Problem polega na tym, że nie ma ciągle nowych wyścigów. Zrobiłem z 10 wyścigów i koniec, nie ma więcej. Coś robię źle, że ciągle pytam go o te wyścigi prze komórę? Jeździj po różnych wyspach, w różnych dzielnicach i o różnych porach dnia. Ja nie miałem z tym większego problemu. Jak już się skończą to odczekaj kilka dni czy kilka godzin. Cytuj
lqscarlos 0 Opublikowano 22 sierpnia 2009 Opublikowano 22 sierpnia 2009 mam 30% gry, i 17h na liczniku, wyrobie sie w 30h? ;] Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Jasne. Ja do dwudziestej godziny zasuwałem normalnie samochodami na misje, wychodziłem z przyjaciółmi i bawiłem się na mieście trochę, ze spokojem można się uwinąć w te 30 godzin. Po prostu używaj taksówek i nie trać czasu na nic pobocznego, a ze spokojem z oglądaniem scenek itd. się wyrobisz. Cytuj
phase 0 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Szukam osoby do gry online by odblokować co nie które osiągnięcia ; ). GamerTag w profilu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi