Fab3r 4 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Skończyłem juz wszystkie misje i chciałbym teraz zdobyć achiva: Liberty City (5) "After meeting all possible friends, the ones left alive all like you above 90%." Tylko ze mam u Dwayne'a okolo 60% i nie moge tego podbic, bo za każdym razem gdy dzwonie do Dwayne'a coby gdzies wyskoczyc to do wyboru jest jedynie opcja "call" i odzywa sie poczta... Wie ktos co z tym fantem zrobic? Również przyłączam się do pytania gaaaaaah była poruszane już kilka razy - dostajesz od niego maila, odpisujesz, potem dzwoni do ciebie, że był pod prysznicem i ktoś dzwonił, potem dzwoni do ciebie i się umawia. Cytuj
Blim 0 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Dwayne nie liczy się do tego acziwa. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 No nie wiem, mi nie wpadło jak miałem wszystkich na 100%, musiałem jeszcze podbić Dwaynea. Cytuj
Grampel 1 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Mam u wszystkich 100% oprocz Dwayne'a i nie dostalem achievmenta. Na maila juz wczesniej odpisalem, dzwonil ze byl pod prysznicem. To bylo jakies 15 godzin gry wczesniej i do tej pory nie zadzwonil. <_< Jak to jakis bug to kapa... Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 bo trzeba mieć zrobionych wszystkich którzy zostali przy zyciu Mało ? Wejdź sobie w niedziele o ok. 20:00 to będzie tyle osób, że Ci się odechce grać tongue.gif i co z tego jak grają głównie tylko trasy dla samochodów Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Fab3r wiem, że było to pisane, ale co jak, ja zabiłem Dwayne. Mógłbym zrobić tego achiiva, przy drugim przechodzeniu gry, ale teraz chcę przejść grę na 100% Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 Jak nie ma Dwayna to pewnie zamiast niego liczy się Playboy. Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 W takim wypadku wystarcza tylko 4 osoby tj. Roman, Packie, Brucie i Jacob. Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 a co z tym dostarczaniem samochodów do Steviego? Skończyłem już fabułę, zostały mi tylko gołębie i właśnie to dostarczanie samochodów. Tyle że ja nie dostaję żadnych smsów od tego kolesia? W książce telefonicznej w ogóle nie mam kontaktu do niego....co jest nie tak? Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 a co z tym dostarczaniem samochodów do Steviego? Skończyłem już fabułę, zostały mi tylko gołębie i właśnie to dostarczanie samochodów. Tyle że ja nie dostaję żadnych smsów od tego kolesia? W książce telefonicznej w ogóle nie mam kontaktu do niego....co jest nie tak? no to że tak powiem lipa, pozostaje ci czekać (ja czekałem długo, ale... nie aż tak :| ) Cytuj
Gość Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 A od czego są STATS'y w grze? Widziałeś to w statystykach czy tylko tak sobie piszesz ? Bo albo jestem ślepy i nie widze tego, albo tam tego nie ma. Jechałem jeszcze raz z mapką w poszukiwaniu, ale już nikogo nie ma. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Stats -> Score -> na samym dole Random characters met. Pamietaj że postęp i poczynania w fabule mają wpływ na to kogo i kiedy spotkasz. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 a co z tym dostarczaniem samochodów do Steviego? Skończyłem już fabułę, zostały mi tylko gołębie i właśnie to dostarczanie samochodów. Tyle że ja nie dostaję żadnych smsów od tego kolesia? W książce telefonicznej w ogóle nie mam kontaktu do niego....co jest nie tak? Hmm to dziwne bo ja zacząłem dostawac sms-y po misji Smackdown Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Fuck ja już nie mam sił, na achiv żeby pobić czasy w ko-opie. A dokładnie misje Deal Braker...... Cytuj
Blim 0 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Fuck ja już nie mam sił, na achiv żeby pobić czasy w ko-opie. A dokładnie misje Deal Braker...... Mogę Ci pomóc chętnie. Naoglądałem się tyle filmików na youtube jak to zrobić, że jestem pro. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Fuck ja już nie mam sił, na achiv żeby pobić czasy w ko-opie. A dokładnie misje Deal Braker...... Mogę Ci pomóc chętnie. Naoglądałem się tyle filmików na youtube jak to zrobić, że jestem pro. powodzenia ze znalezieniem się na rankingu :potter: Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Jeżeli chodzi o tryby ko-operacji, nie ma żadnego problemu, ze znalezieniem się. Sam przechodzę to z kumplem 5-10 minut szukania i znajdujemy się, tymbardziej, że tą misję najlepiej przejśc ze znajomym i we dwóch, nie w czwórke. Blim chętnie, możesz pomóc..... Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Najlepiej przećwiczyć wszystko na player match, a dopiero potem bawić się w szukanie w ranked. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Fab3r wiem, że było to pisane, ale co jak, ja zabiłem Dwayne. Mógłbym zrobić tego achiiva, przy drugim przechodzeniu gry, ale teraz chcę przejść grę na 100% Też się wczoraj o to zamartwiałem, bo również zabiłem Dwayne, a w statach mam przy nim 54% like, ale wystarczyło mieć Jacoba, Bruciego, Romana i Packiego na poziomie 90% (lub powyżej) i achiev wpadł Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 (edytowane) Dokładnie też mi wpadł, w takiej samej sytuacji. Wampis misję mam już tak przećwiczoną, że praktyka już nie jest potrzebna, hehe. A tak nawiasem mówiąc niedawno pisałeś, że też masz problem z pobiciem Deal Braker, i co udało ci się? Edytowane 23 maja 2008 przez Slupek88 Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 A co jeśli Roman umrze? Achievement w którym musze mieć wszystkich znajomych na 90% wpadnie? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Tosh, achiv polega na tym że znajomi, którzy nadal żyją (nie zgineli albo sam ich nie zabiłeś ) muszą Cie lubić na +90%. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Jest jakas mapa do tych randomowych postaci co minimisje daja? Znalazlem jakas "pervert map" ale jezdze po miescie i tam gdzie sa zaznaczeni ci ludzie co niby maja tam byc to jest ich niewielka czesc, jezdzilem w dzien w nocy i nie obskoczylem jeszcze wszystkich zey im pomoc. Cos zle robie? ;/ Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 (edytowane) A tak nawiasem mówiąc niedawno pisałeś, że też masz problem z pobiciem Deal Braker, i co udało ci się? Próbujemy ciągle ze Spliffem. Przy okazji to okazało się, że czas do Bomb the Base nie wynosi podobno 5:56 tylko mniej. Czyli chyba czeka mnie powtórka. Edytowane 23 maja 2008 przez Wampis Cytuj
dx36 2 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Mam problem z archievementem w którym mam zrobić 5 wycieczek heli zrobiłem 8 i nic mam ich nie przewijać czy co ? Tak przy okazji szukam chętnych na pobicie czasów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi