Opublikowano 21 maja 200816 l Skończyłem juz wszystkie misje i chciałbym teraz zdobyć achiva: Liberty City (5) "After meeting all possible friends, the ones left alive all like you above 90%." Tylko ze mam u Dwayne'a okolo 60% i nie moge tego podbic, bo za każdym razem gdy dzwonie do Dwayne'a coby gdzies wyskoczyc to do wyboru jest jedynie opcja "call" i odzywa sie poczta... Wie ktos co z tym fantem zrobic? Również przyłączam się do pytania gaaaaaah była poruszane już kilka razy - dostajesz od niego maila, odpisujesz, potem dzwoni do ciebie, że był pod prysznicem i ktoś dzwonił, potem dzwoni do ciebie i się umawia.
Opublikowano 21 maja 200816 l No nie wiem, mi nie wpadło jak miałem wszystkich na 100%, musiałem jeszcze podbić Dwaynea.
Opublikowano 21 maja 200816 l Mam u wszystkich 100% oprocz Dwayne'a i nie dostalem achievmenta. Na maila juz wczesniej odpisalem, dzwonil ze byl pod prysznicem. To bylo jakies 15 godzin gry wczesniej i do tej pory nie zadzwonil. <_< Jak to jakis bug to kapa...
Opublikowano 21 maja 200816 l bo trzeba mieć zrobionych wszystkich którzy zostali przy zyciu Mało ? Wejdź sobie w niedziele o ok. 20:00 to będzie tyle osób, że Ci się odechce grać tongue.gif i co z tego jak grają głównie tylko trasy dla samochodów
Opublikowano 21 maja 200816 l Fab3r wiem, że było to pisane, ale co jak, ja zabiłem Dwayne. Mógłbym zrobić tego achiiva, przy drugim przechodzeniu gry, ale teraz chcę przejść grę na 100%
Opublikowano 21 maja 200816 l W takim wypadku wystarcza tylko 4 osoby tj. Roman, Packie, Brucie i Jacob.
Opublikowano 21 maja 200816 l a co z tym dostarczaniem samochodów do Steviego? Skończyłem już fabułę, zostały mi tylko gołębie i właśnie to dostarczanie samochodów. Tyle że ja nie dostaję żadnych smsów od tego kolesia? W książce telefonicznej w ogóle nie mam kontaktu do niego....co jest nie tak?
Opublikowano 21 maja 200816 l a co z tym dostarczaniem samochodów do Steviego? Skończyłem już fabułę, zostały mi tylko gołębie i właśnie to dostarczanie samochodów. Tyle że ja nie dostaję żadnych smsów od tego kolesia? W książce telefonicznej w ogóle nie mam kontaktu do niego....co jest nie tak? no to że tak powiem lipa, pozostaje ci czekać (ja czekałem długo, ale... nie aż tak :| )
Opublikowano 22 maja 200816 l A od czego są STATS'y w grze? Widziałeś to w statystykach czy tylko tak sobie piszesz ? Bo albo jestem ślepy i nie widze tego, albo tam tego nie ma. Jechałem jeszcze raz z mapką w poszukiwaniu, ale już nikogo nie ma.
Opublikowano 22 maja 200816 l Stats -> Score -> na samym dole Random characters met. Pamietaj że postęp i poczynania w fabule mają wpływ na to kogo i kiedy spotkasz.
Opublikowano 22 maja 200816 l a co z tym dostarczaniem samochodów do Steviego? Skończyłem już fabułę, zostały mi tylko gołębie i właśnie to dostarczanie samochodów. Tyle że ja nie dostaję żadnych smsów od tego kolesia? W książce telefonicznej w ogóle nie mam kontaktu do niego....co jest nie tak? Hmm to dziwne bo ja zacząłem dostawac sms-y po misji Smackdown
Opublikowano 22 maja 200816 l Fuck ja już nie mam sił, na achiv żeby pobić czasy w ko-opie. A dokładnie misje Deal Braker......
Opublikowano 22 maja 200816 l Fuck ja już nie mam sił, na achiv żeby pobić czasy w ko-opie. A dokładnie misje Deal Braker...... Mogę Ci pomóc chętnie. Naoglądałem się tyle filmików na youtube jak to zrobić, że jestem pro.
Opublikowano 22 maja 200816 l Fuck ja już nie mam sił, na achiv żeby pobić czasy w ko-opie. A dokładnie misje Deal Braker...... Mogę Ci pomóc chętnie. Naoglądałem się tyle filmików na youtube jak to zrobić, że jestem pro. powodzenia ze znalezieniem się na rankingu :potter:
Opublikowano 23 maja 200816 l Jeżeli chodzi o tryby ko-operacji, nie ma żadnego problemu, ze znalezieniem się. Sam przechodzę to z kumplem 5-10 minut szukania i znajdujemy się, tymbardziej, że tą misję najlepiej przejśc ze znajomym i we dwóch, nie w czwórke. Blim chętnie, możesz pomóc.....
Opublikowano 23 maja 200816 l Najlepiej przećwiczyć wszystko na player match, a dopiero potem bawić się w szukanie w ranked.
Opublikowano 23 maja 200816 l Fab3r wiem, że było to pisane, ale co jak, ja zabiłem Dwayne. Mógłbym zrobić tego achiiva, przy drugim przechodzeniu gry, ale teraz chcę przejść grę na 100% Też się wczoraj o to zamartwiałem, bo również zabiłem Dwayne, a w statach mam przy nim 54% like, ale wystarczyło mieć Jacoba, Bruciego, Romana i Packiego na poziomie 90% (lub powyżej) i achiev wpadł
Opublikowano 23 maja 200816 l Dokładnie też mi wpadł, w takiej samej sytuacji. Wampis misję mam już tak przećwiczoną, że praktyka już nie jest potrzebna, hehe. A tak nawiasem mówiąc niedawno pisałeś, że też masz problem z pobiciem Deal Braker, i co udało ci się? Edytowane 23 maja 200816 l przez Slupek88
Opublikowano 23 maja 200816 l A co jeśli Roman umrze? Achievement w którym musze mieć wszystkich znajomych na 90% wpadnie?
Opublikowano 23 maja 200816 l Tosh, achiv polega na tym że znajomi, którzy nadal żyją (nie zgineli albo sam ich nie zabiłeś ) muszą Cie lubić na +90%.
Opublikowano 23 maja 200816 l Jest jakas mapa do tych randomowych postaci co minimisje daja? Znalazlem jakas "pervert map" ale jezdze po miescie i tam gdzie sa zaznaczeni ci ludzie co niby maja tam byc to jest ich niewielka czesc, jezdzilem w dzien w nocy i nie obskoczylem jeszcze wszystkich zey im pomoc. Cos zle robie? ;/
Opublikowano 23 maja 200816 l A tak nawiasem mówiąc niedawno pisałeś, że też masz problem z pobiciem Deal Braker, i co udało ci się? Próbujemy ciągle ze Spliffem. Przy okazji to okazało się, że czas do Bomb the Base nie wynosi podobno 5:56 tylko mniej. Czyli chyba czeka mnie powtórka. Edytowane 23 maja 200816 l przez Wampis
Opublikowano 23 maja 200816 l Mam problem z archievementem w którym mam zrobić 5 wycieczek heli zrobiłem 8 i nic mam ich nie przewijać czy co ? Tak przy okazji szukam chętnych na pobicie czasów.