rinzen 966 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 GT jak GT; ja jakiś czas temu znalazłem Vib Ribbon za $5 w buy now. Nawet nie patrzyłem na stan, miejsce zamieszkania i czy wysyła na świat. Na szczęście wysłał a sama gra/pudełko/instrukcja to rasowy japoński mint ;] Cytuj
langus 0 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 kwietnia 2008 (edytowane) Mam problem którą wersję DENSHA DE GO! na PS2 wybrać. Jak myślicie?Która według Was jest najlepsza? Na pewno uderzam w wersję na N64 z kontrolerem:D Dorobiłem się ostatnio PS1, PS2, N64 wszystko za śmieszne pieniążki w wersji JAP NTSC:) Również do tego dużo gier na te konsole.Teraz uderzam w DENSHA DE GO! Kolekcja się poszerza:) Edytowane 30 kwietnia 2008 przez langus Cytuj
langus 0 Opublikowano 29 lipca 2008 Autor Opublikowano 29 lipca 2008 (edytowane) No więc dzisiaj kiedy dostałem prosto z Japonii Mario Party 3 na N64 i Metal Gear Solid 2 na PS2 od razu zabrałem się do grania.Gry są w kolekcjonerskim stanie i bardzo ładnie prezentują się w mojej kolekcji Warto zbierać takie perełki. Teraz zamawiam już Denshe De Go! na PS2 i jakieś inne perełki które można tanio wyrwać na EBayu Edytowane 29 lipca 2008 przez langus Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 e tam perelki, mam cos ponad setki gier ntsc-j i sa takie jak inne Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 eBay to przeżytek - teraz na topie jest wynajmowanie PO Boxa i za niewielką opłatą firmy, która przepakuje paczkę i wyśle poza Japonię . Czego to ludzie nie wymyślą aby pomóc gadzinom takim jak my aby bezproblemowo mogli kupować towary niedostępne normalną metodą. Teraz staram się wejść na wyższy stopień wtajemniczenia i zdobyć towar dostępny tylko dla ludzi z FC. Tutaj dopiero zaczyna się kombinowanie Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Troche noobowskie pytanie...czy play-asia wysyla do Europy? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 http://www.play-asia.com/SOap-23-83-3clh-3...desk-49-en.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi