Stoki Chan 1 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Najładniejsza jest PSone . Mała, zgrabna , nie jest kanciasta , jest najbardziej "konsolowa" . I nie szpeci pomieszczenia jak Xbox aka magnetowid . Choć trzeba przyznać , że ta wielkość pierwszego Xa coś w sobie ma i może się to podobać . PS3 i PSP wyglądają jak jakieś luxusowe sprzęty , przeznaczone do duuuuuużego nowoczesnego salonu z TV minimum 50 cali . Oczywiście nie jest to minusem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 PS3, a z przenośnych to PSP. Cytuj Odnośnik do komentarza
philipo 142 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Stacjonarne PS one i DC . Przenośne: GBA choc PSP tęż całkiem ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Seifu 46 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) 1. PS3 2. Dreamcast 3. PS one a z kieszonkowych konsolek PSP Edytowane 28 Grudnia 2008 przez timo86 Cytuj Odnośnik do komentarza
JakobekS 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Xbox 360, uwielbiam rzeczy proste stylistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mi sie zawsze podobał Dreamcast, taki żółwik, 2 proste przyciski, biała, cudo Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jeśli chodzi o sam wygląd to ps3. Owszem konsola się kurzy i rysuje, ale pod względami wizualnymi robi wrażenie- czarny lakier, wykonanie, wszystko to wygląda ładnie i ekskluzywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
POL_SouL 1 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 To ten temat jeszcze istnieje? Tak jakby miał rację bytu wątek: Czy kula ziemska jest płaska? Bez przesady, co tu porównywać tosteropodobny wypierd nintendo, czy może klepsydromylną awangardę Micro$oftu? PS3- jako jedyne nadaje się na konsolkę pod TV, o której nie wstyd powiedzieć sąsiadom. Kropka. EOT. Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza
snowblind 1 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja mam X360 i mnie się on podoba ale tylko kiedy stoi pionowo Na "leżąco" jakoś traci swój urok. PS3 na pewno jest bardziej elegancka, ale na pewno też elegancko się palcuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Tołdi 8 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Podoba mi się klasyczny, do bólu konsolowy wygląd Dreama i Gamecube'a. X360, też ma coś w sobie właśnie z tej arcade'owej prostoty., aczkolwiek, fakt, że jeśli jakimś cudem dorobiłbym się dużego salonu z wielkim telewizorem to tam najbardziej pasowałaby PS trójka. Z przenośnych tylko NDs Lite- naprawdę, w przeciwieństwie do strasznego poprzednika, śliczna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
genetyk@ 0 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 psone ps2 grubaska cos ma w sobie xbox360 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 PS2 Slim PSP NDS Lite Xbox 360 ma coś w sobie, coraz bardziej ta biała prostota mi się podoba PlayStation 3 odjechany prestiż za grube tysiące Cytuj Odnośnik do komentarza
POPEK 0 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Elo;D Najładniejszy jest oczywiście DS Lite... Bo jest ładny, zgrabny i funkcjonalny:) Cytuj Odnośnik do komentarza
severian 0 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 A ja tam uważam,że każdy z tych stacjonarnych nextgenów jest brzydki i niepraktyczny.Wolałbym coś w kształcie klasycznego segmentu w kolorze czarnym lub srebrnym.Nie było by problemu z wkomponowaniem tego w resztę gratów. moja konsola pasuje do salonu jak kwiatek do kożucha.Gdyby była taka możłiwośc,to wcisnąłbym to do kąta.Nie rzucało by się to w oczy i hałas byłby mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 zmien panel :] Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) DC i PSX Edytowane 1 Marca 2009 przez il capitano Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Nie oszukujmy się, najładniejszą konsolą jest Wii. Gusta i guściki nie mają tutaj nic do tego. Sztuka jest sztuka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Bezelek126 0 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Wedlug mnie najladniejsza konsola jest PS3 , tylko niestety strasznie sie kurzy.A z przenosnych to PSP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 IMO najładniejszy jest biały X360 ^_^ Oczywiście musi mieć zmieniony przedni panel - ten biały wygląda słabo - na wygląd z jakieś za(pipi)istej gierki. PS3 mi się kompletnie nie podoba. Za gruba, zbyt przypomina chlebak i widać na niej obrzydliwy kurz. Wii wygląda fajnie, małe, zgrabne, ale jakoś mało czaderskie Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Najładniejszą konsolą jest zdecydowanie PS2 slim . Gamecube również daje radę . Chlebak za to jest najbrzydszą konsolą w historii i mam nadzieję że niedługo sony wypuści jakiś model ala slim bo na to coś produkowane obecnie patrzeć nie mogę . 100 euro mniej i bardziej klasyczny kształt - na to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Najładniejsza jest ps3 tylko trzeba ją fajne ulokować na szklanym stoliczku pod lcd. Gamecube i Wii na 2 xbox 360 na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
joseph 1 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 wg mnie na pierwszym miejscu jest psone.. wyglądała po prostu idealnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Wii i Game Boy Micro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 PS3 i GameCube. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Kiedy oni przestana projektowac konsole z wygladem statkow kosmicznych, klozetow i chlebakow? Takie PS3 czy XO WSTYD jest postawic w highendowym salonie. Mogliby zrobic z tego po prostu kolejny poziom do hi-fi, w koncu srednia gracza wynosi niby 23 lata a nie 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi