Opublikowano 25 grudnia 200816 l Najładniejsza jest PSone . Mała, zgrabna , nie jest kanciasta , jest najbardziej "konsolowa" . I nie szpeci pomieszczenia jak Xbox aka magnetowid . Choć trzeba przyznać , że ta wielkość pierwszego Xa coś w sobie ma i może się to podobać . PS3 i PSP wyglądają jak jakieś luxusowe sprzęty , przeznaczone do duuuuuużego nowoczesnego salonu z TV minimum 50 cali . Oczywiście nie jest to minusem
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Stacjonarne PS one i DC . Przenośne: GBA choc PSP tęż całkiem ładne.
Opublikowano 28 grudnia 200816 l 1. PS3 2. Dreamcast 3. PS one a z kieszonkowych konsolek PSP Edytowane 28 grudnia 200816 l przez timo86
Opublikowano 13 stycznia 200916 l Mi sie zawsze podobał Dreamcast, taki żółwik, 2 proste przyciski, biała, cudo
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Jeśli chodzi o sam wygląd to ps3. Owszem konsola się kurzy i rysuje, ale pod względami wizualnymi robi wrażenie- czarny lakier, wykonanie, wszystko to wygląda ładnie i ekskluzywnie.
Opublikowano 30 stycznia 200916 l To ten temat jeszcze istnieje? Tak jakby miał rację bytu wątek: Czy kula ziemska jest płaska? Bez przesady, co tu porównywać tosteropodobny wypierd nintendo, czy może klepsydromylną awangardę Micro$oftu? PS3- jako jedyne nadaje się na konsolkę pod TV, o której nie wstyd powiedzieć sąsiadom. Kropka. EOT. Temat do zamknięcia
Opublikowano 2 lutego 200916 l Ja mam X360 i mnie się on podoba ale tylko kiedy stoi pionowo Na "leżąco" jakoś traci swój urok. PS3 na pewno jest bardziej elegancka, ale na pewno też elegancko się palcuje
Opublikowano 3 lutego 200916 l Podoba mi się klasyczny, do bólu konsolowy wygląd Dreama i Gamecube'a. X360, też ma coś w sobie właśnie z tej arcade'owej prostoty., aczkolwiek, fakt, że jeśli jakimś cudem dorobiłbym się dużego salonu z wielkim telewizorem to tam najbardziej pasowałaby PS trójka. Z przenośnych tylko NDs Lite- naprawdę, w przeciwieństwie do strasznego poprzednika, śliczna rzecz.
Opublikowano 7 lutego 200916 l PS2 Slim PSP NDS Lite Xbox 360 ma coś w sobie, coraz bardziej ta biała prostota mi się podoba PlayStation 3 odjechany prestiż za grube tysiące
Opublikowano 21 lutego 200916 l Elo;D Najładniejszy jest oczywiście DS Lite... Bo jest ładny, zgrabny i funkcjonalny:)
Opublikowano 1 marca 200916 l A ja tam uważam,że każdy z tych stacjonarnych nextgenów jest brzydki i niepraktyczny.Wolałbym coś w kształcie klasycznego segmentu w kolorze czarnym lub srebrnym.Nie było by problemu z wkomponowaniem tego w resztę gratów. moja konsola pasuje do salonu jak kwiatek do kożucha.Gdyby była taka możłiwośc,to wcisnąłbym to do kąta.Nie rzucało by się to w oczy i hałas byłby mniejszy.
Opublikowano 1 marca 200916 l Nie oszukujmy się, najładniejszą konsolą jest Wii. Gusta i guściki nie mają tutaj nic do tego. Sztuka jest sztuka ;p
Opublikowano 1 marca 200916 l Wedlug mnie najladniejsza konsola jest PS3 , tylko niestety strasznie sie kurzy.A z przenosnych to PSP.
Opublikowano 1 marca 200916 l IMO najładniejszy jest biały X360 ^_^ Oczywiście musi mieć zmieniony przedni panel - ten biały wygląda słabo - na wygląd z jakieś za(pipi)istej gierki. PS3 mi się kompletnie nie podoba. Za gruba, zbyt przypomina chlebak i widać na niej obrzydliwy kurz. Wii wygląda fajnie, małe, zgrabne, ale jakoś mało czaderskie
Opublikowano 1 marca 200916 l Najładniejszą konsolą jest zdecydowanie PS2 slim . Gamecube również daje radę . Chlebak za to jest najbrzydszą konsolą w historii i mam nadzieję że niedługo sony wypuści jakiś model ala slim bo na to coś produkowane obecnie patrzeć nie mogę . 100 euro mniej i bardziej klasyczny kształt - na to czekam
Opublikowano 2 marca 200916 l Najładniejsza jest ps3 tylko trzeba ją fajne ulokować na szklanym stoliczku pod lcd. Gamecube i Wii na 2 xbox 360 na 3.
Opublikowano 30 lipca 200915 l wg mnie na pierwszym miejscu jest psone.. wyglądała po prostu idealnie:)
Opublikowano 30 lipca 200915 l Kiedy oni przestana projektowac konsole z wygladem statkow kosmicznych, klozetow i chlebakow? Takie PS3 czy XO WSTYD jest postawic w highendowym salonie. Mogliby zrobic z tego po prostu kolejny poziom do hi-fi, w koncu srednia gracza wynosi niby 23 lata a nie 4.