Ken Marinaris 374 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 PSP jest najladniejszesz W ogole wersje PS One i PS Two mnie nie bawia,uwazam,ze sa brzydkie PS3 ladne,ale za duze X360 7/10 Wii nie jest ladne,biale pudeleczko Zreszta DE GUSTIBUS NON DISPUTANDUM Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 (edytowane) 1. PLAYSTATION 3 Bez wątpienia najładniejsza w mojej opinii. Błyszcząco czarna, po prostu miód. Ładnie wymyślone wkładanie płyt i od razu widać, że to porządnie przygotowany produkt. Poza tym, stoi i jest większe od X360, a jak jest większe i stoi to dostarcza więcej wrażeń (i to jest potwierdzone przez kobiety, pozdro Zeratul ). 2. Playstation 2 Slim Również ładne. Małe i zgrabne. Konsola bardzo ładnie się prezentuje stojąc. W moim pokoju pasowała znakomicie, bardzo ładny design. Natomiast najmniej z tych nowszych, to mi się X360 podoba. Konsola jest wręcz obrzydliwa. Zawsze powtarzam, że ta konsola wygląda jak kupa złomu i jest to również kupa złomu. Tylko gry trzymają mnie przy niej. U góry wystaje jakiś dysk twardy, ohyda, w PS3 jest to ładnie schowane. DVD wychodzi od niechcenia jakbym miał do czynienia z jakimś starym napędem CD gdzieś... z 1998 roku. Tandeta, nie podoba mi się kompletnie. Widać że faworyzujesz sprzęt Sony. Co ty za bzdury piszesz cytat "stoi i jest większe od X360". Przeciez konsola MS moze byc w pionie i poziomie... ups chyba się dopiero teraz tego dowiedziałeś. przecież masz ten sprzęt, a może nie jak tak mało o nim wiesz he? Edytowane 11 kwietnia 2008 przez Brolly PL Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 1. PLAYSTATION 3 Bez wątpienia najładniejsza w mojej opinii. Błyszcząco czarna, po prostu miód. Ładnie wymyślone wkładanie płyt i od razu widać, że to porządnie przygotowany produkt. Poza tym, stoi i jest większe od X360, a jak jest większe i stoi to dostarcza więcej wrażeń (i to jest potwierdzone przez kobiety, pozdro Zeratul ). 2. Playstation 2 Slim Również ładne. Małe i zgrabne. Konsola bardzo ładnie się prezentuje stojąc. W moim pokoju pasowała znakomicie, bardzo ładny design. Natomiast najmniej z tych nowszych, to mi się X360 podoba. Konsola jest wręcz obrzydliwa. Zawsze powtarzam, że ta konsola wygląda jak kupa złomu i jest to również kupa złomu. Tylko gry trzymają mnie przy niej. U góry wystaje jakiś dysk twardy, ohyda, w PS3 jest to ładnie schowane. DVD wychodzi od niechcenia jakbym miał do czynienia z jakimś starym napędem CD gdzieś... z 1998 roku. Tandeta, nie podoba mi się kompletnie. Widać że faworyzujesz sprzęt Sony. Co ty za bzdury piszesz cytat "stoi i jest większe od X360". Przeciez konsola MS moze byc w pionie i poziomie... ups chyba się dopiero teraz tego dowiedziałeś. przecież masz ten sprzęt, a może nie jak tak mało o nim wiesz he? jesli chodzi o sam wyglada to PS3 chociaz moj x360 tez mi sie podoba Cytuj
Specu 148 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 x360 ze wzgledu na zmienny faceplate ;] Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Bez wątpienia najładniejsza w mojej opinii. Błyszcząco czarna, po prostu miód. Ładnie wymyślone wkładanie płyt i od razu widać, że to porządnie przygotowany produkt. Poza tym, stoi i jest większe od X360, a jak jest większe i stoi to dostarcza więcej wrażeń (i to jest potwierdzone przez kobiety, pozdro Zeratul laugh.gif ). Brolly bys obczail filmiki Zeratula(bo chyba "pozdro Zeratul" powinno byc dosc wymowne), a nie sie bezsensownie spinasz. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 pierwszy xbox, jak stary odtwarzacz VHS wygląda mistrz Yoda? najładniejsze konsole to: GC i Wii Cytuj
Zetsugan 0 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Game Cube - Przede wszystkim za świetne wykonanie (pod tym względem inne konsole, z tego pokolenia mogą się schować). PSP (fat) - Rewelacyjny wygląd, tylko te gry jakieś nędzne robią (no, ale nie można mieć wszystkiego). Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Dreamcast, Gamecube, DS, Wii oraz PS2 To IMO najładniejsze konsolki. Szkoda że tylko jedną z nich posiadam Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 1. X360 Eltite 2. Dreamcast / PSone - design wg. mnie rewelacyjny!! 3. NDS Lite 4. PSP ( slim jest gorzej wykonany ) 5. Nintendo 64 6. PS2 ( slim ) 7. PS3 8. Saturn 9. PS2 ( wyglada jak kaloryfer, nie wiem co w tej konsoli jest ladnego... ) 10. PSP Slim ( beznadziejnie wykonany, zle nalozony lakier, ktory odbija nie symetrycznie swiatlo ) 11. NDS ( paskudztwo, ktore posiadam:D w dodatku niebieskie ) 12. Yaroze 13. PSX ( jakie to brzydkie... niebieski wydany na niemcy w ogole paskudny!! Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 1: PS3 - najładniejsze ale tylko pół godziny po rozpakowaniu Te tony kurzu które się przyklejają i paluchy psują całe wrażenie. Już wolałbym dopłacić za wersję z plastikiem który odbija kurz (może kiedyś będzie coś takiego). 2: GameCube - prosta konstrukcja, a jaka piękna, srebrny najbardziej mi się podoba. 3: Xbox360 - zupełnie inny niż PS3, równie ładny i ciekawie skonstruowany. Duży plus za wymienny przód. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 (edytowane) 1: PS3 - najładniejsze ale tylko pół godziny po rozpakowaniu Te tony kurzu które się przyklejają i paluchy psują całe wrażenie. Już wolałbym dopłacić za wersję z plastikiem który odbija kurz (może kiedyś będzie coś takiego). Na kurz mam dobry sposób... przecierać od czasu do czasu, zupełnie jak meble czy tv. A co do palców, nie wiem, może ty nosisz PS3 jak PSP, ale u mnie konsola stoi i nawet nie trzeba jej dotykac palcami jeżeli chcemy w coś zagrać (wszystko obsługuje się za pomocą pada) Więc moja PS3 wygląda tak jak po rozpakowaniu 1. PS3 2. PSP 3. Wii pierwsza trójka Edytowane 1 czerwca 2008 przez YETI Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 1 czerwca 2008 Autor Opublikowano 1 czerwca 2008 1: PS3 - najładniejsze ale tylko pół godziny po rozpakowaniu Te tony kurzu które się przyklejają i paluchy psują całe wrażenie. Już wolałbym dopłacić za wersję z plastikiem który odbija kurz (może kiedyś będzie coś takiego). Na kurz mam dobry sposób... przecierać od czasu do czasu, zupełnie jak meble czy tv. A co do palców, nie wiem, może ty nosisz PS3 jak PSP, ale u mnie konsola stoi i nawet nie trzeba jej dotykac palcami jeżeli chcemy w coś zagrać (wszystko obsługuje się za pomocą pada) Więc moja PS3 wygląda tak jak po rozpakowaniu 1. PS3 2. PSP 3. Wii pierwsza trójka Kiedy zapowiadano PS3 w 2005 roku wiedzialem juz jaki plastik urzyty zostanie jako obudowa dla nowej maszynki Kena. Wygladala efektownie ,troche jednak wkurzalo mnie to, ze mnostwo bedzie na niej odciskow palcow, rys i mikrorys, dbam bowiem o kazdy sprzet i pragne aby byl w idealnym stanie. Kiedy juz jednak zakupilem konsole i zobaczylem PS3 na wlasne oczy wiem, ze koloru i materialu obudowy czwartego dziecka Kena nie zamienialbym na zadna inna! PS3 wyglada przecudownie nowoczesnie, jak wysokiej klasy urzadzenie w bogatym salonie! Moje PS3 dumnie stoi w moim pokoju, a kazdy kto wejdzie do pokoju zwraca na nie uwage i pyta - co to za supersprzęcik? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Zgadza się, PS3 wygląda elegancko jak sprzęt z najwyższej półki. Tylko że do mnie jak ktoś przychodzi to od razu dotyka paluchami, a kurz jakoś tak szybciej przylega. Wiadomo że trzeba przecierać sprzęt szmatką ale nie zawsze mi się chce Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Poprzednia Generacja - GC, za schludność, lekkość i elegancki wygląd (czarna wersja/platyna), a w tej zdecydowanie PS3, w Handheldach PSP Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 PSX/PSOne - wyglądają jak duże popielniczki. I ten szary kolor w starych PSX-ach:/ PS2 - podobają mi sie żeberka, duże niebieskie logo PS2 i że tacka sie wysuwa;) PS2 Slim - małe, cienkie, zgrabne najlepiej wygląda na leżąco. Przydałoby sie duże logo jak w grubej wersji i mogłaby być wysuwana tacka. PS3 - rotfl... wielkie krowsko, wygląda jak stereotypowy mieszkaniec USA bardziej jak grill niż konsola. wsuwanie płyt jak w radiach samochodowych mi się nie podoba. Ale chociaż ładnie się świeci... dopóki nikt nie uświni paluchami. X-box - chętnie bym go zabierał na ognisko jako siedzisko X360 - najlepiej wygląda na stojąco. fajny wklęsły kształt. Ale ta konsola ma garba u góry no i kolor do bani (w elite może być) Dreamcast - wygląda jak.... konsola GC - kostka mi się nie podoba poprostu PSP - najładniejsza kieszonsolka DS - kojarzy mi się z puderniczką 1. PS2 slim 2. Dreamcast 3. PSP Cytuj
Brainiac 0 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Konsole Stacjonarne -> PS3 ! - Urzekła mnie "uroda" tej maszynki Konsole Przenośne -> PSP - Ma swoją magię. Pozostałe - X-Box 360 - Ciekawa stylistyka ale jednak nie przemawia do mnie. Wii - Nic specjalnego pudełko od zapałek x] PS2 - Czarna nie jest jakaś specjalna ale wersja, którą posiadam (Satin Silver) jest piękna ten srebrny kolor znakomicie do niej pasuje. X-Box - No Comment ;] Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Najlepiej wygląda GameCube model Panasonica z odtwarzaczem DVD. :] Cytuj
ambasadororientu 0 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Stacjonarne : Wii PS2 silver satin Gamecube N64 Handheldy : Gameboy Micro NDS Lite PSP Przepiękny jest też PSX (nie PS1). Pragnę go kiedyś zdobyć 8) Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Moja lista prezentuje się tak: 1. Wii (małe, zgrabne, porty konsoli ładnie zasłonięte (oczywiście nie z tyłu) ). 2. GBA (Co za konsolowy wygląd! Najładniejszy i najwygodniejszy handheld ever!) 3. NDS Lite (Podobnie jak Wii, fajny design i równie zgrabny ). 4. Dreamcast (Taki, hmm.... konsolowy) 5. PSP (Trochę duży ale fajny design, choć dla mnie zbyt "szpanerski") 6. PS3 (Krowa jeśli chodzi o wielkość, ale wygląda jak sprzęt hi-tech, podobnie jak PSP jest to sprzęt do "szpanowania") 7. GCN (Dość ciekawie wygląda - mały, "przenośny" a zarazem bardzo konsolowy ) 8. X360 (Nieźle, dość zgrabnie wygląda, można wymieniać przedni panel) dalsze miejsca to 9. N64, 10. PSX, 11. PS2 Slim, 12. Saturn, 13. PSone, 14. XBOX, 15. PS2 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Śliczne jest PSP. Design, mega-kształt, od razu widać, że to niezły gadżecik. PS3 to po prostu klasa sama w sobie, każdy, kto na nią spojrzy, wie, że to mały potwór. NDS Lite urzeka mnie swoją urodą, prosty, lśniący, po złożeniu taki prostokątny. No i na koniec PStwo, ładna, zgrabna, mała, a nadal PS2 . Cytuj
bor 2 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Gacuś jest bardzo ładny, taka kostka klimatyczny PS2 w wersji slim slodziutki Ale PS3 takie kragle jest Cytuj
skiper01 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 (edytowane) 1.Wii 2.Xbox 360 3.Gamecube 4.Dreamcast 5.psp (fat i slim) 6.ds lite 7.playstation 3 8.ps2 9.pstwo 10.psone 11.n64 12.psx 13.sega saturn 14.xbox 15.snes 16.nes 17gameboy'e Edytowane 23 lipca 2008 przez skiper01 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi