Skocz do zawartości

Która konsola najładniejsza?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

NDS lite.Zgrabny,maly,bardzo latwo sie go przy sobie nosi,a w gdy otwieramy powoli ukazuje sie nam wnetrze,dwa ekraniki ktore zwiastuja kilka godzin ostrego grania.

Dreamcast tez byl sliczny,

Edytowane przez Velius
Gość donsterydo
Opublikowano

Ja lubię maksymalnie uproszczone kształty dlatego podoba mi się PS2 Slim, X360, Wii.

Opublikowano

PS3 bo wyglada kozacko, Dreamcast za ksztalt, Wii za piekna prostote, PS2 za klimat ze starych filmow SF. Sorry ale Gamecube wyglada jak pudelko na chusteczki w fioletowym pokoju mojej dziewczyny

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

PSP, ale stara wersja :). Slim mi kompletnie nie lezy w dloni :/. Dreamcast byl naprawde ladna konsola. PS2, ale pierwsza wersja - slim wyglada moim zdaniem beznadziejnie. Wogole wersje slim konsol od Sony kompletnie mi sie nie podobaja :). Podstawowe wersje sa duuuzoooo ladniejsze.

• 11 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

PS2 Fat

Gamecube

najnowszy model X360.

PS3 Fat mi zalatuje trochę tandetą (chyba przez ten połyskliwy plastik, za dużo go), no i jakaś taka za duża. Slim zbyt nijaki, ogólnie za mały "skok" w designie między PS2 a PS3. Jakbym kiedyś miał kupić PS3 i miał możliwość wyboru, to wziąłbym taką w kolorze białym.

Z najbrzydszych to na pewno NES, stary Game Boy też urodą nie grzeszy (w przeciwieństwie do Pocketa). O jakichś dużo starszych nie ma sensu pisać, a z nowszych to Xbox, pierwszy model DS.

Opublikowano

1) Czarne Wii w lekko zaciemnionym pomieszczeniu gdy mruga diodą w napędzie

2) PS3 grubasek (na stojąco)

3) PSP grubasek

4) 3DS mimo wszystko też da radę - nie każdy musi lubić klapkę, ale imho wygląda całkiem przyzwoicie

Opublikowano

PSX, yyyy ale ten nowszy PSone? Taki jakby PSX slim ;D Pamiętam jak go na żywca zobaczyłem pierwszy raz.

Podoba mi się również PS2 Fat i PS3 Slim. PS3 fat trochę za bardzo się błyszczy.