Scorp1on 8 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 * W grze dostępne będą dwie armie. National Army i Royal Army. * W chwili wydania dostępne będą dwie lub trzy mapy. Więcej pojawi się w późniejszym okresie. Poziomy będą znacznie mniejsze niż w innych grach z tej serii i nie będą posiadały stałych respawnów. * Wybrana przez gracza postać będzie awansowała w trakcie kolejnych potyczek. * Dotychczas znane bronie to Sticky Bombs i Rocket Launcher. * Na początku rundy każdy z teamów będzie posiadał 100 ticketów i dwie flagi. Zdobywanie przewagi odbywać się będzie na zasadach podobnych do pozostałych gier z serii – poprzez zdobywanie flag i zabijanie przeciwników. * Z dostępnych pojazdów wiemy na razie o samolocie Spitfire oraz czołgach M4 Sherman i PzKfzIV. Ich rzeczywisty wygląd potraktowany zostanie z przymrużeniem oka. Samoloty wyposażone zostaną jedynie w działka pokładowe. * Jedną z umiejętności będize „I Eat Grenades”. Przy jej pomocy rzucimy na raz siedmioma granatami. Pozostałe to na przykład chwilowe pomnożenie punktów życia czy płonąca amunicja. jesli za free to moze bedzie z tego cos ciekawego Cytuj
Linek 187 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Wygląda trochę jak próba odpowiedzi na Team Fortress 2. Ciekawie się zapowiada, jeśli faktycznie będzie za free, to możemy się już umawiać na ustawki Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Hahah normalnie odpowiedź na PS3-owego Warhawk . Cytuj
Gość Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Wygląda szitowato na maksa. Na kij dają tytuł BF ?? Przecież to z tą serią nie ma nic wspólnego -_- Widok tpp ? Ehh, to sobie wolę odpalić warrocka. No ale jeśli będzie za free to pewnie spróbuję [ już widzę te tysiące nerdów i innych n00bów na servach :| ]. Dla mnie kwas. Lepiej niech dadzą BF3 !!! 1 Cytuj
Linek 187 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Właśnie, widok TPP - nie spojrzałem o.O To kijowo, ale jako alternatywa dla innych darmowych tego typu, to powinna być całkiem ok. Co nie zmienia faktu, żę i tak w tym momencie na 1 miejscu listy zakupów mam BF2, stona Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 lutego 2008 Autor Opublikowano 2 lutego 2008 narzekacie ale i tak nikt nie kaze wam za to placic :} Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 lutego 2008 Autor Opublikowano 29 lutego 2008 http://www.gametrailers.com/player/31298.html?type= trailer - motyw z TPB rozbroil mnie XD Cytuj
_Blizzard_ 1 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 (edytowane) sporo ciekawego info o Herosach w tym reportarzu, zapraszam do obejzenia http://www.gry-online.pl/s014.asp?ID=83 Zapowiada sie super (imo), mozna zdobyc roznego rodzaju "unlocki" i je sprzedac ? po czym znowu mozemy je zdobyc ? . Czekac tylko na te drabinki w CB i ESL ;D. Witam wszystkich użytkowników forum . Edytowane 15 maja 2008 przez _Blizzard_ Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Od kilku dni jest dostepne nowe video reklamujace gierke. Battlefield Heroes - Customization Teaser Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Woho, dostałem dzisiaj beta key dzisiaj popykam i zdam relacje. Cytuj
Gość Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 skriny skriny I gadaj jak rozgrywka itp. Kurde, ja się nie załapałem na bete jeszcze :< 1 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) Dobra, polazłem do miasta, zostawiłem żeby mi sie ściągnęło, no i sie ściągnęło, tylko przy probie włączenia gry wyskakuje Unable to connect (1002). grrr ide szukać solucji... EDIT: haha już dobrze, musiałem tylko postać sobie stworzyć na stronie idem młuciiiić ! Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Pikol Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) Ludzie lubią robić sobie tu jaja, serio - 1 mecze zupełnie ciężko było traktować serio. I nie dziwota bo sama gra poważna nie jest , to w co można przebrać naszą postać będzie budziło niedowierzanie. Sterowanie pojazdami jest ....... (napiszę tylko tyle że czołg śmiało można nazwać terenówką XD), kolizje pojazdów to epic fail - samolot walnie w skałę to odskoczy (ale to taki pozytywny epic fail, jak już mówiłem gra jest niepoważna). Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Gość Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 <puacze> Jestem zapisany od 35tygodni i nie mam beta klucza. Nie ma ktoś 2 ? :< Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Hm w sumie to.... Chyba mój qmpel rejestrował pare kont .... Może ma z 2 wolne ?, spytam się go bo o ile pamiętam to chwalił się że pare kont mu zaakceptowało. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 (edytowane) Ja w sumie tak na odwal sie zapytałem o tego klucza, kompletnie o tym zapomniałem, a tu dzisiaj patrze w maile, o beta klucz xD dziwna gra, pierwsze co sie wrzuca w oczy to ładna grafika i całkiem rozległe tereny. narazie gram sniperem czy kim tam, ma on kose, snajpere (duh!) jakiś eliksir który zamienia go w niewidzialnego dopóki nie zaatakujemy, i dynamit. sterowanie pojazdami jest fajne, narazie tylko terenówką jeździłem, zaraz spróbuje czołga i samolot xD gra na plus, ale troche monotonnie jakby. EDIT: aa, nasza postać sie leveluje jeden skrin zrobiony paint screenem. potem włącze frapsa i zrobie więcej ide grac xD zalecane jest nie brać tej gry na poważnie xDD Edytowane 2 kwietnia 2009 przez Pikol Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 dziwna gra, pierwsze co sie wrzuca w oczy to ładna grafika No z tym to bym prowadził polemikę, osobiście oczekiwałem mimo wszystko trochę "ostrzejszej grafiki", przede wszystkim więcej szczegółów, bo widzę taką kreskówkową średniawą posokę , (niebo jednak wymiata). aa, nasza postać sie leveluje No notabane w wielu FPS'ach są ranki , tutaj mamy model a'la rpg fakt, w sumie to to jest mmo (z tym że nie mamy tu giga serwerów-światów). Coś nie zaszalałeś z wyglądem Pikol , kreator postaci pozwala na naprawde chore stroje, tylko jedna rzecz postać MUSI mieć zarost na mordzie O_O. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 A na szybko postać stworzyłem xD kurde jakie akcje, jade czołgiem, na przeciw mnie samolot wroga, strzela do mnie, zbliża sie do mnie, a na koniec kamikadze mi serwuje xD lol! Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2009 Kiedy premiera? Czekam, czekam a tu ciagle testy Cytuj
Gość Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Skoro rozdali "wszystkim" beta klucze, to pewnie niedługo. Obstawiam przed wakacjami. 1 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Czy jakbym umieścił filmik z gameplayem na youtube, grozi to zamknięciem konta ? bo słyszałem że nie można pokazywac gameplayów z closed beta. Cytuj
Gość Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Miałeś mi konto dać , a nie sobie bana załatwiać ;/ Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 ke ? Primo, to nic nie mówiłem, sekundo, to żadnego bana nie dostałem xD tylko sie pytam czy jak walne filmik z gameplayem, to czy to grozi zamknięciem konta (na youtube) ?? Cytuj
Gość Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 wiem pauko , żartuję sobie. Ale konto dasz, c'nie? Albo ban na forum Nie no, a niby jak Cię znajdą? Chyba nicka na filmiku nie widać, co? Tzn tak mi się wydaje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi