Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jeżeli też dzisiaj aktywowałeś to jestem spokojniejszy, jutro na pewno już wszystko będzie ok '. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 a mi muli to forum oficjalne, co jakis czas wrzucaja klucze, ale nie daje rady na czas. Dr.Czekolada ile czekales na key? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Już można się logować Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nadal beta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 ta, ale postaci juz nie beda kasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dorwałem klucz, sciagnely mi sie wszystkie pliki przez updater, ale po kliknieciu play now odpala sie tylko znowu updater, robi checkig installation i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ale IE/Mozilla jest u ciebie domyslna przegladarka ?. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ma ktos zbedny 1 klucz? :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) idz kampic na forum ;p dwa dni na oficjalnym siedzialem, dzis wchodze patrze koles wrzucil jeden minute wczesniej i zgarnalem pierwszy ;p http://murpo.com/forums/index.php na tym forum robia konkursy i rozdaja klucze za friko, codziennie kilka, rozdali juz ponad 120, tylko trzeba siedziec, jesli nie masz cierpliwosci to czekaj na otwarta bete w czerwcu Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Shen87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mam kluczyk dzieki uprzejmosci pewnego ekolegi z forum . Co mam dalej zrobic by moc potestowac? Szukam na tej stronce ale nie moge znalesc tego czegos. Jestem tam zalogowany juz (33 tygodnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 idz kampic na forum ;p dwa dni na oficjalnym siedzialem, dzis wchodze patrze koles wrzucil jeden minute wczesniej i zgarnalem pierwszy ;p http://murpo.com/forums/index.php na tym forum robia konkursy i rozdaja klucze za friko, codziennie kilka, rozdali juz ponad 120, tylko trzeba siedziec, jesli nie masz cierpliwosci to czekaj na otwarta bete w czerwcu Nie widzę w którym topiku rozdają... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) signap: http://beta.battlefield-heroes.com/ i konto na ea games musisz miec Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Shen87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Ok, poradzilem sobie, sprawdzilem dawnego maila od EA i poszlo. Zaraz ide grac ma ktos linka do tego updatera po FF? Bo mi sie nie pokazuje okienko. Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Kiedyś się zapisywałem na klucz. Teraz wszedłem i znów mogę... Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Nadrill Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ok, poradzilem sobie, sprawdzilem dawnego maila od EA i poszlo. Zaraz ide grac ma ktos linka do tego updatera po FF? Bo mi sie nie pokazuje okienko. grasz juz? mi gra nie ruszala poki nie zainstalowalem net frameworks 3.5 jak ktos chce klucz to niech sprawdzi najnowszego newsa na http://battlefieldheroes.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Mi on sie kiedys juz zainstalowal z czyms (sprawdzialem w dodaj/usun), gram z IE bo pod FF nie pokazuje mi sie ten taki pluginek do zainstalowania. Wrazenia mieszane - sadzilem ze bedzie to bardziej arcadowy styl. Grafika ladna, i plynna. Taka mala mapka byla ok ale taka wieksza gdzie sa juz czolki/samoloty/itp to nie podobala mi sie - zbyt duza. Wg mnie lepiej sprawuja sie mniejsze mapki jeep+czolg. Malo klas (tylko 3). Brakuje rowniez jakiegos zadania typu obrona jakiegos punktu czy cos w tym stylu bo przejmowanie flag jest lekko nudne Zobaczymy jak bedzie w pelnej wersji, obecnie nie planuje jej pobierac jesli bedzie w takiej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 LUL, ale przecież to typowy arcade. Co do mapek, na razie są trzy i jedyny tryb to skirmish. W pełniaku będzie tego dużo więcej + wybór serv infantry only. Mi tam bardzo podeszło. Biegniesz na rambo, odpalasz ogniste pociski i tratatatatat Fajny motyw z tymi power-upami które działają też na kumpli obok. Choć na razie żeby się doprosić helta od kogoś to prawdziwy cud. PS. Lata praktyki w BF2 dają o sobie znać Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Te wieksze mapki wlasnie sa zaprojektowane pod walke samolotami i czolgami, mozna w opcjach ustawic jaki styl gry sie preferuje, czy w pojazdach czy zwykla. Chociaz ja bym nic nie zmienial bo mapki sa tylko 3 [ czwarta bedzie niedlugo ]. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Quaro 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Choć na razie żeby się doprosić helta od kogoś to prawdziwy cud. Zależy z kim się gra, niektórzy domyślnie po każdej potyczce odpalają apteczkę żeby nabić sobie pkt<jak ja>, a dodatkowo jeśli leczysz nie tylko siebie masz większy bonus leczenia<czyli opłaca się chodzić w co najmniej 2 osobowych drużynach>. Zawsze zostaje ci kupienie sobie "plasterka" i uleczyć się mając gdzieś proszenie innych<ale jedynie po walce, po dostaniu dmg plaster się anuluje> Co do mapek, nie lubię za bardzo tej z czołgami. Jedynie gunnerem milo się gra rozwalając jeepy i tanki bazooką : P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Wiem wiem ale jest mnóstwo n00bów którzy biegają tylko od flagi do flagi i nabijają sobie expa nie mając pojęcia że za helta też się dostaje niemało. Plastrów i śrubokrętów na razie nie kupuję Co do mapek, mój fawek to mapa bez czołgów, tylko z jeep'ami. Nie pamiętam nazwy ale jest za(pipi)ista. taka inf only. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 moja ulubiona to ta z latarnia, duza, mozna walczyc na rozne sposoby, nie lubie za to tej z kosciolem. w newsach podali ze nowa mapka niedlugo sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ta,widziałem, jest konkurs na nazwę dla niej. Z kościołem to właśnie moja ulubiona Czysta akcja. Nie lubię tej z wrakiem statku. Buccaner Bay czy jakoś tak. Kwas ogólnie :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Quaro 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) Czysta akcja. Tia. Walnie się grenade spamem i fragi wpadają same : P Plastrów i śrubokrętów na razie nie kupuję Soldier ma łatwo, nawet 1 poziom apteczki coś zdziała. Lecz używając po potyczkach plastra można wcale nie ginąć, chyba, że snajperzy będą cie próbować ściągnąć. Wiem wiem ale jest mnóstwo n00bów którzy biegają tylko od flagi do flagi i nabijają sobie expa nie mając pojęcia że za helta też się dostaje niemało. To trzeba się z pr0 trzymać : P Może chcą więcej pkt i tylko gunnerów leczą, największa pula hp=największa liczba odnowionego za jednym użyciem apteczki : P Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez Quaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Nie no, na razie to ja mam 9lvl i ownuje wszystko W sensie EXP/Kill pomimo tego że flagi zdobywam od święta Nie, oni nie leczą nikogo.. I to jest słabe właśnie ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 (edytowane) mozna jakos pisac tylko do czlonkow teamu? bo po enter to ogolny chat, ciezko jakas taktyke obrac. Niby kumple graja, ale nie mam pojecia jak razem wbic do jednej gry, a kazdy z nas gra inna klasa i bysmy sie niezle uzupelniali. Edytowane 23 Kwietnia 2009 przez Shen87 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi