Skocz do zawartości

Battlefield Heroes

Scorp1on

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można, o ile się nie mylę kursorem zmieniasz do kogo piszesz :)

Co do wbijania do jednej gry, mam nadzieję że jakoś to rozwiążą, bo zabawa w join i czekanie jest smutne ;/

Opublikowano (edytowane)

cos czytalem ze po becie bedzie mozna sie podlaczyc do wybranego przez siebie serwera, jesli to prawda to problem rozwiazany. klucz mi dzisiaj przyszedl na maila, lepiej pozno niz wcale ;p

Edytowane przez Shen87
  • Minusik 1
Opublikowano

jest je'bitnie ;d właśnie wróciłem do domu i obczaiłem trochę - 5 lvl i jakoś łatwo idzie, a jestem naprawdę miękki w takie gry. widocznie trafiam na łatwych oponentów.

jeśli chodzi o leczenie i powerupy zbiorowe, to ja akurat trafiam na takich co się dzielą. :)

Opublikowano
ja swoim Commando nic nie zdziałam bo dostaję z granatników/snajperów/samolotów. :/

to raczej wina tego ze slabo grasz, ja moim commando wyciagam czesto ponad 10 fragow na runde bez zaliczenia zgona

• Minusik 1
Opublikowano
Średnia gra, laguje, a ja swoim Commando nic nie zdziałam bo dostaję z granatników/snajperów/samolotów. :/

o.O

Lag zdarzył mi się raz. Masz chyba pecha, ewentualnie do dupy łącze ;)

Opublikowano

Co do lagów które co jakiś czas się zdarzają:

screen003gea.jpg

A kompletnie zlagowaną grę miałem wczoraj kolo 17, co chwile miałem komunikat jak powyższy, zresztą wszyscy tak mieli ;/

Opublikowano

Dziś są potworne lagi gdzieniegdzie, dużo osób to pisze.

A mogę dostać link do jakiegoś faq czy coś? Nie mam pomysłu jak w to grać. Snajpą nikogo nie ustrzelam, a gdy dziabię nożem to zdążę dostać 100kg ołowiu w dupę..

Opublikowano

Ogólnie do biegania z nożem potrzebna jest niewidzialność ale i tak to się na niewiele zdaje jeśli biegniesz na kogoś od frontu. Szukaj camperów i ich dziob, ewentualnie sam camp w miejscach gdzie często ludki biegają i wybiegaj za nimi. Czysta teoria, bo gram żołnierzem i tylko widzę jak grają inni nożownicy ;)

Opublikowano

dla mnie najłatwiej sie Soldierem gra, latać z szotganem na bliską odległość a na daleką karabinek z Flame Bullets - fajna sprawa. ogólnie gra łatwa i przyjemna, tylko szkoda że laguje ( pomijam fakt, że mi się tnie ;< ).

co do tej gry wspólnej to coś mi się nie wydaje (zabawa w Join Friend, czekanie, odrzucanie, itp.) chociaż dzisiaj wpadłem na Legiona przypadkiem :)

Opublikowano

Gdyby się dało jakoś efektywnie, prędzej podajmy sobie nicki, w końcu kiedyś spotkamy się na polu bitwy. Dołączyć do kogoś da się jedynie jeśli gra on w "pre-game" i jest mało ludzi, inaczej zazwyczaj serwer pełny, wiec nie wejdziemy. Co jest imo największym minusem bety ;/

Opublikowano

Dostałem beta keya, nie chce mi się ściągać bo nie wiem czy warto - powiecie mi czy gra się nie nudzi po krótkim czasie? Macie chęć dalej grać, czy już coraz nudniej i ogólnie posoka z du.py leci?

Opublikowano
Dostałem beta keya, nie chce mi się ściągać bo nie wiem czy warto - powiecie mi czy gra się nie nudzi po krótkim czasie? Macie chęć dalej grać, czy już coraz nudniej i ogólnie posoka z du.py leci?

Mi tam się nie nudzi :) Choć ownuje wszystkich równo :<

Opublikowano

Coś mi krijet a hiro nie działa pod opera, ogolnie pewnie nie da sie tego uruchomić pod nią, co? IE musze poszukać na dysku, ehhh, to jutro sie dokoncze z tym wszystkim i obadam.