Shen 9 689 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 a na innych commando lepszy pistolet, szczegolnie jesli nie maja elixira Czy ja wiem, snajper który celuje w kogoś po 2 stronie nie za bardzo zauważy mnie nawet jeśli przejdę obok niego, 2 pchnięcia w plecki i już go nie ma. ja jestem zawsze w ruchu i jak spotkam commando z nozem to w wiekszosci przypadkow wygrywam, siedzenie w jednym miejscu to pierwszym stopien do smierci ;p 1 Cytuj
Gość Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 P.S Czy tylko Polacy za takie "pierdoły" muszą się wyzywać? Powiem Ci tak, jak widzę polaków to przeważnie się w ogóle do nich nie odzywam. Szkoda czasu. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 racja bez kitu, szczegolnie Ci z nickami w stylu PolskiPolakzPolskiPL Cytuj
Quaro 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) Został już dodany update. Dostaliśmy to co było na PTE <CC, friends>, PunkBuster i permanentne itemy za $$. Jestem ciekaw czy wszystko działa, na razie ściągam nową wersje ;( @kubicz Gra i tak "umarła" przed chwilą. <może więcej ludzi miało takie błędy i coś z tym robią> Edit2: Jednak serwery są przeciążone Edytowane 3 czerwca 2009 przez Quaro Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Ja nie wiem, mnie już ta gra dawno sie znudziła, może do niej jeszcze wróce. Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Nie wiem czy to wina mojego kompa (raczej nie) ale gra nie chodzi pod mozilla "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia play.battlefield-heroes.com używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa. Ten certyfikat jest prawidłowy tylko dla www.battlefieldheroes.com. (Kod błędu: ssl_error_bad_cert_domain)" Cytuj
Gość Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 U mnie pod mozillą chodzi. Wyczyść SSL. ..chodziło ale teraz strona się w ogóle nie włącza :< Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) ledwo chodzi ta stronka, chyba ludzie masowo sciagaja update jest wreszcie friends list, jak cos to moja postac ma nick Shen zalozylem tymczasowy klan gdyby ktos chcial dolaczyc http://www.battlefieldheroes.com/groups/165 Edytowane 3 czerwca 2009 przez Shen87 Cytuj
Gość Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Z tego co widzę, zniknął napis BETA. Cytuj
Quaro 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) Wygląd strony jest zerznięty z PTE, tam też nie było napisane, że beta. W friend list jako "konto"/gracz<chyba na tej zasadzie 1 opcja działa> możecie dodać Quaro <o ile kiedyś jeszcze zadziała gra> edit: Właśnie włączałem grę, gdy chciałem zmienić postać gra się wyłączyła. Co do CC, znam jeśli nie jest pełna snajperów gra się przyjemnie<a w PTE w większości snajperzy grali, wiec nie było miło > Edytowane 3 czerwca 2009 przez Quaro Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 gra dziala, wlasnie gralem na nowej mapce, bez rewelacji, moze dlatego ze prawi sami snajperzy akurat byli Cytuj
Gość Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Co chwilę jakieś errory, crashe itp. A jak dałem na Play NOW to mi chciało ściągać 4GB o.O edyta.. zassało 1MB i odpaliło XD Cytuj
Quaro 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Play NOW to mi chciało ściągać 4GB o.O Nowe "wtyczki" do FF tyle ważą :< <tylko na piśmie ale nieważne> Co do errorów, mam gdy wchodzę w zakładkę friends, rozłączę się z serwerem, włączę grę, coś kupie xd Co do update, plotki na polu bitwy głoszą, że nade spam słabszy. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 zrobilem sobie gunnera z nudow i powiem tyle ze ta postac ma przesrane, jedynie na vv jakies konkretne wyniki wyciagam, ewentualnie na ss jezdzac czolgiem Cytuj
Gość Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Jeśli są ludki które w to już nie grają, a otrzymały niusleter z kodzikiem na battle founds, to zapraszam na PM, zawsze możemy się dogadać Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 400bf wpadlo, ale nawet na okulary dozywotnie nie wystarczy ;p czekam az dadza te rakietowe stroje to moze kupie, narazie nie ma niczego ciekawego Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 czerwca 2009 A ten kod ktory przyszedl w mali bedzie tylko dzialal z becie czy gdy wyjdzie pelna wersja konta z bety beda supporotowane? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 wszystko zostaje, zadnego wipe'a juz nie bedzie, mozesz sobie je zostawic na pozniej. tez chetnie przyjme kod jak ktos nie potrzebuje, brakuje mi 160bf na okulary ;p Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 A ja sie wlasnie zastanawialem, czemu tylu graczy ma wykupione dodatkowe stroje/gadzety. Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Ostatnio często mam problemy z wbiciem na serwa ;/ BTW, jakaś ustawka żeby pozaliczać misje? wystarczą 4 osoby i późna pora Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Znam jednego goscia, ktory nie wiem jak ale umie wyszukiwac puste serwy, nawet nie trzeba czekac do wieczora. Bo powiedzmy sobie szczerze Plane III/IV i Tank IV, sa nie do zrobienia, no chyba ze grasz 2 na 2. Tank, bylby jeszcze wykonalny, gdyby zaliczalo smashe. Cytuj
Gość Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 No właśnie o to mi chodzi, że tego nie da się zrobić na aktualnych ustawieniach serwera. DMG proszę bardzo ale killów no nie ma jak ;/ Hmm, może ma po prostu pełno serwów bookmarkowanych i sobie sprawdza ? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Ostatnio często mam problemy z wbiciem na serwa ;/ BTW, jakaś ustawka żeby pozaliczać misje? wystarczą 4 osoby i późna pora ja tak mam moim commando na 20lvl, gunnerem na 12 zawsze wbijam za pierwszym razem Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Chyba serwery padły. Cały wieczór próbowałem się dołączyć i nic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi