Quaro 0 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) Udało mi się wyłudzić od kumpli 2 kody i mogę sobie kupić coś na zawsze. Mam teraz pytanko, jeśli kupie sobie "podkoszulek" to z nim założonym po ściągnięciu koszuli nie założy mi się podstawowy, prawda? <gdy się rozbierzemy w "lobby" na pole bitwy wywala nas w podstawowej koszuli i spodniach> edit: Raczej nie, ale wole być pewny przy tak ważnej sprawie : P Za duży wybór rzeczy za $$ i ciężko się na 1 zdecydować ; / Edytowane 27 czerwca 2009 przez Quaro Cytuj
Gość Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Skoro inni w nich biegają, to raczej nie Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Wlasnie mialem o tym napisac Skoro stona mnie uprzedzil, to pokaze wam cos innego Ktos tu chce zarobic na smierci krola. Cytuj
Gość Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Whoa! Bajerek Już widzę wysyp tych MJ na servach Ogólnie można teraz przystąpić do PTE [swego rodzaju test servery]. Szkoda że trzeba za każdym razem ssać od nowa grę Ale można tam wypróbować nowy stuff który będzie dostępny dopiero za jakiś czas Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Ogólnie można teraz przystąpić do PTE [swego rodzaju test servery]. Szkoda że trzeba za każdym razem ssać od nowa grę Ale można tam wypróbować nowy stuff który będzie dostępny dopiero za jakiś czas Wlasnie sobie pykam Warto wspomniec, ze jak ktos mial juz stworzona postac w PTE, to ona tam wciaz jest. Nie bylo kasacji kont i herosow, tak wiec nie trzeba grac znowu od 1 poziomu. Poki co, servery PTE cierpia na brak graczy (sytuacje typu: 2 na 6; 3/4 na 8 itp. sa dosc czesto spotykane). Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 O, dostałem jakieś exclusive rewards, jakieś medale, nie wiem o co chodzi, nie gralem w te gre chyba z 2 miechy xD Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 lipca 2009 Autor Opublikowano 1 lipca 2009 Chyba jest to medal ktory bedzie na twoim uniformie widoczny :> Cytuj
Quaro 0 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 (edytowane) Wlasnie sobie pykam smile.gif Warto wspomniec, ze jak ktos mial juz stworzona postac w PTE, to ona tam wciaz jest. Nie bylo kasacji kont i herosow, tak wiec nie trzeba grac znowu od 1 poziomu. Poki co, servery PTE cierpia na brak graczy (sytuacje typu: 2 na 6; 3/4 na 8 itp. sa dosc czesto spotykane). W starej PTE też tak było, wiec większość czasu to były rozmowy, robienie ss'ów, wyścigi pływackie i bawienie się rożnymi "typami" rocket jumpów : P Coś ciekawego w tej PTE? Dopiero za jakiś czas zobaczę co dodali. P.S Jednak szybko się ściągnęło, po patrzeniu na sam sklepik widać ze wrócą kolorowe ubrania<w poprzednim patchu zabrali rożne kolory spodni > i zostały dodane nowe kolory koszul<aż 1, możne jest więcej ale na 8 lvl niewiele odblokowałem>. Będą też ubrania na zawsze<za VP> Edytowane 1 lipca 2009 przez Quaro Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 O, dostałem jakieś exclusive rewards, jakieś medale, nie wiem o co chodzi, nie gralem w te gre chyba z 2 miechy xD To za to, że brałeś udział w beta testach. Każdy [teoretycznie] dostał po 1 medalu dla Nat. i jednym dla Roy. Medal można założyć tylko jednemu pamprowi i jest to permament, nie znika. Jest zamiast podkoszulki Chyba jest to medal ktory bedzie na twoim uniformie widoczny :> Medal jest widoczny Cytuj
Quaro 0 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 (edytowane) Atakują klony ;( I zdjęcie Pięknego, Oryginalnego i Przystojnego żołnierza- Mnie: Co do nowych ubranek. Komandos który jest w stroju "króla" i "przyczaja" się za budynkiem, sadzać że nikt nie zauważy jego super oczo(pipi)nego białego ramienia zasługuje na cala serie z karabinu : ( Edytowane 1 lipca 2009 przez Quaro Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Czego się spodziewać , jak te ciuszki są tanie jak barszcz [100VP] Dobrze że to tylko na lipiec Choć szkoda, że w ogóle robią coś takiego że ciuchy znikają [w sensie że z oferty sklepu). Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 (edytowane) Zainstalowałem właśnie i nie wiem czemu zawsze po kliku minutach gry wyrzuca mnie z serwera, a później nie mogę się nigdzie zalogować i wyrzuca mnie z gry. Jakieś pomysły ? ;p Edytowane 1 lipca 2009 przez NerkoWiktor Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 PunkBuster? Porty sprawdź. Połączenie. Jaki error Ci wywala? Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 (edytowane) "Go to the setup page of your router" tzn gdzie dokładnie ? ;p bo ja mam tylko kabel sieciowy mam napisać do administratora, żeby mi odznaczył to "upnp" czy jednak gdzieś mogę to znaleźć u siebie w komputerze ? ( tym razem szukałem w googlach i nic nie znalazłem ;p ) Edytowane 2 lipca 2009 przez NerkoWiktor Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Ściągnąłem klienta, stworzyłem postać i gdy chce wyszukać serwer nic się nie dzieje ;/. Pisze ciągle że szuka planszy czy coś takiego i nic. nie wyskakuje mi żaden błąd tylko nie chce się połączyć z żadnym serwerem. Jest jakiś sposób żeby wpisać adres serwera ręcznie lub coś podobnego ? Chce pograć sobie troche a tu tylko problemy ;/. Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 I juz wiemy, jaki jest prezent dla pierwszego miliona graczy. Cytuj
Gość Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 hehe, właśnie miałem to wkleić Ofkoz jestem chętny na kodziki jeśli ktoś nie gra, a kodzik dostał <sęp> IMHO dobry motyw żeby przyciągnąć ludzi do gry Cytuj
Karas 433 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 hehe, właśnie miałem to wkleić Ofkoz jestem chętny na kodziki jeśli ktoś nie gra, a kodzik dostał <sęp> Poszedł pw z kodem Cytuj
Gość Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Dziś sobie nawet pograć nie szło bo co chwilę uber servy FASTXP http://img18.imageshack.us/img18/3873/skrin5.jpg Mój dialog specjalnie na "poziomie" żeby na screenach było widać i łatwo udowodnić Cytuj
Bards 0 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Gram od jakiegoś czasu ale strasznie denerwuje mnie to że wszystkie ubrania są za prawdziwe pieniądze ( i to nie małe ). Dla grających za darmo są tylko jakieś sweterki, byle jaki mundur i tylko na lipiec - ubranie Jacksona. Cytuj
Gość Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Załatw sobie kody Ewentualnie "się pracuje- się ma!" Cytuj
Bards 0 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Skąd ,,załatwic" sobie kody? I jak ,,się gra - się ma" ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi