Gość Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 Od dobrych ludzi którzy nie grają, a kody mają Praca=pieniążki=BFf Cytuj Odnośnik do komentarza
Bards 0 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 Tak więc kto nie gra a ma kody to proszę pisać do mnie Kto ma prace, pieniążki, BHf (koniecznie) a nie chce to proszę się odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 Też bym ładnie poprosił o kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 Chopaki ale to nie koncert życzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Gram od jakiegoś czasu ale strasznie denerwuje mnie to że wszystkie ubrania są za prawdziwe pieniądze ( i to nie małe ). Dla grających za darmo są tylko jakieś sweterki, byle jaki mundur i tylko na lipiec - ubranie Jacksona. Tak mi się teraz przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza
Bards 0 Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Kiedy ty robiłeś ten screenshot bo jak teraz wchodzę na grę to nie widzę czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Oka robie update'a, i sprawdzam jak sie zmienila przez te pare miesięcy ; ) ej, teraz to już wszyscy mają beta key ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Oka robie update'a, i sprawdzam jak sie zmienila przez te pare miesięcy ; ) ej, teraz to już wszyscy mają beta key ? Pod koniec czerwca, gra miala oficjalna premiere. Wiec juz nie potrzeba beta key'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 O, ja nie wiedział. mam nadzieje że zrobili coś z tymi aimbotami i innymi hackami od tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2009 Tak, ja takich nie spotykam. No chyba że są tak daremni że nie potrafią z nich korzystać XD Bo jakoś ownuje wszystko zawsze Kiedy ty robiłeś ten screenshot bo jak teraz wchodzę na grę to nie widzę czegoś takiego. Bo ciuchy odblokowują się wraz ze wzrostem lvl postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 28 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2009 O, ja nie wiedział. mam nadzieje że zrobili coś z tymi aimbotami i innymi hackami od tego czasu. czasem sie jakis trafi, wtedy najlepiej go nagrac i wyjsc z gry. Tak, ja takich nie spotykam. No chyba że są tak daremni że nie potrafią z nich korzystać XD Bo jakoś ownuje wszystko zawsze tak, juz widze jak zabijasz commando ktory z drugiego konca mapy sprzedaje Ci dwa szybkie headshoty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2009 łejezu, chodzi mi o to że taki uber komando w ogólnym rozrachunku wychodzi gorzej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Bards 0 Opublikowano 31 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2009 A mógłby mi ktoś wytłumaczyć na czym polega to zdobywanie flag, punktów przez drużynę, kiedy się przegrywa i kiedy wygrywa bo nie mogę tego zrozumiec na czym to polega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2009 Zdobywanie flag polega na podbiegnięciu do niej i poczekaniu aż wjedzie na górę Zdobywa się ją po to żeby uzyskać przewagę. Im większa różnica we flagach pomiędzy Twoim teamem a przeciwnika, tym mniej musicie zabić. Jeśli jest remis we flagach to 1kill= -1pkt w puli przeciwnika. Im więcej flag tym więcej punktów z puli traci przeciwnik za śmierć. Nie wiem jak to inaczej powiedzieć Wygrywasz jeśli Twojemu teamowi zostaną punkty a skończą się one przeciwnikowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bards 0 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2009 A mógłby mi ktoś wytłumaczyć jeszcze czy obecna wersja BF: Heroes to open-beta czy już normalna gra. Czytałem już recenzje BF:Heroes jak by już wyszła a np. na Wikipedii piszę że to dopiero open-beta. To jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2009 To pełna wersja która ma bugi jak beta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2009 mam problem, ściągnąłem dzisiaj tego battlefield`a ale mam problem przy wejściu na server. Wyskakuje error 'disconnect (15)' Na stronie jest opisany ten problem ale na wczoraj jest update z fix`em tego czegoś Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2009 Ja mam tak czasami jak pierwszy raz włączam. Wtedy wyłączam okno z grą. Wyłączam FF. Włączam FF, włączam od nowa grę i działa już ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 Dzięki grałem dzisiaj z 2h, świetna gierka. Szukałem jakiegoś shooter`a online; Warrock, CA, Urban Terror, to nic przy tym. Po prostu najlepsza darmowa gra tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 12 września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 września 2009 Szykuje sie kilka zmian dla gunnera. Zmian, ktore moga zrobic z niego o wiele lepsza postac. Wkrotce przekonamy sie jakie nowe bonusy dostana inne klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 września 2009 a co z mapkami, cały czas 4? Bo dawno nie grałem i nie chce mi się za bardzo sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 12 września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 września 2009 a co z mapkami, cały czas 4? Bo dawno nie grałem i nie chce mi się za bardzo sprawdzać Caly czas tylko te 4 sa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 nowa mapa na PTE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 24 października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 października 2009 Jesli ktos nie gra to chetnie przyjmye te kody, szczegolnie zalezy mi na xp boost bo mam 29lvl i ciezko idzie wbijanie 30 ;p pm jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi