Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 października 2008 Osobiście nie rozumiem o co wam biega, mi się nowy MS bardzo podoba, fakt mogliby więcej efektów graficznych dodać na tereny, ale ogólnie jest X-treme ? - jest !, jest gra z kolegą ? - jest !!, jest większa możliwość w bezpośrednim starciu z przeciwnikiem ? - jest !!! , tyle mi starczy !! . Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 20 października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 Ocena PSXE to: grafika 9, muzyka 9, fun 8, końcowa ocena 9= :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 20 października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 (edytowane) A dla tych co nie grali w jedynke czyli m.in ja - 9+ ;] Edytowane 20 października 2008 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 20 października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 (edytowane) A dla tych co nie grali w jedynke czyli m.in ja - 9+ ;] dokładnie "PR jest swietny, doje**ny graficznie..." cytat prosto z recki Ogólnie tory są znacznie lepsze niż w jedynce, grafika kopie po jajkach, przeciwnicy są jeszcze bardziej w(pipi)iaj*cy... ogólnie must have :] Jeżeli chodzi o trasy, pozwolę sobie zapodać jeden cytat. "O ile MS był dziewczynką z lizaczkiem, tak PR porównać mozna do dojrzałej kobiety, która z premedytacją kusi swoim seksapilem..." Ehh, już nie mogę się doczekać tej gry, znów powrócą te szalone wyścigi i błoto w zębach :] Edytowane 20 października 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 20 października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 ... i błoto w zębach :] Ja tam zagryzam paluszkami... PPANMSP Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 I o to chodzilo ! . A teraz idzcie zobaczyc jakie glupoty powypisali na forum NEO+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 20 października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 Niedobrze kurde. Już myślałem że odpuszcze sobie M2 a tu recka w nowym PSXE ni stąd ni z owąd ponownie mnie na ten tytuł napaliła. Jasny gwint;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 20 października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 Dziwnie jest z tymi ocenami nowego MS. Jedni piszą, że gra ma za mało zmian w stosunku do jedynki i znowu jest za trudna, a drudzy, że jest super bo daje tyle samo frajdy co pierwsza część, jest ładniejsza i bardziej wypasiona. Np. taki Eurogamer dał 7/10. Myślę, że jeśli ktoś lubi tego typu gry to oceni MS:PR bardzo wysoko, a z kolei ten co nie lubi i takie wyścigi nie dają mu zbyt wiele frajdy (dziwny człowiek), doczepi się wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 877 Opublikowano 20 października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 Nowe screeny: http://www.videogamer.com/ps3/motorstorm_2/screenshots.html Konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 20 października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 Wlasnie przeczytalem recencje w PE i... HIV napisal, ze znowu nie ma replayow Czyli zapewnienia IGNu o obecnosci takowych (a tym bardziej mozliwosci ich zapisania ich jako plik video do obejrzenia np w XMB) mozna wlozyc miedzy bajki Dziwne i glupie jest to, ze nie ma replayow, bo po wyscigu mozna przeciez ogladac poczynania cpu z ujec replayowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 20 października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 Może wyjdzie jakiś patch, który to umożliwi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 października 2008 Myślę, że jeśli ktoś lubi tego typu gry to oceni MS:PR bardzo wysoko, a z kolei ten co nie lubi i takie wyścigi nie dają mu zbyt wiele frajdy (dziwny człowiek), doczepi się wszystkiego. Jestem osobą która generalnie nie jest sympatykiem tego gatunku (no może nie tak ostro, ale przyznam że 1 część MotorStorm nie kupiłem, teraz pożyczyłem od qmpla, ale i tak generalnie gram w SC4 ) nie wymieniłbym ci modeli buggy, ani quada. A uważam że Pacific Rift jest po prostu ulepszonym MS w którego KAŻDY powinien zagrać, bez wyjątku czy lubi czy też nie ten gatunek, ja siębawiłem świetnie. Gra na 2 graczy w MS !, jaki ja happy !. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lem 87 Opublikowano 22 października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 października 2008 http://www.gametrailers.com/player/41871.html Czy ktos ma jescze jakies watpliwosci dotyczace grafiki itp? Moim zdaniem jest to absolutny must-have dla kazdego wielbiciela off-roadowych wyscigow. 3:04 -> ten moment NISZCZY!! Czy moze mi ktos powiedziec czemu mam skojarzenia z unchartedem? Poprostu mniam Kiedy dokladna data premiery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 22 października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 października 2008 Ja nie mam słow, jedynie do czego moge sie przyczepic to wybuch pojazdu po przegrzaniu silnika a reszta jest naprawde swietna. Kiedy premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 22 października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 października 2008 7 listopada? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 22 października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2008 Różne źródła podają dwie daty, 7 listopada i 14 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 22 października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 października 2008 Szczena opada. :o Multi to będzie czysta poezja. Już nie mogę się doczekać. Premiera 7 listopad. Jeśli gdzieś pojawi się pre order MS:PR w polskiej wersji językowej to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 22 października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 października 2008 http://www.gametrailers.com/player/41871.html Czy ktos ma jescze jakies watpliwosci dotyczace grafiki itp? Moim zdaniem jest to absolutny must-have dla kazdego wielbiciela off-roadowych wyscigow. 3:04 -> ten moment NISZCZY!! Czy moze mi ktos powiedziec czemu mam skojarzenia z unchartedem? Poprostu mniam Kiedy dokladna data premiery? Cieszy wysoka ocena, a co do grafiki, zero zaskoczenia, wiedziałem, że to będzie bardzo wysoki poziom Cytuj Odnośnik do komentarza
lordpix 8 Opublikowano 23 października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 października 2008 No i ciekawe co teraz napiszą "fachowcy" z poprzenich stron. Jakoś udało się dopieścić grę w ostatniej fazie. Nie ma gadania, że znali / nie znali sprzętu. Wiadomo było, że grę dopracują i tak tez się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 23 października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 października 2008 Ja wiedziałem od początku że będzie dobrze, ale recenzja HD na GT mnie jeszcze bardziej nakręciła. Na tyle że coraz poważniej zastanawiam się nad preorderem :song: Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 24 października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 października 2008 Wszystko fajnie i nie mogę juz doczekać sie premiery ale... mimo to nie mogę też pojąć dlaczego Rain God Spires wygląda jak w demie (czyli słabo) a nie jak na targach. Przecież reszta tras prezentuje się wyśmienicie Nawet mapka podana na oficjalnym forum PS prezentuje wersję z wiekszą ilością roślinności, ktorej brak w demie i pełnej wersji (zaznaczyłem mniej-wiecej żółtymi strzałkami). http://img397.imageshack.us/my.php?image=rgsrv6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 24 października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2008 Wydaje mi się, że ta mapa w recenzji GT prezentuje się znacznie lepiej niz w demie. Cytuj Odnośnik do komentarza
albz74 0 Opublikowano 24 października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 października 2008 Demo miało przecież z pół roku. Jedyne, o co można mieć pretensje, to że dają materiał który jest antyreklamą gry. Po co takie demo, które wygląda jak concept art w porównaniu do finala ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 079 Opublikowano 24 października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Na GameSpot jest recenzja i screeny do niej. Na nich widac doskonale, ze jest to wersja trasy z dema. Edytowane 24 października 2008 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 24 października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2008 nie sugeruj sie screenami, zwłaszcza z gamespotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi