YETI 11 045 Opublikowano 5 listopada 2008 Autor Opublikowano 5 listopada 2008 Mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na multi. Oczywista oczywistość Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Wie ktoś z Krakowa czy uda nam się wyrwać grę w ten weekend ? Saturny, Empiki, MM i takie tam, macie jakieś info ? Cytuj
pleju 209 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Wie ktoś z Krakowa czy uda nam się wyrwać grę w ten weekend ? Saturny, Empiki, MM i takie tam, macie jakieś info ? Podobno w Gamesoft mają mieć jutro po 14. Cytuj
Styku 11 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Ja zaatakuje saturna i empik w katowicach w sobote i zobaczy sie.. Cytuj
mrynk 121 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Ja juz mam. Trasa z dema wyglada na pierwszy rzut oka tak samo Motocykl juz tak mocno nie lata nad powierzchnia jak w demie - ale sie czasem zdarza. Jakos przydalyby sie ostrzejsze tekstury... w M1 ze skalistym podlozem to niska rozdzialka tekstur nie bila tak po oczach, ale tu przy zielonym...hmmmm. Razi tez brak jakiegokolwiek normal mapping, specular mapping, itp. W M1 bylo....moze tu na innych trasach tez jest? Potem obczaje - lece do roboty. Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Masz wersję europejską? Jest wybór polskiego? Cytuj
mrynk 121 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 (edytowane) Masz wersję europejską? Jest wybór polskiego? Mam wersje USA Jak wiekszosc z mojej 28 tytulowej kolekcji....oszczednosc... Sa jadnak mapowane tekstury, tyle ze jak na moj gust troche za malo (wiele metalowych szop itd. ich nie ma, wegetacja roslinna powinna odbijac swiatlo). Projekty tras sa SWIETNE, naprawde pokrecone i zaskakuja bogactwem detali. Chce sie eksperymentowac z przejazdem. Model jazdy jakby bardziej wymagajacy niz w jedynce. Ogolnie za grafe i caloksztalt dla mnie 9.0/10. Must have. Goraco polecam. Edytowane 6 listopada 2008 przez mrynk Cytuj
mrynk 121 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 (edytowane) Po przegladnieciu wszystkich tras - zwracam honor Evolution Studios. Gra jest bomba ! Jakosc graficzna i rozmach miejscowek potrafi szczeke do ziemi przygwozdzic..... Szybciej-Wiecej-Lepiej niz w MS1 Tylko co za geniusz zdecydowal do dema dac najslabsza chyba trase ? Zeby klientow odstraszyc ? W Motorstorm2 sa TAKIE trasy, ze wiekszosc od razu zrobilaby pre-ordera z wrazenia !!!! Serio. PS. We free runie mozna sobie na kazdej trasie dowolnie rodzaj przeciwnikow ustawiac i cztery rozne pory dnia. I jest XMB music. Edytowane 7 listopada 2008 przez mrynk Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 (edytowane) Wie ktoś z Krakowa czy uda nam się wyrwać grę w ten weekend ? Saturny, Empiki, MM i takie tam, macie jakieś info ? Podobno w Gamesoft mają mieć jutro po 14. Lipa dzwoniłem do nich nie mają i niewiadomo kiedy będą mieć. Natomiast Saturn jeszcze nie dostał, jest szansa, że do 15 jeszcze dostaną dostawę ale nic pewnego. Weź tu kup człowieku normalnie grę w dniu premiery Dzwonie jeszcze do Empika ale znając życie to nawet jak będą mieć to z ceną z kosmosu pokroju 240 PLN Jak ktoś ma jakieś pozytywne wieści na temat dostępności MS w Krakowie to proszę o info Empik w Galerii Krakowskiej - dostawa w przyszłym tygodniu Empik CH Zakopianka - jeszcze nie ma ale dostawy są dzisiaj do 18 (dzwonić po 18) - czy przyjdzie MS nie wiadomo. Q.rwa czy w tym kraju da się kupić grę w sklepie w dniu premiery (wyłączając sklepy internetowe) ? EDIT: Dla zainteresowanych jest szansa, że będzie dzisiaj MS w Saturnie (Galeria Krakowska) i MM (Al. Pokoju) MM - 012 683 82 32 dzwonić po 16:00 Saturn - 012 619 31 00 dzwonić po 15:00 Edytowane 7 listopada 2008 przez elvis004 Cytuj
CHINDOOS 12 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 No już nie przesadzaj. Ostatnio dostępność gier jest bardzo dobra, a niektóre można kupić nawet przed premierą. Tylko z tym MS jest dziwna sprawa, nie wiem o co tu chodzi, bo na prawie wszystkie gry które mają wyjść tej jesieni można już od dawna składać preordery a na MS nie... Pewnie się nie dowiemy dlaczego. Jak ktoś dopadnie wersję euro to od razu proszę o info czy jest PL. Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 No już nie przesadzaj. Ostatnio dostępność gier jest bardzo dobra, a niektóre można kupić nawet przed premierą. Tylko z tym MS jest dziwna sprawa, nie wiem o co tu chodzi, bo na prawie wszystkie gry które mają wyjść tej jesieni można już od dawna składać preordery a na MS nie... Pewnie się nie dowiemy dlaczego. Jak ktoś dopadnie wersję euro to od razu proszę o info czy jest PL. Ja nigdy nie mam problemu z zakupieniem gry w dniu premiery (czasem wcześniej jak wspominasz) tylko wtedy robię te zakupy przez neta. MS chce kupić "normalnie" w sklepie i jest lipa po całości, zobaczymy popołudniu może się coś urodzi lepszego. Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Nie zdziwie się, jak okaże się, że premiera będzie jednak 14 listopada <_< Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 (edytowane) Śliczna dziewczyna Edytowane 8 listopada 2008 przez Shakeawake Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 8 listopada 2008 Autor Opublikowano 8 listopada 2008 gameover.pl właśnie wysłał do mnie moją wersje :] Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Gameover.pl wyslal mi moja juz wczoraj z rana ;] spokojnie mozecie tam zamawiac Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 U mnie tak samo. Gra wczoraj została wysłana i w poniedziałek powinna już siedzieć w mojej konsoli. Cytuj
mati99 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Najtanszy jest tutaj http://www.menago.com.pl/product_info.php/products_id/2810 tylko ze wysyłają 14 listopada i nie wiadomo czy po polsku.A ta wersja z gameover.pl jest polska?? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 na 99% będzie to wersja z US Cytuj
mati99 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Wiesz co przed chwilą dzwoniłem do tego sklepu i powiedzieli ze to wersja europejska i jeszcze jej nie dostali. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 do gameover?przecież ja do nich w piątek dzwonili i mieli M2-nawet taki opis na gg mieli.Do tego wysyłali już ludziom z forum Cytuj
mati99 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 nie do menago.pl ta tam gdzie jest za 189 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 lol...przecież pytałeś się jaki jest język w tej z gameover więc odpowiedziałem na twoje pytanie.Ta z linku nie mam pojęcia jaki ma język-gadasz ,że europejska to trzeba mieć nadzieje,że będzie PL Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 (edytowane) Gameover.pl też sprzedaje wersję europejską. Wiem bo zapytałem się mailowo przed zakupem. Edytowane 8 listopada 2008 przez Matt90 Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 No to ja czekam na info czy wersja europejska zawiera język polski. Jeśli tak to też wciągam Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 No to ja czekam na info czy wersja europejska zawiera język polski. Jeśli tak to też wciągam Raczej powinien być, bo wszędzie data premiery jest taka sama... PS. To się nazywa jazda na krawędzi: http://pl.youtube.com/watch?v=uWWoTly_k1Y <3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi