Spuczan 74 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2009 Nie zdawałem sobie sprawy, że online w MS jest tak niedopracowany. Odpuszczam na chwilę obecną ze względu na Wipeout'a HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2009 Rangi onlie odblokowują samochody? Czy tylko pucharki? Cytuj Odnośnik do komentarza
DaniDevil 7 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 (edytowane) Witam jeszcze takiego syfu na serwerze MS2 nie było jak obecnie. Ostatnio wygrałem wyścig i zabrało punkty do tego jakieś dziwne wypadki na prostej drodze jak byś w coś przywalił odwracanie pojazdów na starcie czyli połowa zawodników jedzie normalnie a druga połowa jedzie w przeciwną stronę nie mówiac już o tych piętrowych startach samochód na samochodzie do tego co jakiś czas rankingowe wyścigi na planszach z Dlc. Wystarczy też zobaczyć jak są dawane respawny jeśli ktoś ma dlc to proponuje włączyć sobie plansze Wildfire Volcanic i dać na poziom trudności Hardcore zobaczycie jak się będą respawnować pojazdy na początku planszy a resztę można sobie dopisać jak to wygląda na innych planszach:) Możemy sobie ponarzekać i tak to olewają gra jest już tak długo a błędy są dalej i nawet coraz lepsze:) Pogratulować tylko:P Rangi onlie odblokowują samochody? Czy tylko pucharki? Hm dawno to robiłem więc chyba też samochody:P ale w 100% nie mam pewności:P Edytowane 16 sierpnia 2009 przez DaniDevil Cytuj Odnośnik do komentarza
CBX 0 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2009 do tego co jakiś czas rankingowe wyścigi na planszach z Dlc. dziś jechałem rankingowy wyścig na Darkfire Swampie. Czyli jednak trasy DLC są na rankingowych wyścigach. W sumie to chyba dobrze, nie? Bo napisałeś to DaniDevil między narzekaniem na tę grę. jeaah - mam platyne w tej grze. poniżej 2 wesołe screeny z hmm - spod Hollowed Eartha Vulcanica. Zaraz po skoku na hopce (to miejsce, gdzie jest skrót na zwykłym Hollowed Earthie) (skaczemy w prawo) skręcamy między skały i przejeżdżamy przez gałęzie. Może jak by tam wskoczyć motorem, to obracając kamerą dałoby się coś napisać, heh w sumie 2 najbardziej mnie irytujące rzeczy w MS:PR to wóz na wozie na starcie i dziwne respawny - to się też tyczy takich sytuacji gdy zgniotę motor Monsterem, a ten pojawia się przede mną na tyle daleko, że go nie dogonię. Albo na WildFire - jechałem kiedyś wyścig, a koleś przede mną specjalnie eksplodował po wyskoczeniu z hopki, pojawiał się już po drugiej stronie lawy i dodatkowo jak to po eksplozji miał do wykorzystania całą dopałkę; i wygrał skubaniec. raz miałem wyścig na zero okrążeń tyle "gupich" błedów, a i tak lubię Motorstorma Cytuj Odnośnik do komentarza
DaniDevil 7 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2009 Nie ma tras z Dlc w rankingowych wyścigach to bug was dał na tą trase Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2009 Ktoś mi może potwierdzić, czy są jakieś samochody za odblokowanie kolejnych rang w multiplayer? Cytuj Odnośnik do komentarza
Turas 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Zaje... gra do 7 rangi festiwalu. Później to co się dzieje skutecznie wkur... i zniechęca do dalszej gry. Dawno, ale to bardzo dawno temu nie widziałem tak perfidnego oszukiwania przez konsolę w ścigałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Zaje... gra do 7 rangi festiwalu. Później to co się dzieje skutecznie wkur... i zniechęca do dalszej gry. Dawno, ale to bardzo dawno temu nie widziałem tak perfidnego oszukiwania przez konsolę w ścigałkach. to nie prawda - po prostu jesteś za słaby pograj o piątą rangę online a poznasz tyle skrótów i możliwości polepszenia czasu że festival na rank 8 wydaje się co najwyżej lekko trudny Cytuj Odnośnik do komentarza
Turas 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Tu nie chodzi o to czy jestem słaby czy nie. Gra po prostu oszukuje i to strasznie. Wytłumacz mi na przykład jakim cudem jadący przede mną przeciwnik ciągnie za sobą smugę ognia a dwie sekundy później odpala pełne turbo. Tego też się nauczę grając o piątą rangę online ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) nauczysz się uwierz mi że miałem identyczne zdanie, ale jak już dobiłem do platyny to dla przypomnienia odpaliłem sobie wyścigi na rank 8 w festivalu z którymi miałem kłopoty - po tym wszystkim okazały się na prawdę proste... Edytowane 18 sierpnia 2009 przez pawel_k Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) Ehh niech mi ktoś powie jak najszybciej ukończyć Wieldfire (Rank: 8 ) kiedy mamy do wyboru tylko Big Rig'a i Monster'a? Chodzi mi dokładnie o czas w którym musimy się zmieścić: 4:40, próbwoałem już tylu dróg, zarówno z prawej jak i z lewej strony a nawet mieszałem i tylko raz zbliżyłem się do 4:46 Edytowane 21 sierpnia 2009 przez WESKER-DL Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2009 Polecam monstertracka, popatrz sobie jak wygląda optymalny przejazd tą klasa pojazdu ( duch) i pojedź identycznie w wyścigu. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2009 To że konsola oszukuje i to bardzo to wiadomo, poczytajcie sobie ten watek od początku. Ale fakt że co nie którzy zacisnęli żeby i dali rade... ja pohamowałem i kilku ostatnich nie zaliczyłem na złoto bo gra ma dawać przyjemność a nie żebym się denerwował niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2009 No z oszukiwaniem to fakt, jeden z minusów gry, wkurzające jest to że masterujemy level "legalnie" a tu nagle przed naszym wozem znacznie szybciej pomykaja przeciwnicy tylko po to aby dotrzymac nam towarzystwa co by nudno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2009 Dodam jeszcze, być może to pomoże, zauważcie że w ostatnich wyścigach tych trudnych schemat jest taki sam tzn, na pierwszym okrążeniu 2 lub 3 przeciwników oddala sie bardzo szybko na tyle że czasami po prostu ich nie widać nawet na przodzie... ale zawsze na drugi okrążeniu gwałtownie zwalniają na tyle że idzie ich spokojne wyprzedzić i tutaj trzeba zdobyć dużą przewagę aby na ostaniach okrążeniu lub na 3 nie stracić przewagi mimo ze zbliża się bardzo blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2009 A morał z tego taki że nie warto być pierwszym i próbować się ścigać w pierwszych okrażeniach, co najwyżej uplasować się w pierwszej piątce Cytuj Odnośnik do komentarza
CBX 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 ostatnio ludzie coraz częściej korzystają ze "skrótu" na The Rift (sam też jestem zmuszony tamtędy jechać...), który pozwala zaoszczędzić 20 sekund na okrążeniu. Mam nadzieję, że szybko wyjdzie jakaś poprawka, bo to irytuje. tu macie filmik instruktażowy: http://www.youtube.com/watch?v=cs-q9Qpm_bI Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 Hehe niezły skrót, ale już nie skorzystam miałem kilka razy podobnie w niektórych wyścigach gdzie po zderzeniu gra posyłała Mnie kawałek dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 7 września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 września 2009 macie jakies rady dla nowicjusza? jak jeździć, jak uzywać nitro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 września 2009 Skopiuj sobie ghosty z najlepszych na świecie przejazdów z Time Attack i jeździj tak jak oni. Powinno wystarczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CBX 0 Opublikowano 8 września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 września 2009 @szpic - dodatkowa rada - na wielu trasach Big Rig ma najlepsze czasy. Jednak np. na The Edge (szczególnie, gdy jest wyścig tylko na 1 okrążenie) Bike czy Rally car tak na starcie odskoczą ciężarówce, że ta ich nie dogoni. poniżej kilka moich spostrzeżeń, zapytań odnośnie kultury grania online: 1. grając w ekipie ludzi, z których większość ma headseta, lepiej nie odchodzić od TV między wyścigami i słuchać, co mają do powiedzenia. Szczególnie, gdy samemu nie ma się tego headseta. Aż 2 razy sreipdoliłem akcję jadąc "skrótem" na Rifcie (nie sam, było paru takich, jak ja), a później się okazało, że mówili, żeby nim nie jechać. Pozostało mi powiedzieć sorewicz. 2. uderzyć z piąchy czy nie? widoczne to zwłaszcza na początku wyścigu - gracze ze wspólnego lobby unikają kolizji/ nie atakują friendsów. Fajna sprawa. 3. celowe eksplozje wiadomo już, że jazda "skrótem" na The Rifcie nie jest mile widziana, co więc z wybuchami na konkretnych hopkach (Riptide - tu się chyba najbardziej opłaca stosować; Wildfire, Razorback...) - jak na to patrzą Ci, którzy nie eksplodują? zastanawiam się czy trudno wydać patcha do MS:PR dobudowującego jakąś blachę na Rifcie (Volcanicu również) pod mostkiem, skończyłoby się jeżdżenie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 8 września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) ten błąd na The Rift to chyba po ostatnich patchach powstał bo jak grałem przed nimi kilkadziesiąt godzin w online to nie przypominam sobie żeby ktokolwiek go stosował, a ostatnio jak włączyłem grę to na The Rift w wyścigu na trzy okrążenia jeden koleś cały wyścig przejechał jak ja kończyłem drugie kółko. co do reszty uwag to racja. do dzisiaj pamiętam akcje z ludźmi z forum PE podczas walki o platyny - było mega miodnie Edytowane 8 września 2009 przez pawel_k Cytuj Odnośnik do komentarza
kemal 0 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 mam pytanie czy w motor storm1 można grać na 2 playerów??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 MS 1 nie miał niestety split-screena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 11 września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 września 2009 NIE polecam dynamicznego tematu do XMB, od wczoraj dostepnego w PSS PL. Buggy stoi w przyciemnionym garażu, kamera powoli wiruje dookoła, chodzi koleś i zagląda do wnętrza fury. I tak w kółko... szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi