Venom22 1 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Wreszcie udało się zaliczyć festiwal po ostatnim wyścigu był taniec deszczu chciałbym jeszcze online zaliczyć ale widząc co ludzie wyprawiają na trasach to pewnie trzeba będzie dać sobie spokój. Najgorsze jest odejmowanie punktów po nieudanym wyścigu, a kumulacja faków nastąpiła gdy wbiłem drugi poziom i z następnych dwóch wyścigów wyrzuciło mnie z gry co zaowocowało spadkiem na 50% poprzedniego ranku. Ale i tak uważam że gra jest naprawdę bardzo fajna a satysfakcja z przechytrzenia cpu jest spora 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Znowu podjąłem wyzwanie zaliczenia Festivalu na same złotka - po 20 min wygrałem raptem jeden wyścig (3 na srebro). Będzie ciężko, ale jest MOC Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Wielka szkoda, że zamknięto serwery - gra jest przezacna, pozostało ~10 złotek (jestem lama w racery). Dla mnie najlepsza "wyścigówka" na PS3 (ach ten speed i widoczki). Platyny co prawda nie będzie, ale co się najeżdżę, to moje 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 (edytowane) Heh, aż sam dumałem co by podnieśc ten temat jedynie by pochwalic i polecić Ten najlepszy i najbardziej hardkorowy racer odchodzącej generacji. X-Boty mogom zazdrościć. Zero diso bajery. Ps Ost będący średnią wypadową rocka, metalu, drum & bass oraz ostrej elektroniki miażdży wszystkie NFSy razem wzięte. Edytowane 8 stycznia 2014 przez nobodylikeyou Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 ja tez gloryfikuje ta czesc, do wymaksowania kampanii zabrakło mi trzech wyścigów. Ale i tak bardziej hardcorowa była ostatnia ranga w multi - pod koniec jeden zły wyścig mógł dać tyle punktów ujemnych, że cały dniowy progres szedł się je.bać genialnie trasy(przy niektorych porach dnia wygladaly oblednie),ost,agresywne(choć chamskie i nieuczciwe) AI. Coś pięknego. Część na psp również rządziła. Do dziś nie rozumiem co nimi kierowało robiąc Apokalipsę - pal licho tą skryptowaną deformację trasy, ale w tej grze zepsuli największy bajer tej serii - wielopiętrowe trasy gdzie trzeba się było uczyć idealnego i odrębnego szlaku jazdy dla każdego pojazdu, w zamian dostaliśmy długie proste, z dwiema zakrętami i tyle 2 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 9 stycznia 2014 Opublikowano 9 stycznia 2014 Tak sobie jeżdżę i kurka - gra ma ponad 6 lat na karku, a prezentuje się znakomicie. Widoki, oświetlenie, modele pojazdów i system zniszczeń - rewelacja. Ostatnio udało mi się wyczyścić wszystkie Eliminatory, naprawdę świetny tryb. Czas się wziąć za Speedy - łatwo nie będzie... Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 9 stycznia 2014 Opublikowano 9 stycznia 2014 Wypas giera. Ponad 200 godzin cudownego grania - swego czasu : )A i platynę musiałem w to zrobić, poziom trudności całkiem zacny. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 9 stycznia 2014 Opublikowano 9 stycznia 2014 szkoda, ze ten motorstorm w przyszlosci prawdopodobnie nie wyszedl nigdy poza faze koncepcyjna...ale na artach normalnie jak kolejny rollcage sie prezentowal Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 stycznia 2014 Opublikowano 9 stycznia 2014 Ten najlepszy i najbardziej hardkorowy racer odchodzącej generacji (nie licząc WipEouta ofkoz) FTFY Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 9 stycznia 2014 Opublikowano 9 stycznia 2014 mimo wszystko poziom trudności i platyny wipeout>pacific rift Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 28 października 2021 Opublikowano 28 października 2021 Ehh człowieku, co to za odkopywanie, już nadzieja była, że jakiś rimejk powstaje 2 1 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 28 października 2021 Opublikowano 28 października 2021 No ja pierwsze co pomyślałem to, że x lat temu..., ale od razu też z tyłu głowy jakieś myśli o remake'u. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 28 października 2021 Opublikowano 28 października 2021 13 lat a PS3 nadal podłączone praktycznie tylko dla tej gry... 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi