TomisH 3 Opublikowano 24 września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 września 2008 9 nowych shotów z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 24 września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 września 2008 Jestem strasznie ciekawy jakie będzie demo w październiku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 24 września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 września 2008 A będzie ? Przecież już było Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 24 września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 września 2008 Było, ale dla tych co wykupili Qore (czy jakoś tak) i losowo chyba jeszcze przydzielali kody dzięki którym można było pobrać to demko. Także nie było dostępne dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 24 września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 września 2008 Ciekaw jestem o ile polepszyła się jakość grafiki, względem wcześniejszych wersji. Pokładam dużą nadzieję w tym tytule, ponieważ specjalnie nie kupiłem jedynki, tylko cierpliwie czekałem na drugą część z nadzieją iż będzie ona jeszcze lepsza od poprzedniczki. Już nie mogę się doczekać. Ciekawi mnie jeszcze, o ile dłużej będziemy musieli czekać na polską premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 25 września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 września 2008 Ciekaw jestem o ile polepszyła się jakość grafiki, względem wcześniejszych wersji. Pokładam dużą nadzieję w tym tytule, ponieważ specjalnie nie kupiłem jedynki, tylko cierpliwie czekałem na drugą część z nadzieją iż będzie ona jeszcze lepsza od poprzedniczki. Już nie mogę się doczekać. Ciekawi mnie jeszcze, o ile dłużej będziemy musieli czekać na polską premierę. Względem wersji czego ? Dema ? Czy części pierwszej ? Na premierę będziemy czekać tyle co reszta europy. A co do grafy w demie z qore i w samej grze to wystarczy prześledzić rozmowy pare stron wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Seifu 46 Opublikowano 27 września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 września 2008 (edytowane) Mi udało się być szczęśliwcem i dostałem demko od Sony:) Jak dla mnie grafa i grywalność jest o wiele lepsza, niż w "jedynce". Fajną trasę dali na demku z taką dużą "skocznią" hehe fajnie się leci Chociaż co do tego zachwalonego "łamania mniejszych drzew monster truckiem" to nie jestem pewien.... Na demku monster nawet przez gałązki nie może przejechać, bo się blokuje i trzeba ominąć... Ogólnie i tak wydaje mi się, że Pacific Rift będzie lepszy od pierwszej części BTW. Myślę, że jak Evolution Studio jeszcze trochę podłubie w silniku itp. to trzecia część być może będzie wyglądać jak render z 2005 roku hehe Bo już się do tej jakości zbliżają... Edytowane 27 września 2008 przez timo86 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 27 września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 września 2008 (edytowane) Crash Carnage Trailer http://www.gametrailers.com/player/40573.html W tle Slipknot ^_^ ps. Ale mam ciśnienie na tą grę Edytowane 27 września 2008 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 29 września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2008 Crash Carnage Trailer http://www.gametrailers.com/player/40573.html W tle Slipknot ^_^ ps. Ale mam ciśnienie na tą grę Miodzik 8) Zna ktos dokładną datę premiery w Europie, w ogóle była podana? Cytuj Odnośnik do komentarza
JackFrost 0 Opublikowano 1 października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 października 2008 Crash Carnage Trailer http://www.gametrailers.com/player/40573.html http://blog.us.playstation.com/2008/09/29/...n-pacific-rift/ ten sam trailer co na GT ale z normalną tzn. nieprzycinającą animacją <_< Imo wygląda już bardzo dobrze, widać nadal te średnie tekstórki ziemi ale grunt żeby w ruchu prezentowało się równie fantastycznie jak jedynka. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 3 października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 października 2008 Prezentacja wszystkich tras! http://www.ps3site.pl/ms-pacific-rift-prez...szystkich-tras/ Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 3 października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 października 2008 Cieszy mnie duża różnorodność trac: wulkany, lasy, plaże, klify, wąwozy. Będzie gdzie jeździć Coś czuję że parę gier zniknie z mojej listy zakupów bo czas przeznaczony na nie spędzę przy MS: PR Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 3 października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 października 2008 Fajnie, że będzie dużo tras i będą dosyć zróżnicowane, tylko oby większa ilosć nie przełożyła się na niższą jakość. Trasy w jedynce można było chyba podzielić na 3 grupy. Trasy dosyć proste/małe (np Coyote Rage), duże i dosyć rozbudowane (np Rock Hopper) i wypaśne (tu mam na myśli głównie Grizzly). Ciekawe ile odpowiedników Grizzly będzie w PR. Być może w najbliższy czwartek na PS Store pojawi się demo (wychodzi miesiąc od dema w Quore). Ciekawe czy będzie inne niż te Quore'owe. Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 3 października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 października 2008 ja swój kod z e-maila do konta angielskiego dostałem chyba przypadkiem, tam prawie nic nie ściągałem.. to istna loteria Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 7 października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 października 2008 Patrzcie co znalazłem w relacji (która, swoją drogą już swoje przeleżała ) z GameSpotu. Fragment trzeciego akapitu: [...]There will also be full XMB support, allowing you to save replays as videos to watch anytime you want from the PlayStation 3's main menu[...] http://www.gamespot.com/ps3/driving/motors...p;mode=previews Cytuj Odnośnik do komentarza
JackFrost 0 Opublikowano 7 października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 października 2008 ^ jakoś nie chce mi się wierzyć, że będą replaye, swego czasu gdzieś pisali, że z nich zrezygnowali i dali właśnie photo-mode uruchamiane pauzą... info przede wszystkim niepotwierdzone i mocno wątpliwe, choć bardzo bym chciał by dodali teraz powtórki, których tak bardzo brakuje jedynce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 7 października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 października 2008 Rzecz w tym, że ten fragment mówi nie o replayach jako takich a... filmach, które będzie można odpalić z XMB. Cytuj Odnośnik do komentarza
JackFrost 0 Opublikowano 7 października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 października 2008 [...]allowing you to save replays as videos to watch anytime you want[...] "[...]pozwalający Ci zapisać powtórki jako filmy, które możesz obejrzeć kiedy chcesz[...]" Jak nie o replayach to o czym to jest? Żeby móc zapisać coś (replay) jako filmik musi to coś (replay) najpierw być w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 7 października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 października 2008 No to jest raczej oczywiste Ale fragment jakby nie patrzec mowi tez o replayu w formie pliku video Jak wiadomo jest to dosyc niecodzinna opcja... w ktorej istnienie osobiscie jednak watpie Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 13 października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 października 2008 Pełny soundtrack, demo w PSS 16.10. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 13 października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 października 2008 ciekawe czy to będzie te samo demo co te przez kod ściągane przez niektórych szczęśliwców w tym mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 13 października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 października 2008 Oby nie. Mam nadzieję, że wreszcie pokażą tą różnicę w grafice, bo dotychczas widziałem tylko screeny, a ja chcę to w praktyce zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 14 października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 października 2008 Nie wiem jak wyglądało jakościowo demo w Qore, ale obawiam się że demo w PSS będzie tym samym, które dostaliśmy dzięki rozsyłanym kodom... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 14 października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 października 2008 Oho, sony mi na urodziny sprawi demko, coz, wolalbym jakas bete, ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 14 października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 października 2008 (edytowane) Nie wiem jak wyglądało jakościowo demo w Qore, ale obawiam się że demo w PSS będzie tym samym, które dostaliśmy dzięki rozsyłanym kodom... Przecież nie po to Qore jest płatny żeby dostawać gorsze wersje tylko że wcześniej, więc ze względów czysto biznesowych dostaniemy to samo... Mówi się trudno. Ja MS:PR i tak kupię i demo do podjęcia decyzji nie jest mi potrzebne, bo wiem że znowu będzie kupa zabawy online http://www.gamersyde.com/stream_9048_en.html Na tym filmiku wydaje się że tekstury są już lepsze i grafika jest podobna do tej z MS1 Edytowane 14 października 2008 przez CHINDOOS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi