YETI 10 980 Opublikowano 14 października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2008 Nie wiem jak wyglądało jakościowo demo w Qore, ale obawiam się że demo w PSS będzie tym samym, które dostaliśmy dzięki rozsyłanym kodom... Tak bardzo zależy im na słabej sprzedaży MS: PR? Najnowsza wersje prezentuje się znacznie lepiej, można o tym wyczytać na kilku serwisach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 Niestety ale dzisiejsze demo to na 99.9% to samo co z Quore (jak nastawiamy download to napisane jest nawet '... private beta'). Co wiecej oczywiscie nie ma go na polskim PS Store. Gra bedzie zlokalizowana nie daja nam dema... Swiat absurdow Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 (edytowane) Właśnie ciągnę. Zaraz się przekonamy. Nadal mam to demo z Qore. Patrzałem na wielkość. Demo z QORE wynosi 615 MB, to 617, cóż, nie wygląda to najlepiej . Chyba faktycznie to te same dema. Edytowane 16 października 2008 przez Jacobss Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 Też ciągnę i tez jestem niemal pewny że ciągnę to samo co wcześniej. Kij, nie zaszkodzi zagrać, ponarzekać a potem ewentualnie wywalić demko z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 opykalem demko ,i jak dlamnie graficznie jest ok, niewiem czy jest to ta sama wersja co byla w quore ale mi starczy tylko cos prosta , zagralem po razie kazda z dostepnych maszyn i za kazdym razem bylem w pierwszej trojce must have jak w morde strzelil!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 te same demko wiwat Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 Jeszcze w demo nie gralem ( sciaga sie, 59% ), ale jesli naprawde z ta grafika jest tak zle to sie zastanawiam czy do premiery sie cos zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 Jeszcze w demo nie gralem ( sciaga sie, 59% ), ale jesli naprawde z ta grafika jest tak zle to sie zastanawiam czy do premiery sie cos zmieni. nie jest tak źle- po prostu poziom graficzny demka odbiega od tego co widziany w każdym trailerze i na gameplayach z targów.To swojego czasu spowodowało dyskusje czy te demko to ,aż tak stary build gry czy poczyniono cięcia w oprawie by gra była płynna Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 A jak ocenilbys grafike w porownaniu do poprzednika? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 (edytowane) o dwa oczka niżej-nie ma genialnego błotka,błotko nie przykleja się do ekranu(i z tego co widzę w fullu dalej będzie z tym krucho),wyblakłe kolory i gorszej jakości tekstury.Na plus troszkę lepiej wykonane samochody i większa widoczność oczywiście to ocena po demku.Full może całkowicie inaczej wyglądać więc tak na prawdę takie porównanie może się bardzo mijać z prawdą Edytowane 16 października 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 Mam nadzieje ze to stary build gry... Bo to demko jest slabsze od jedynki. Gorsze tekstury, duzo gorsze oswietlenie, wyplukane kolory i motocykl lewituje nad powierzchnia . Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 Moim zdaniem finalna wersja na 100% będzie wyglądała tak jak na trailerach, albo jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 Chcialoby sie dzialajace reflektory w nocnych ticketach, i to dla wszystkich pojazdow. Pomarzyc zawsze milo....echhh....ale to nie w tej bajce....i nie na tej konsoli.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 No, zgodzę się z powyższymi, że dostaliśmy to samo, co było w QORE. Ech. Zero różnicy. Co oni sobie myślą. Że zaskarbią zaufanie ludzi, jakimś starym buildem z E3? Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 Bardzo łatwo można było wyciąć trasę z fulla, ale sony by oberwało po łapach, że płatny qore ma gorsze demo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 16 października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 października 2008 Bardzo łatwo można było wyciąć trasę z fulla, ale sony by oberwało po łapach, że płatny qore ma gorsze demo taa, widać że nigdy nie tworzyłeś żadnego software'u... btw. lokalizacja gry jest potwierdzona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 IMO pierwszy MS mi sie nie podobal. IMO byl nudny, ale podobalo mi sie wlasnie w nim stworzenie wyscigow w kanionach itd. To byla jedna rzecz ktora mi sie generalnie podobala w tej grze. Szanuje zdanie ludzi, ktorzy sie zachwycali ta gra, ja tego samego w niej nie znalazlem. Zagralem dzis w Pacific Rift i moim zdaniem jest to jeszcze slabsza odslona. Przynajmniej plansza ktora zapodali w demie ssie na maksa, brak blota i brudu. Juz Pure mi sie po demie bardziej podobal. Ogolnie po raz kolejny duze rozczarowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 Porównajcie sobie grafikę w demie do wersji z TGS. Wyraźnie widać że jest lepiej więc nie ma się o co martwić, zwłaszcza że z MS1 była taka sama sytuacja Zgadzam się z pawłem_k. Zrobienie dema to nie takie hop siup jak się niektórym wydaje i pochłania cenny czas który można/powinno się wykorzystać na właściwy deweloping. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 Zgadzam sie z Zeratulem. Pure zrobil na mnie o wiele wieksze wrazenie. Graficznie ten motorstorm naprawde jest sredni, jednak mam nadzieje ze bedzie tak samo jak z poprzednikiem i pokaza nam przy pelnej wersji prawdziwa grafike tej odslony. Ciekawy tez jestem jak grafika bedzie sie prezentowac grajac na 4 graczy. Jednak sama grafika czlowiek nie zyje. Mam duze ale do prowadzenia pojazdami. Podobnie bylo w jedynce. Nie wiem jak wy, ale te samochody sa strasznie ociezale, jeszcze motorem da sie jakos prowadzic. Poziom trudnosci dla nowicjusza to jest jakies nieporozumienie. Jeden wypadek podczas wyscigu i juz zajmujemy 16 lokate. Ostro. Nie gralem w poprzednia czesc ( tylko w demo ) i tam poziom trudnosci byl tak samo trudny. Cytuj Odnośnik do komentarza
muadib83 0 Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 Lol ale jaja- demko zamiast zachęcic, zniechęca. Papa MS A chciałem jakąś ścigałkę dostać fajną - MS średnio mi podrzedł- dużo było błędów ale miał potencjał. W filmikach widać że MS2 dużo poprawił ale demko.. heh żal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 tak szybko nie żegnaj się z MS , może graficznie słabiej jest w demie niż w 1 ale w pełnej będzie git przekonamy się już całkiem niedługo , moim zdaniem najlepsza zmiana to dynamika gry która jest dużo szybsza . Bardziej prędkość czuć motorek prowadzi się wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza
lordpix 8 Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 Poziom trudnosci dla nowicjusza to jest jakies nieporozumienie. Jeden wypadek podczas wyscigu i juz zajmujemy 16 lokate. Ostro. Nie gralem w poprzednia czesc ( tylko w demo ) i tam poziom trudnosci byl tak samo trudny. Eee no chyba nie będzie tak źle. Gram w jedynkę i spadając na ostatnie miejsce nie oznacza przegranej. Poza tym nie skreslajcie MS2 po demie. Przecież o jedynce też w pewnym momencie pisali, że jest średni a ostatnie szlify bardzo podniosły poziom gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 Tak, tylko jedynka powstawała w czasach, kiedy jeszcze nie było PS3 i pełnych deviktów. Devkity były gotowe w lipcu 2006 roku, a targi E3 w maju, więc to logiczne, że zdołali wszystko podciągnąć. Tutaj nie ma logiki, bo gra powstaje już długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 Moim zdaniem w pelnej wersji bedzie dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza
lordpix 8 Opublikowano 17 października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 października 2008 A może oni lubią robić coś na ostatnia chwilę Nie możliwe żeby taki tytuł zmarnować i wypuścić jakis syf. Dopracują (mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi