liquid 1 Opublikowano 24 października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 października 2008 No chyba tych recenzentów zdrowo poj...ło! Zobaczcie jakie oceny ma MS2 na gamerankings.com. Dwie ''9'' i koniec , a potem w dół, na łeba na szyje oceny lecą <_< Ta gra bije na głowę ''jedynkę'' dlatego dla mnie to trochę dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 października 2008 http://www.gametrailers.com/player/42013.html?type= kolejny "brzydki" trailer Oceny takie,a nie inne bo dużo recenzentów obniża ocenę przez to ,że Pacific Rift to tak naprawdę Motorstorm 1,5 ,a nie Motorstorm 2. ps.żeby nie dodać widoku z oczu kierowcy na motorze -trzeba być bezczelnym do kwadratu.Przecież od premiery jedynki wszyscy na forach na całym świecie krzyczeli,że tego bardzo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 28 października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 października 2008 Kurde, nigdzie nie ma jeszcze pre-order'a, a premiera 7 listopada... Co jest!? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 29 października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 października 2008 Premiera w USA niby byla wczoraj a w sieci nadal nie zadnych filmikow z pelnej wersji. Dosyc to dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 października 2008 http://www.ps3site.pl/evolution-studios-za...ada-liczne-dlc/ jeśli te darmowe dodatki będą na wzór tych do Burnouta to nie mam pytań...oby nie skończyło się na darmowych skinach do samochodów ,a za auta,trasy i nowe tryby będzie trzeba słono płacić Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 30 października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 października 2008 (edytowane) http://www.ps3site.pl/evolution-studios-za...ada-liczne-dlc/ jeśli te darmowe dodatki będą na wzór tych do Burnouta to nie mam pytań...oby nie skończyło się na darmowych skinach do samochodów ,a za auta,trasy i nowe tryby będzie trzeba słono płacić Nie ma się chyba co oszukiwać... Będzie jak przy części pierwszej, czyli skiny i duperele za free a poważne dodatki za pieniądze. Raz posmakowali profitów z tego płynących i myślę że w przypadku dwójki raczej tego nie zmienią. Mam jedynie nadzieję że za jednorazową opłatą dostaniemy więcej niż jedną trasę i jakiś wóz. ... wizja dodatków a'la Burnout była by piękna hehe @EDIT Choć z drugiej strony patrząc... ? Być może, Evolution Studios, czytając recki posądzające nowego MSa o bycie MS 1.5, nieznacznie się przestraszą i zdecydują na większy support dodatków niż to miło miejsce w jedynce. Może wiedzą że progres drugiej części nie jest jakiś olbrzymi (nie oszukujmy się, jest "tylko" podciągnięta lekko grafa i nowe miejscówki) i obrali taktykę dopieszczania graczy dodatkami ?? Oby tak było... hehe To wszystko nie zmienia faktu iż płytka z MS2 zawita szybciutko w mojej konsoli bo za klimatem Motorstorma się stęskniłem niemiłosiernie i w jedynke zagrywałem się długo. Edytowane 30 października 2008 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 30 października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 października 2008 No tak czy siak ale za mala oplate gdyby dali po trasie i wozie ( tak jak robili w przypadku wip3out'ow na psp) tez by nie bylo glupie. Mam nadzieje ze tylko nie beda to takie ceny jakie namco chce za swoje dlc postacie :| Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 30 października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 października 2008 Powinni zrobić promocje i wszystkie dodatki do MS1 za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 30 października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2008 A gry jak nie było w polskich sklepach, tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 3 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2008 No właśnie Dziwne... Podobno gra ma być w polskiej wersji językowej więc to może przez to u nas będzie opóźnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2008 Już w niektórych sklepach są pre-ordery, ale nigdzie nie widzę wersji spolszczonej. A nie wiecie może, czy w polskiej wersji językowej będzie możliwość wyboru języka? Czy będę skazany tylko na polski, czy będę mógł zmieńić sobie język na angielski i odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 3 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2008 Logicznie myśląc powinna być tylko jedna wersja europejska ze wszystkimi językami bo przecież dużo tekstu tam nie ma i wszystko się bez problemu zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2008 Czyli mam być pewny, że w europejskiej wersji znajdę język polski? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 3 listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2008 Czyli mam być pewny, że w europejskiej wersji znajdę język polski? A czy to ważne w takiej grze? Ale sądzę, że tak. PS. gameover.pl ma mieć grę w dniu europejskiej premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 3 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2008 Czyli mam być pewny, że w europejskiej wersji znajdę język polski? Głowy za to nie daję... po prostu tak by było logicznie, ale wiesz jak w życiu bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 4 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) No to poczekamy na pierwszego co kupi wersję EU i powie nam czy jest tam język polski Przy czym jest na to szansa. Pierwszy MS był wielojęzykowy więc ten też pewnie taki będzie. Edytowane 4 listopada 2008 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2008 Dead Space zakupiony w Irlandii w sklepie Game posiada jezyk polski. Wiec wnioskuje ze ogolnie kazde Europejskie wydanie go posiada. I mysle ze z kazdym tytulem bedzie taksamo. Raczej nie tloczyli by plyt tylko dla polski, szczegolnie z taka pojemnoscia BR Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) Znalazłem forum, na którym gracze wrzucają swoje screeny z MS: PR. Warto obejrzeć. http://boardsus.playstation.com/playstatio...ding&page=1 Edytowane 4 listopada 2008 przez Matt90 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 4 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) niektóre screeeny bardzo lądne,niektóre średnie-nierówna ta gra,ewidentnie całościowo oprawą M1 był lepszy Edytowane 4 listopada 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 4 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2008 Co nieco o online... http://polygamia.pl/co-nieco-o-online-w-mo...rift#more-33423 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 4 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2008 Jak juz wczesniej pisalem, srodowisko w ktorym 90% naszego otoczenia stanowia skaly, ziemia itp jest odwzorowac znacznie latwiej niz srodowisko pelne roslinnosci. Jedna sprawa to design, a druga (bardziej problematyczna) to moc obliczeniowa, ktorej srodowisko roslinne wymaga znacznie wiecej. W MS1 mielismy glownie skaly, tu te skaly pokryte sa trawa, krzakami, trzewami itp. To wymaga tez wiekszej roznorodnosci tekstur = pamieci. MS2 z technicznego punktu widzenia prezentuje sie z pewnoscia lepiej, zas wizualne to inna bajka. IMO dobrym przykladem tego, ze srodowisko z MS2 jest wymagajace jest Rain God Spires, ktore zbudowane jest podobnie jak trasy w MS1... ale plaska zielen itp nie robi takiego wrazenia jak plaskie skaly (w dodatku nie ma na tej trasie blota). Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 5 listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2008 w gameover.pl mozna juz zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 5 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Długi i dosyć ciekawy filmik. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/285271.html Szkoda, ze w niskiej rozdzielczości. Polecam fragment od 14 minuty. Mimo niskiej rozdziałki i tak widać przepaść między MS1 a MS2 w temacie ilości polygonów i efektów jakimi uporać się musi PS3. Szkoda tylko, że nie wszystkie trasy trzymają tak wysoki poziom... Edytowane 5 listopada 2008 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 5 listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Długi i dosyć ciekawy filmik. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/285271.html Szkoda, ze w niskiej rozdzielczości. Polecam fragment od 14 minuty. Mimo niskiej rozdziałki i tak widać przepaść między MS1 a MS2 w temacie ilości polygonów i efektów jakimi uporać się musi PS3. Szkoda tylko, że nie wszystkie trasy trzymają tak wysoki poziom... śliczne, a widoki na niektórych trasach są niesamowite. PS. Właśnie zamówiłem gierkę Edytowane 5 listopada 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt90 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2008 Długi i dosyć ciekawy filmik. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/285271.html Szkoda, ze w niskiej rozdzielczości. Polecam fragment od 14 minuty. Mimo niskiej rozdziałki i tak widać przepaść między MS1 a MS2 w temacie ilości polygonów i efektów jakimi uporać się musi PS3. Szkoda tylko, że nie wszystkie trasy trzymają tak wysoki poziom... Wow, super filmik. Pokazał całą grę od podszewki i wszystko mi się podobało. PS. Właśnie zamówiłem gierkę Ja również zamówiłem i już nie mogę się doczekać! Mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi