liquid 1 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 No chyba tych recenzentów zdrowo poj...ło! Zobaczcie jakie oceny ma MS2 na gamerankings.com. Dwie ''9'' i koniec , a potem w dół, na łeba na szyje oceny lecą <_< Ta gra bije na głowę ''jedynkę'' dlatego dla mnie to trochę dziwne Cytuj
Daffy 10 719 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 http://www.gametrailers.com/player/42013.html?type= kolejny "brzydki" trailer Oceny takie,a nie inne bo dużo recenzentów obniża ocenę przez to ,że Pacific Rift to tak naprawdę Motorstorm 1,5 ,a nie Motorstorm 2. ps.żeby nie dodać widoku z oczu kierowcy na motorze -trzeba być bezczelnym do kwadratu.Przecież od premiery jedynki wszyscy na forach na całym świecie krzyczeli,że tego bardzo brakuje Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Kurde, nigdzie nie ma jeszcze pre-order'a, a premiera 7 listopada... Co jest!? Cytuj
Emet 1 110 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Premiera w USA niby byla wczoraj a w sieci nadal nie zadnych filmikow z pelnej wersji. Dosyc to dziwne. Cytuj
Daffy 10 719 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 http://www.ps3site.pl/evolution-studios-za...ada-liczne-dlc/ jeśli te darmowe dodatki będą na wzór tych do Burnouta to nie mam pytań...oby nie skończyło się na darmowych skinach do samochodów ,a za auta,trasy i nowe tryby będzie trzeba słono płacić Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 (edytowane) http://www.ps3site.pl/evolution-studios-za...ada-liczne-dlc/ jeśli te darmowe dodatki będą na wzór tych do Burnouta to nie mam pytań...oby nie skończyło się na darmowych skinach do samochodów ,a za auta,trasy i nowe tryby będzie trzeba słono płacić Nie ma się chyba co oszukiwać... Będzie jak przy części pierwszej, czyli skiny i duperele za free a poważne dodatki za pieniądze. Raz posmakowali profitów z tego płynących i myślę że w przypadku dwójki raczej tego nie zmienią. Mam jedynie nadzieję że za jednorazową opłatą dostaniemy więcej niż jedną trasę i jakiś wóz. ... wizja dodatków a'la Burnout była by piękna hehe @EDIT Choć z drugiej strony patrząc... ? Być może, Evolution Studios, czytając recki posądzające nowego MSa o bycie MS 1.5, nieznacznie się przestraszą i zdecydują na większy support dodatków niż to miło miejsce w jedynce. Może wiedzą że progres drugiej części nie jest jakiś olbrzymi (nie oszukujmy się, jest "tylko" podciągnięta lekko grafa i nowe miejscówki) i obrali taktykę dopieszczania graczy dodatkami ?? Oby tak było... hehe To wszystko nie zmienia faktu iż płytka z MS2 zawita szybciutko w mojej konsoli bo za klimatem Motorstorma się stęskniłem niemiłosiernie i w jedynke zagrywałem się długo. Edytowane 30 października 2008 przez Łebi Cytuj
Redmitsu 1 000 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 No tak czy siak ale za mala oplate gdyby dali po trasie i wozie ( tak jak robili w przypadku wip3out'ow na psp) tez by nie bylo glupie. Mam nadzieje ze tylko nie beda to takie ceny jakie namco chce za swoje dlc postacie :| Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Powinni zrobić promocje i wszystkie dodatki do MS1 za grosze Cytuj
YETI 11 113 Opublikowano 30 października 2008 Autor Opublikowano 30 października 2008 A gry jak nie było w polskich sklepach, tak nie ma Cytuj
CHINDOOS 12 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 No właśnie Dziwne... Podobno gra ma być w polskiej wersji językowej więc to może przez to u nas będzie opóźnienie... Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Już w niektórych sklepach są pre-ordery, ale nigdzie nie widzę wersji spolszczonej. A nie wiecie może, czy w polskiej wersji językowej będzie możliwość wyboru języka? Czy będę skazany tylko na polski, czy będę mógł zmieńić sobie język na angielski i odwrotnie? Cytuj
CHINDOOS 12 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Logicznie myśląc powinna być tylko jedna wersja europejska ze wszystkimi językami bo przecież dużo tekstu tam nie ma i wszystko się bez problemu zmieści. Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Czyli mam być pewny, że w europejskiej wersji znajdę język polski? Cytuj
YETI 11 113 Opublikowano 3 listopada 2008 Autor Opublikowano 3 listopada 2008 Czyli mam być pewny, że w europejskiej wersji znajdę język polski? A czy to ważne w takiej grze? Ale sądzę, że tak. PS. gameover.pl ma mieć grę w dniu europejskiej premiery. Cytuj
CHINDOOS 12 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Czyli mam być pewny, że w europejskiej wersji znajdę język polski? Głowy za to nie daję... po prostu tak by było logicznie, ale wiesz jak w życiu bywa... Cytuj
Emet 1 110 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) No to poczekamy na pierwszego co kupi wersję EU i powie nam czy jest tam język polski Przy czym jest na to szansa. Pierwszy MS był wielojęzykowy więc ten też pewnie taki będzie. Edytowane 4 listopada 2008 przez Emet Cytuj
karol885 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Dead Space zakupiony w Irlandii w sklepie Game posiada jezyk polski. Wiec wnioskuje ze ogolnie kazde Europejskie wydanie go posiada. I mysle ze z kazdym tytulem bedzie taksamo. Raczej nie tloczyli by plyt tylko dla polski, szczegolnie z taka pojemnoscia BR Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) Znalazłem forum, na którym gracze wrzucają swoje screeny z MS: PR. Warto obejrzeć. http://boardsus.playstation.com/playstatio...ding&page=1 Edytowane 4 listopada 2008 przez Matt90 Cytuj
Daffy 10 719 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) niektóre screeeny bardzo lądne,niektóre średnie-nierówna ta gra,ewidentnie całościowo oprawą M1 był lepszy Edytowane 4 listopada 2008 przez Ficuś Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Co nieco o online... http://polygamia.pl/co-nieco-o-online-w-mo...rift#more-33423 Cytuj
Emet 1 110 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Jak juz wczesniej pisalem, srodowisko w ktorym 90% naszego otoczenia stanowia skaly, ziemia itp jest odwzorowac znacznie latwiej niz srodowisko pelne roslinnosci. Jedna sprawa to design, a druga (bardziej problematyczna) to moc obliczeniowa, ktorej srodowisko roslinne wymaga znacznie wiecej. W MS1 mielismy glownie skaly, tu te skaly pokryte sa trawa, krzakami, trzewami itp. To wymaga tez wiekszej roznorodnosci tekstur = pamieci. MS2 z technicznego punktu widzenia prezentuje sie z pewnoscia lepiej, zas wizualne to inna bajka. IMO dobrym przykladem tego, ze srodowisko z MS2 jest wymagajace jest Rain God Spires, ktore zbudowane jest podobnie jak trasy w MS1... ale plaska zielen itp nie robi takiego wrazenia jak plaskie skaly (w dodatku nie ma na tej trasie blota). Cytuj
YETI 11 113 Opublikowano 5 listopada 2008 Autor Opublikowano 5 listopada 2008 w gameover.pl mozna juz zamawiać Cytuj
Emet 1 110 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Długi i dosyć ciekawy filmik. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/285271.html Szkoda, ze w niskiej rozdzielczości. Polecam fragment od 14 minuty. Mimo niskiej rozdziałki i tak widać przepaść między MS1 a MS2 w temacie ilości polygonów i efektów jakimi uporać się musi PS3. Szkoda tylko, że nie wszystkie trasy trzymają tak wysoki poziom... Edytowane 5 listopada 2008 przez Emet Cytuj
YETI 11 113 Opublikowano 5 listopada 2008 Autor Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Długi i dosyć ciekawy filmik. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/285271.html Szkoda, ze w niskiej rozdzielczości. Polecam fragment od 14 minuty. Mimo niskiej rozdziałki i tak widać przepaść między MS1 a MS2 w temacie ilości polygonów i efektów jakimi uporać się musi PS3. Szkoda tylko, że nie wszystkie trasy trzymają tak wysoki poziom... śliczne, a widoki na niektórych trasach są niesamowite. PS. Właśnie zamówiłem gierkę Edytowane 5 listopada 2008 przez YETI Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Długi i dosyć ciekawy filmik. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/285271.html Szkoda, ze w niskiej rozdzielczości. Polecam fragment od 14 minuty. Mimo niskiej rozdziałki i tak widać przepaść między MS1 a MS2 w temacie ilości polygonów i efektów jakimi uporać się musi PS3. Szkoda tylko, że nie wszystkie trasy trzymają tak wysoki poziom... Wow, super filmik. Pokazał całą grę od podszewki i wszystko mi się podobało. PS. Właśnie zamówiłem gierkę Ja również zamówiłem i już nie mogę się doczekać! Mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na multi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi