CHINDOOS 7 Opublikowano 25 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2008 Kolejna gra w dżunglii... A tak nawiasem mówiąc to chciałbym żeby oprócz nowych tras dali też te z jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 26 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2008 Przecież motory są prawie najwolniejsze. Ty to tak na serio? No a niby na dust devilu to motorami jezdzisz? Ja motorów unikam jak ognia, dla mnie liczą się tylko race car'y, ale fakt, faktem - motory to obok wyścigówek najszybsze pojazdy w grze. Wystarczy spojrzeć na czasy nimi osiągane. Pozdrawiam Ale mi chodzi o prędkość maksymalną, a nie jakie czasy są na time trialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 26 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2008 (edytowane) Przecież motory są prawie najwolniejsze. Ty to tak na serio? No a niby na dust devilu to motorami jezdzisz? No ludzie, motory są szybkie, ale jak natrafi na Ciebie taka ciężarówka... krwawe żniwa :wkurzony: Edytowane 26 lutego 2008 przez ChOomik Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2008 ja wolałbym góry,lasy,błoto itp. jakoś pasuje do motorków ,dżungla m sie nie widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 27 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2008 Dżungla + błotko w Sega Rally naprawdę daje radę. Myślę że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ChOomik Opublikowano 29 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2008 Dżungla tak ... ale śnieg? phew ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 1 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2008 Czyżby gra miała być pokazana światu już w środę? http://www.n4g.com/ps3/News-117769.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 1 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2008 Fajnie by było jakby pokazali jakieś screeny... Swoją drogą ciekawi mnie jaka jest szansa żeby gra wyszła w tym roku jak mówią zapowiedzi. IMO to mało możliwe patrząc na przesunięcia premier wielu tytułów na PS3:unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 1 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2008 No zeby znowu nie bylo tak jak z killzone 2 i motorstormem gdzie wypuscili trailer niby z game'a a si etroszke inaczej okazalo ... Tak czy siak motorstorm nie rozczarowal mnie w chwili keidy go odpalilem peirwszy raz ale takie zagrywki trworcow sa dziwne... Bedzie dobrze.. takia gre mozna conajwyzej porpoaic niz zepsuc... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 1 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 marca 2008 (edytowane) Fajnie by było jakby pokazali jakieś screeny... Swoją drogą ciekawi mnie jaka jest szansa żeby gra wyszła w tym roku jak mówią zapowiedzi. IMO to mało możliwe patrząc na przesunięcia premier wielu tytułów na PS3:unsure: Ma być zaprezentowany materiał wideo (trailer?) A MS2 w produkcji jest juz od dłuższego czasu. Edytowane 1 marca 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 1 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2008 nowe info z ps3site.pl Znany francuski portal JeuxVideo.com umieścił informacje, że już 5 marca dokładnie o godzinie 19, pojawia sie pierwsze oficjalne wiadomości o kontynuacji najlepszego arcade racera na PS3 - MotorStorm. Oprócz informacji o grze możemy się spodziewać także pierwszego traileru. Oczywiście wszystko to znajdziemy na owym serwisie. Ile w tym prawdy? Przekonamy się już w środę. JeuxVideo.com jest na tyle dużym serwisem, że powinniśmy traktować tą informacje poważnie. Plotki krążące po necie mówią, że pożegnamy się z kanionem Monument Valley, a powitamy zieloną wyspę. Oby do środy. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 5 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2008 No to już dziś, zobaczymy czy dostaniemy o 19 pierwsze informacje i trailer :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 5 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2008 (edytowane) Yeti przecież Ty o tej 19 podniecisz się tak ,jak ja się podniecam na każdy nowy trailer z NG2 :wink: :happy: Już widzę te Twoje OMG ;P Edytowane 5 marca 2008 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
.::LSD::. 0 Opublikowano 5 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2008 a jednak 12 marca o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 5 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2008 Yeti przecież Ty o tej 19 podniecisz się tak ,jak ja się podniecam na każdy nowy trailer z NG2 :wink: :happy: Już widzę te Twoje OMG ;P Bo MS to świetna gra w która ma ponad rok, a nadal pykam sobie w ten tytuł (sporo rodaków gra online ) To jest tak zwany gwarantowany opad szczeny Czyli OMG przełożone na 12.03 http://img.photobucket.com/albums/v368/Lal...95790052330.gif :| Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 8 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2008 (edytowane) A NEW BREED OF WARRIOR WILL BE BORNâŚ. http://www.ps3site.pl/kolejne-tajemnicze-odliczanie Edytowane 8 marca 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 9 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2008 Z forum konkurencji, zapowiedz kwietniowego numeru. "Widzimy się ponownie za miesiąc, kiedy to dla graczy rozpocznie się... nie, nie wiosna, a lato - spotkamy się na tropikalnej wyspie, w rytm warczących silników!" czyli informacje o wyspie są prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 9 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2008 Wielkie brawa dla developera za taki krok. Tropikalna wyspa będzie koić moje oczy i relaksować o wiele bardziej niż brązowe i żółte klimaty kanionów pierwszej części. Bardzo miła niespodzianka. Liczę, że będą dodane reflektory do pojazdów podczas jazdy nocą. Oczekuję również świetnej gry świateł przebijających przez palmy itd. O oprawę jestem spokojny widząc jaka była w pierwszej części, której premiera odbyła się ponad rok temu. Czekam na pierwsze screeny ze ślinotokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 10 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2008 (edytowane) Pierwsze skany, niestety do obejrzenia trzeba sie zarejestrować na forum: http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=127425 nowe info: - Motorstorm 2 set in a tropical setting. Evolution Studio's went to Hawaii on a fact finding mission - First video to be shown (on the 12th March now) is all CG - OPM have seen an early build of the game but are sworn to secrecy, but say it "looks amazing" - CG video includes some clues about the game - Water hazards - Number of players supported online is going to be increased - Atleast one new vehicle type, Monster Trucks shown in CG video - Release date under wraps but OPM UK wouldn't be surprised to see it in time for Christmas - More coming soon! Edytowane 10 marca 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 10 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2008 Te skany: http://i188.photobucket.com/albums/z121/ma...io/100_0707.jpg http://i188.photobucket.com/albums/z121/ma...io/100_0706.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 10 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2008 Oj z tego skana nie czuc klimatu wee MS na tropikach toz to nie tego spodziewalismy , mogli zrobic teraz na pustyni wielkich otwartych przestrzeniach, mogli by ulepszyc tylko grafe i animke Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 10 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2008 (edytowane) Moze poczekajmy do srody na jakas lepsza prezentacje tej gry, bo z tych skanow niewiele mozemy sie dowiedziec. Edytowane 10 marca 2008 przez Don_Pedro Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 11 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 Szkoda, że ten trailer który zaprezentują jutro to CG. Cytuj Odnośnik do komentarza
nightrunner 8 Opublikowano 11 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 Szkoda, że ten trailer który zaprezentują jutro to CG. No wlasnie WTF? po co tak robią? może teraz chcą zatzreć negatywne wrażenie sprzed 2 lat i teraz pokażż rendera, który faktycznie odzwierciedla to co w grze właściwej? Osobiście nei wiem czy dobrze robią... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 11 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 Trudno powiedzieć, podobno ten render nie stoi na tak genialnym poziomie jak ten w 2005 i ma prezentować to co zobaczymy w grze. BBC też widziało gre podczas GDC, są pod wielkim wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi