Litwin81 1 155 Opublikowano 11 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 Ciekawe czy będzie większa swoboda,taka jak na renderze z pierwszej cześci? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 11 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 (edytowane) W sumie to co prezentowała sobą pierwsza część pod względem swobody było całkiem ok. Bardzo ciekawe trasy z dużą ilością skrótów. Jeżeli bysmy mieli większą swobodne to cala ta dynamika, ostra walka i efektowność gdzieś by przepadła. A tak mamy kilkanaście pojazdów sunących blisko siebie, część na lewej górnej półce, częśc na głównej drodze i cześć która zaraz wyjedzie z prawej strony i spadnie nam na dach :] Ciekawe czy dostaniemy levele gdzie pada deszcze. Edytowane 11 marca 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 11 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 To mogliby zwiększyć swobodę i ilość pojazdów na trasie. Ale na to raczej nie ma co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 11 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 W jedynce było tak mało tras, że może wrzucą je do dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 11 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2008 A ja bym chciał aby było wiecej tras otwartych tzn. szeroki pas.. prosta troga z przeszkadzajjkami iii wszyscy całą paroi do przodu, wtedy byłaby zadyma i spychanie... Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 dziś o 17 ma zostać zaprezentowany trailer. Sony zapowiada że , nie ma się czym podniecać....................jacy samokrytyczni. trailer bodajże na IGN ie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 17 naszego czasu? Mam nadzieję ż epoza trailerem CG pokażą kilka screenów prosto z gry. Wcześniej zapowiadano że pokażą coś więcej niż tylko trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 Render (taaak ) wyląduje albo o 18 (według licznika na http://threespeech.com/blog/), albo o 19 (klik - 6pm GMT to u nas 19 właśnie). Aha, i darujcie sobie posty w stylu "ooo, jeszcze 69 minut" albo "dlaczego nie ma ". Cytuj Odnośnik do komentarza
Nagan 0 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 Trailer ma być 6PM GMT, czyli o 19.00 naszego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 (edytowane) Ciekawe czy tym razem dostaniemy pelnowartosciowa gre czy troche wieksze Demo tak jak w przypadku pierwszej czesci, do ktorego dodatki bedzie mozna sciagac za odpowiednia oplata. Mysle jednak, ze tym razem nie bedzie tak jak z pierwsza czescia bo cos mi sie wydaje, ze z jedynka troche musieli sie pospieszyc zeby wydac gre na start konsoli. W dwojce chcialbym wiecej torow i pojazdow, lepszy tryb multipalayer bo w jedynce Multiplayer Lobby jest nie za bardzo. Edytowane 12 marca 2008 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 No to czekamy, ciekawe czy padną serwery jak przy GTAIV Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 A to podobno oficjalne informacje: http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=336363 Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 Ojoj :slinotok: Końcówka roku będzie należała do MotorStorma 2 , Killzone 2 i Resistance 2 ..............oczywiście jeżeli wszystko pójdzie po dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 (edytowane) Ojoj :slinotok: Końcówka roku będzie należała do MotorStorma 2 , Killzone 2 i Resistance 2 ..............oczywiście jeżeli wszystko pójdzie po dobrej myśli. Super wręcz cudownie wole Fallout'a Co do MS2 to mam nadzieję ,że ES pójdzie po rozum do głowy i zrobi jakieś pożądne lobby i i więcej tych trybów np: Race (standart) , Time attack , Eliminator (dwa ostatnie były płatne) może jakiś tryb kaskaderski :-) Road Rage ... dużo jest możliwości. Fajne te Monster Trucki są ,ale nie mam pojęcia jak oni je "zbiedzą" ( pewnie będą mało zwrotne ). Edytowane 12 marca 2008 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 (edytowane) http://ps3.ign.com/articles/858/858851p1.html Jest juz pierwszy filmik! eee... Sony znowu zajezdza target renderem Edytowane 12 marca 2008 przez Don_Pedro Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 (edytowane) Za(pipi)iaszcze !!! Monster Truck na tym filmiku nieźle kosi tego motocykliste a o innych samochodach nie wspominając...przy głównym nalocie na wyspę widać ,że teren nie będzie się składał tylko z miejsc zalesionych ,ale również z terenu pustynnego czyli znane nam klimaty ! A na koniec ... Zniszczalne otoczenie ??!! Edytowane 12 marca 2008 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 http://media.ps3.ign.com/media/965/965107/vids_1.html - teaser Miodzio renderek w pytę Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 3 nieoficjalne screeny Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 Osobiscie jestem bardzo zawiedziony. Dwa tygodnie czekania tylko po to, aby zobaczyc krotki target render? Pewnie grafika w grze jest duzo gorsza niz na zaprezentowanym filmiku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 z tego co pamietam to 1 redner MS byl znacznie lepszy a to nie zadne screeny lecz klatki z teastera Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 Pewnie jutro trailer pojawi sie tez na PS Store, w wersji HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 (edytowane) IMO ten trailer jest jakby mniej upiększony/przesadzony jak sławetny target z 2005. Myślę, że panowie z Evolution Studios postarają się chociaż zbliżyć do tego teasera, co jak wiadomo nie udało się przy pierwszym MS. Ja trzymam kciuki i napalam się na 4-osobowy split-screen. Mam nadzieję, że data premiery nie ulegnie zmianą i jesienią w czytnikach zawiruje płytka z MS2 Acha i czy tylko ja widziałem pełno łódek? Nie żebym coś sugerował, ale to byłby miły dodatek. Edytowane 12 marca 2008 przez Kwapi Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 Trailer w HD: http://www.gametrailers.com/player/31751.html Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Juz nie przesadzajcie ze Motorstorm 1 zupelnie odstaje od rendera E3'05. Bo jest calkiem blisko. Brakuje troche particle effects. A to o co malkontentom naprawde chodzi, tego sie nie da osiagnac - bo gameplay nigdy nie bedzie wygladal tak pasjonujaco jak wyrezyserowane filmowe ujecia kamery. To jest samochodowka - wiec albo sie gra (kamera z wewnatrz/zewnatrz wozu), albo oglada rozne odjechane/wirujace ujecia filmu. A co do Motorstorm 2 to ja osobiscie najbardziej bym chcial 'cocpit view' z prawdziwego zdarzenia, a nie tylko kamera z nad maski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Juz nie przesadzajcie ze Motorstorm 1 zupelnie odstaje od rendera E3'05. Bo jest calkiem blisko. Brakuje troche particle effects. A to o co malkontentom naprawde chodzi, tego sie nie da osiagnac - bo gameplay nigdy nie bedzie wygladal tak pasjonujaco jak wyrezyserowane filmowe ujecia kamery. To jest samochodowka - wiec albo sie gra (kamera z wewnatrz/zewnatrz wozu), albo oglada rozne odjechane/wirujace ujecia filmu.A co do Motorstorm 2 to ja osobiscie najbardziej bym chcial 'cocpit view' z prawdziwego zdarzenia, a nie tylko kamera z nad maski. Zgadzam sie w 100% - gameplay nigdy nie bedzie tak efektowny jak wyrezyserowane filmiki, dlatego ciezko porownac jakosc gry z target renderem. Swoja droga - replaye mogly by wygladac cholernie efektownie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi