Gość pawel_k Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 a ja jestem rozczarowany nowe trasy są przekombinowane - za dużo rozgałęzień - czyli zero walki na trasie. graficznie są spoko ale już ich projekt jako całość daleki jest od tego co prezentuje sobą poprzedni dodatek. zero nowych trybów, tylko trofea do zdobycia. jest kilka nowych pojazdów - ale brak w nich takich na które bym się od razu rzucił (ale to wiadomo - kwestia gustu). w sumie nie polecam - lepiej wydać kasę na poprzedni dodatek - lepsze trasy, nowe tryby, więcej zabawy. Cytuj
Emet 1 084 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Kwestia gustu. Dla mnie nowe trasy sie podobaja. Poniekad masz racje z ta rywalizacja, ale to zalezy od oplacalnosci poszczegolnych drog przejazdu. Wczesniej czy pozniej wszyscy i tak beda jezdzic ta najlepsza (tak jak to jest obecnie ze starymi trasami). Jesli chodzi o auta to nowy Rally Car jest super Jak juz pialem polecam razem ze SPEED packiem. Mam nadzieje, ze za jakis czas (np za 2-3 miesiace) dostaniemy jeszcze jakis DLC (znowu ze 3-4 trasy, troche aut i koniecznie sporo eventow), a potem byc moze kolejna calkiem nowa czesc. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Zainstalowałem Adrenaline pack ale nie umie go znaleźć gdzie on jest bo tam gdzie speed weekend go nie mam? Cytuj
Emet 1 084 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Tak jak pisalem wczesniej, Adrenaline Pack nie dodaje zadnych nowych eventow. To sa nowe trasy, samochody i trofea. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Ten dodatek zawiera tylko nowe trasy, możesz je sobie sprawdzić w Time Trail albo w Free Race Cytuj
rosnomak 0 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 no co jestem wkur**** zostały mi 3 time attack'i, smigałem buggy na reef runner, przeroczyłem metęi zwiecha (freez obrazu) czekam czekam i nic, to dłem restart i teraz nie moge zagrać zadnego wyscigu, obojetnie czy to time attack czy ticket plytaw stanie idealnym inne gry dzialają miał ktos juz taki mykens ? zayebiscie myslalem, ze po tym jak mi 2 razy save zyebalo juz nic mnie w tej materii zlego nie spotka help ... Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Moze wykasuj z Game Data Utility, Motorstrom. Pozniej zgraj save na pendrive i wlacz gre od nowa. Jesli bedzie wszystko ok to wgraj save spowrotem i zobacz co sie bedzie dzialo. Pamietaj ze chyba wykasujesz dodatki wiec bedziesz musial sciagnac je jeszcze raz. (wybor nalezy do Ciebie co zrobisz ja tylko dalem ci podpowiedz bo nie wiem czy to cos zmieni.) Cytuj
BOSMAN!! 0 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Z tego co mi wiadomo save z MSa jest chroniony przed kopiowaniem Cytuj
Emet 1 084 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Juz nie jest, od czasu pierwszego patcha. Chronione sa tylko pliki z Time Attack. Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Na 100% nie sa, sam kopiowalem go ale Time Attack jest zastrzezonym plikiem przed kopiowaniem.( save z Time Attack zostaw na Dysku konsoli nie kasuj..!!, Wykasuj save tylko z gry. Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Czy w wyścigach rankingowych online można spotkać trasy z dodatków? Wczoraj pograłem parę wyścigów i ani razu nie było, co mnie niepokoi bo w takim przypadku te dodatki (zwłaszcza Adrenaline) nie mają sensu. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 nie wiem panowie czy probowaliscie, ale do Motorstorma goraco wam polecam 2 plyty. Prodigy - Invaders Must Die i Pendulum - Hold Your Color. po prostu tworza tak miazdzacy klimat ze oderwanie sie od MS przy takim soundtracku graniczy z cudem! Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Czy w wyścigach rankingowych online można spotkać trasy z dodatków? Wczoraj pograłem parę wyścigów i ani razu nie było, co mnie niepokoi bo w takim przypadku te dodatki (zwłaszcza Adrenaline) nie mają sensu. To wielkie zaskoczenie pewnie dla ciebie ale tych tras z dodatkow nie zobaczysz w wyscigach rankingowych. Tez bylem zmartwiony mozesz tylko pograc w te trasy ze znajomymi online. Cytuj
BOSMAN!! 0 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 nie wiem panowie czy probowaliscie, ale do Motorstorma goraco wam polecam 2 plyty. Prodigy - Invaders Must Die i Pendulum - Hold Your Color. po prostu tworza tak miazdzacy klimat ze oderwanie sie od MS przy takim soundtracku graniczy z cudem! Moim zdaniem Prodigy nie pasuja ( no moze Take Me to Hospital z ich nowego albumu ) ale Pendulum jak najbardziej z tarantula na czele . Na codzien nie slucham D'n'B ale w tej grze pasuje idealnie Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 (edytowane) no swietnie Pendulum sie komponuje, ale genialnie sie jedzie przy Invaders Must Die. piosenka sie zaje.biscie rozkreca Edytowane 17 lipca 2009 przez VoytecCFC Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 To wielkie zaskoczenie pewnie dla ciebie ale tych tras z dodatkow nie zobaczysz w wyscigach rankingowych. Tez bylem zmartwiony mozesz tylko pograc w te trasy ze znajomymi online. No to pieniądze wyrzucone w błoto:/ Niepotrzebnie od razu kupowałem dodatki... Jak bym wcześniej o tym wiedział to bym na pewno nie kupił. A może jak dużo osób kupi to dadzą też w rankingowych na nich grać. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 no swietnie Pendulum sie komponuje, ale genialnie sie jedzie przy Invaders Must Die. piosenka sie zaje.biscie rozkreca Cały album przy tej grze po prostu rządzi. Dzięki za info. Cytuj
kiender 25 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Ja generalnie jestem rozczarowany dodatkami. Po kiego grzyba dawać nowe trasy i pozwalać się ścigać tylko online ( nie liczę nędznego speed - jazda przez bramki to dla mnie zero emocji ) ??? Cięzko było dodać nawet krótki event dla single mode ?. Oczywiście czytając info na PSN o dodatku niespecjalnie jest tam o tym wspomniane i człowiek daje się nabrać..ehhh <_< Cytuj
CBX 0 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Na razie kupiłem tylko SPEED Packa i trochu lipton. Odpalam przejazd dla Bike'a i z niesmakiem stwierdziłem, że coś za łatwe te kwalifikacje. 'Main event' ze schylaniem się pod poprzeczkami jakoś dał radę. Ok, zastanawiam się, co wymyślą dla Monster Trucka, a tam... przewracanie beczek, WTF? Nie wiem; dla mnie radochą byłyby zwykłe SpeedEventy z zaliczaniem kolejnych bramek (których powinno być >25). A tutaj w zasadzie nie jeździ się od bramki do bramki tylko od beczki do beczki. Podsumowując, ze wszystkich nowych eventów nie przypadł mi do gustu żaden ze strącaniem beczek, a jako, że model jazdy ATVką w porównaniu do MS1 jest do dupy, to rajcowne było tylko 6 eventów dla motorka. Trasy wulkaniczne to taki-sobie dodatek nie wiadomo po co; a z tych trzech nowych tras najładniej prezentuje się chyba Engorged. Aha - po Brimstone jeździmy przewracając beczki, ale nie jest już dostępna w TimeAttacku, trzeba kupić ADRENALINE Packa Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 (edytowane) Perform an impressive Barrel Roll Ktoś ma jakieś pomysły gdzie i jakim pojazdem mogę to zrobić? Trzy razy już wykonałem Barrel Roll'a ale pewnie nie był "impressive". Znalazłem coś takiego na YT: Edytowane 24 lipca 2009 przez Spuczan Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 25 lipca 2009 Autor Opublikowano 25 lipca 2009 A oglądasz replay do końca? Trzeba go oglądać. Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Czy warto dla samych dodatków kupować Motorstorm? Wcześniej pożyczyłem od znajomego tą grę i zdobyłem dużą część trofeów. Czy trofea z dwóch dodatków są trudne do zgarnięcia? Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 (edytowane) Gram online w Motorstorma i zauważyłem, że prawie nikt nie gra casual games. Może pora nie ta? Nie wiem. Byli by chętni na kilkadziesiąt gier pod rząd? Ma ktoś jakieś informacje na temat punktów które są przyznawane do rankingu? Nie mam pojęcia na jakiej zasadzie oni je dodają. Edytowane 26 lipca 2009 przez Spuczan Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Gram online w Motorstorma i zauważyłem, że prawie nikt nie gra casual games. Może pora nie ta? Nie wiem. Byli by chętni na kilkadziesiąt gier pod rząd? Ma ktoś jakieś informacje na temat punktów które są przyznawane do rankingu? Nie mam pojęcia na jakiej zasadzie oni je dodają. Casual Game zaprosc ze 3 lub 4 znajomych i z nimi zagraj w ten tryb zawsze ktos do was dolaczy. Roznie od ilosci osob i ich rankingu jaki maja ludzie w danym wyscigu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi