Yano 3 697 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 zacząłem dzis grać w pacific rifta, pierwsze co sie rzuca w oczy to ze jest o wiele trudniej niż na PSP, tam pierwsze kilka(nascie) wyscigów robilo sie raczej bez problemu, a tutaj nawet te pierwsze bywają takie ze jade caly czas na 6 miejscu i nie widze nawet czołówki chociaz pewnie to kwestia obeznania tras czy DLC to tylko trasy ? czy moze da sie zassac samochody? (przejzalem store i widzialem tylko packi z trasami) Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 czerwca 2010 Opublikowano 21 czerwca 2010 (edytowane) Płatne DLC to oprócz nowych tras i starych lekko pozmienianych, dodają też parę nowych modeli pojazdów. Na trailerze tych DLC widać te nowe modele. A powiem Ci, że początek festivalu to bułka z masłem, zobaczysz potem jak będzie przyjemnie . Edytowane 21 czerwca 2010 przez MBeniek Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 kurde coś mam nie tak - wycztalem ze za rozne trofea dostaje sie samochody zrobilem trofeum za wielki skok, wyszedlem z wyscigu i dostalem jakis filmik a nie samochód.. wtf? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 wyczytałeś głupotę Żadnych pojazdów nie odblokowujesz za zdobycie trofeów. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) lol to serio jakas musi byc spora pomylka, bo przczytalem to w 2 miejscach na gameFAQs , w rzeczach do odblokowania i w poradniku o trofeach, są podane konkretne nazwy samochodów za ktrofea, dziwna sprawa mały cytat 4. Unlockable Cars [unlck1] -------------------------------------------------------------------- Some trophies will unlock more cars for you to race in. Here is a list of which trophies unlock cars, and what cars they unlock. 1. Over Achiever (Platinum) - "Atlas Earthquake" Monster Truck 2. Stuntman (Bronze) - "Lunar-Tec SpaceFrame II" Buggy 3. Race Fan (Bronze) - 'Voodoo Thunder Lizard' Monster Truck 4. Friendship (Bronze) - 'Monarch Sparrowhawk' Bike 5. Ghost Rider (Bronze) - 'Molotov Elbrus' ATV 6. Hire Me (Silver) - 'Wombat Typhoon' Buggy 7. Speeder (Bronze) - 'Ozutsu Daimyo' Racing Truck 8. Wreck-Less (Bronze) - 'Springbok Namibia' Racing Truck 9. Last Man Standing (Bronze) - 'Atlas Arizona' Big Rig 10. Speed Demon (Silver) - 'Mojave Globetrotter' Mudplugger 11. Runner Up (Silver) - 'Wombat Mudslide' ATV 12. Champion (Gold) - 'Mirage Bastille' Mudplugger 13. Champion (Gold) - 'Monarch Backpacker' Big Rig 14. Competitor (Bronze) - 'Ozutsu Ronin' Rally Car 15. Casual (Bronze) - 'Wombat Beachmaster' Buggy 16. Ranked Streak (Silver) - 'Monarch MK 1' Rally Car 17. Hero (Silver) - 'The Nord Viking' Big Rig 18. Legend (Gold) - 'Monarch Deerstalker' ATV http://www.gamefaqs.com/ps3/943354-motorstorm-pacific-rift/faqs/59181 nie spotkalem sie jeszcze z tak podstawowoą i wielką pomyłką na gamefaqs Edytowane 23 czerwca 2010 przez Yano Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Ok Jezeli Lunartec jest do odblokowania to pewnie tak jest. Mam trophy stuntman i mam lunar tec'a aby go ustawic idziesz do garage->vehicles i tam jak masz liste pojazdów klikasz np na buggy i dajac gora dol zmieniasz kolory a lewo prawo modele z tej klasy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 wiem jak sie zmienia pojazdy , nie jestem niedorozwinięty ja też mam lunartec, ale inny model - "lunartec rollcage" (sama rama) , ale nie mam "lunartec space frame" juz nie wiem o co chodzi ;p Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 a ja mam dziwny problem, otoz, pare dni temu grajac, dostalem trofeum bodaj za odblokowanie wszystkich eleminatorow... dostalem standardowo jakis film czy cos i co dziwne, mase stuffu za "over achiever" czyli za platyne.. zaskoczony, popatrzylem do menu z trofeami i faktycznie, przy over achiever mam 49/49 ale trofeum nie jest zaliczone ;/ (oczyiscie nie mam 49 trofeow...), wczoraj zdobylem ze 2 kolejne trofea i o dziwo nie sa juz naliczanie... beda z tym jakies problemy typu np. nie uzykskam juz platyny albo cos? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 wiem jak sie zmienia pojazdy , Nie kłam! jestes za PO wiec nie oszukasz nas;P Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 ja też mam lunartec, ale inny model - "lunartec rollcage" (sama rama) , ale nie mam "lunartec space frame" juz nie wiem o co chodzi ;p Nowe pojazdy odblokowują się wraz z postępem w festiwalu, pamiętam że nie dostawałem nowych modeli za trofea.Sam już nie wiem o co chodzi wątpię aby gameFAQs sobie to wymyśliło Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 ja potwierdzam, dostaje sie pojazdy za trofea pomoze mi ktos z moim malym problemem o ktorym pisalem pare postow wyzej? : ( Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Pełna wersja już w drodze do mnie. Na razie ogrywam demko. Mam pytanie. Spod jakiego żywiołu jest trasa w wersji demo (Razorback czy coś w ten deseń)? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 28 lipca 2010 Opublikowano 28 lipca 2010 Pełna wersja już w drodze do mnie. Na razie ogrywam demko. Mam pytanie. Spod jakiego żywiołu jest trasa w wersji demo (Razorback czy coś w ten deseń)? Ziema - swoją drogą kapitalna trasa Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 (edytowane) Zamierzam w niedalekiej przyszłości nabyć MS2. Tylko boje się , że gra będzie tak trudna jak jedynka. W''jedynce'' znam każdą trasę na pamięć , wiem kiedy zwolnić ,pod jakim kątem skręcić aby grać skutecznie i bezproblemowo. Czy nie będę sie frustrował , i puszczał salwy ''faków'' tak jak za entym nieudanym razie na trasach z MS1 ? Edytowane 30 lipca 2010 przez masaKRATOS Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 (edytowane) Będziesz puszczał faki jak każdy Nie ma rady, gra potrafi nieźle podnieść ciśnienie. Edytowane 30 lipca 2010 przez Pryxfus Cytuj
damian_s 0 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 (edytowane) WITAM. Wiem ze gierka najnowsza nie jest ale dopiero teraz cos mnie do niej sklonilo:) I po 30h mam festiwal na zlotko!!! Bylo ciezko, chociaż spodziewałem sie wiekszego hardcoru po przeczytaniu waszych komentarzy:) moje wewnętrzne motto to: SPOKOJNIE TO TYLKO GRA ONA Z MNA NIE WYGRA MAM CZAS:) i udalo sie. Jest jakis sposób zeby sie ustawic na casual? Albo stworzyć taki wyscig,tak zeby zaliczalo 50 wyscigow do trophy. Jest to mozliwe??? Edytowane 16 grudnia 2010 przez damian_s Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Właśnie ponownie kupiłem Rifta Co do pytania kolegi troszkę wyżej to jedynka jest moim zdaniem znacznie bardziej skillowa. Mam pytanie do osób, które zakupiły Adrenaline i/lub Speed pack. Co zawierają dokładnie (czy fajne trasy, bo na autach i innym badziewiu mi średnio zależy) i czy warto wyłożyć te 22 złocisze. Cytuj
Grzesiek 4 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 (edytowane) Właśnie ponownie kupiłem Rifta Co do pytania kolegi troszkę wyżej to jedynka jest moim zdaniem znacznie bardziej skillowa. Mam pytanie do osób, które zakupiły Adrenaline i/lub Speed pack. Co zawierają dokładnie (czy fajne trasy, bo na autach i innym badziewiu mi średnio zależy) i czy warto wyłożyć te 22 złocisze. I tu się kolego mylisz właśnie przez specyficzne nierówności na każdej z tras oraz właściwe gospodarowanie boosta ta gra wymaga sporego skilla by bardzo dobrze jeździć.Nie wspomnę o tzw slam booście (L1 - R1) który wykorzystuje się w nieco innym celu niż zaplanowali sobie to twórcy gry.Szanuję twoją wypowiedź to twoje zdanie. Z perspektywy czasu festiwal jest banalny dla mnie choć wiadomo każdy zaczyna od niego zabawę z MS. Jeśli miałeś na myśli singiel ok możliwe ale na pewno nie online. Ja tu tylko zapodam dwa filmiki wymiataczy które powinny rozwiać wątpliwości co do skillowości w tej grze. Moim Zdaniem to jest właśnie skill kto ćwiczy jest w stanie dużo w tyle zostawić innych przeciwników w ranked mimo tej samej rangi (legend). Takie umiejętności są ludzie w stanie nabyć ćwicząc Time Attack i przełożyć to na grę w ranked. klik1 sam jestem 98 na dzień dzisiejszy wśród graczy którzy grają w Time Attack. Time Attack Co tydzień są rozgrywane eventy we wtorek o 21 na oficjalnym forum PlayStation jest zapis graczy i wyniki cotygodniowe jest nas mała grupka bardzo dobrych graczy można powiedzieć taki underground.Zainteresowanych odsyłam do działu online temat motorstorm klik post Emeta. Mam nadzieję że przy MS3 będzie nas więcej i godnie będziemy prezentować polskę i pokażemy kto tu rządzi. Ostrzegam dojście do bdb poziomu w tej grze wymaga nieco treningu i poświęconego czasu. PS. Dodatki warto kupić polecam. PEACE. Edytowane 27 grudnia 2010 przez Grzesiek Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Więc chyba się zgadzam w pełni, gdyż ja miałem na myśli jedynie singla. Nadal czekam, aż ktoś miły podzieli się wrażeniami z DLC do Rifta. Cytuj
Grzesiek 4 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Ok więc oba dodatki dają dodatkowo 6 nowych tras + 8 w wersji volcanic (stare trasy z dodatkami lawy nie do poznania) i parę nowych pojazdów , kierowców.Oprócz tego w dodatku speed masz nowy tryb w którym mijasz na czas kolejne jakby bramki jedziesz tam gdzie ci pokazują takie dwa słupy ognia podobne zadania były w festiwalu.W sumie masz tam 48 przejazdów 6 przejazdów dla każdej z klas pojazdu (2 easy 2 medium 2 hard). Po jednokrotnym przejeździe w tym trybie przejechać możesz to samo z beczkami zielone czas dodają czerwone odejmują. W speed masz 3 nowe trasy + 3 volcanic zaś adrenaline ma 3 nowe plus 5 w wersji volcanic. same trasy możesz zobaczyć na youtube wpisując ich nazwy stąd + motorstorm. Jeśli miałbym do wyboru jeden dodatek to wziąłbym zdecydowanie speed będziesz się w nim nieco dłużej bawił ze względu chociażby na ten nowy tryb. jedyny minus obu dodatków to że nie pograsz na tych trasach w ranked mi się raz w sumie udało przejechać trasę w ranked z dodatku jedynie zostaje custom z kumplami którzy mają te dodatki. Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Dzięki - 3 nowe trasy, przy ich złożonym designie (liczę, że taki jest wszak to Motorstorm) to sporo za 22 zł. A w Motorstorma gram tylko w single więc zainwestuje chyba. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Pytanie: Mam M:PR pytan kilka na śniadanie: 1) czy da rade z updatować grę by działała w 3d? czy musze kupic przez pss tą specjalną wersję? 2) czy da rade grac w to na kierownicy logitech driving force? ktos grał, sprawdzał? kokretne odpowiedzi przyplusuje Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 1) Z tego co mi wiadomo to w 3D działa tylko demo MS PR i wersja 3D Rift z PSS. 2) Nie wiem czy obsługuje kiere ale raczej mija się to z celem wg mnie. Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 Również nie wyobrażam sobie grania w któregokolwiek MS na kierownicy . Spędziłem ostatnio wiele godzin przy MS:PR, chce zrobić cały festiwal na maksa i tylko upewniłem się w przekonaniu, że jeśli chodzi o sam gameplay to nie ma podbicia do jedynki. Rzekłem 1 Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 20 lutego 2011 Opublikowano 20 lutego 2011 (edytowane) Dam ci rade jak robisz festiwal i masz problem z jakas trasa to piluj ja caly czas w pewnym momecie gra da ci fory jesli wyjdziesz to znowu bedziesz musial wyjezdzic swoje zeby CPU dalo ci fory:P Edytowane 20 lutego 2011 przez DaniDevil Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi