YETI 10 980 Opublikowano 13 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Trailer przekonał mnie, że wyspa powinna mieć tak samo świetny klimat jak kanion. Widać, że dostaniemy podatne na zniszczenia trasy. Cieszy fakt, że w grze będzie aż 16 tras, plus split aż dla 4 graczy, czyli najwieksze minusy jedynki wyeliminowane Muzyczka świetna, jedynka pod tym względem rządziła, z dwójką będzie pewnie to samo No i jeszcze coś... Poprosimy teraz o jakiś gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 (edytowane) ja tam nie wierze w ani jeden filmik jaki zobacze dopiero uwierze jak zoabcze prawdziwy gameplay ;p żal ze ZNOWU pokazuja jakies fajerwerki graficzne a potem sie okaże ze grafa jest 100 razy gorsza ... aha o ile dobrze kumam tym razem wszystko bedzie sie dzialo w dżungli? wolal bym wieksze urozpaicenie (jakiekolwiek urozmaicenie?) Edytowane 13 marca 2008 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 jestem wyjatkowo wielkim antyfanem motorstorma ,ale co by niemowic to ten filmik wyrezyserowany jest genialnie!! az chcialoby sie zagrac. hmmm moze sie skusze i odpale MS 1 bo kurzy sie na polce juz jakies 8miesiecy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 jesli to bylby prawdziwy gameplay to nie chcialbym grac z taka fizyka jak tu pokazali... Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Jsli chodzi o niszczenie otoczenia.. co w tym nowego ?? W MS przeciez rozwala sie budynki (chatki) itp. . Na ty filmie rozwalili tylko jedna drewniana wierze, nic wielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Tak,tylko że ta wieża stoi na głownej trasie,jest większa od domku i może bardziej przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 13 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2008 Będzie dużo tras, czego mi najbardziej brakowało w części pierwszej. Co do gry to nie mam żadnych obaw, poprawią to i owo i będzie wymiatała. W najgorszym przypadku będzie taka sama jak jedynka czyli nadal będzie wymiatała Mocno wątpliwa jest tylko data premiery na jesień... W to akurat średnio chce mi się wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 21 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2008 http://www.kikoo.pl/news/757-1/MotorStorm-Pacifica/ Nowy tytul dla Motorstorm 2! Autor tematu proszony o zmiane jego nazwy! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 pierwsze info z N+ 9prosto z forum GO, autor: winnie) -opcja słuchania swojej muzy -dżungla to jedno ale pośmigamy tez po plaży , jaskiniami , szczytami gór , kraterze wulkanu(lawa included Wink ) -brak cięć w oprawie na splicie -znowu nie będzie widoku z kabiny Sad (i tu pitu pitu , że nie praktyczny , ja np i tak bym chciał bo da sie taką kamere opanować) -ulepszony system zniszczeń -ulepszona kamera przy wypadkach -przyjemniejszy interfejs -duży nacisk na monster trucki Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 pokazli jakies screeny z gameplayu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 pokazli jakies screeny z gameplayu? Tak, są screeny z gameplay'u. Nawet Gulash na wstepie napisal, ze pochodza one bezposrednio z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Skany: http://www.ps3forums.com/showpost.php?p=26...amp;postcount=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Wiele po tych screenach oceniac grafiki jako takiej nie można. Ale sceneria mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Kolejna nowość to możliwość stworzenia swojej własnej postaci jak i tuningowanie pojazdów! http://www.ps3site.pl/motorstorm-pacifica-nowe-informacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2008 Wiele po tych screenach oceniac grafiki jako takiej nie można. Ale sceneria mi się podoba. Slaba jakosc tych scanów. W rzeczywistosci lepiej to wygláda i co wazne, grafa robi wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 6 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2008 (edytowane) 16 tras i integracja z home w MS2: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=188300 5 screenów: http://www.gamersyde.com/news_6424_en.html Edytowane 6 maja 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 6 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2008 Gameplay: http://www.gamersyde.com/news_6430_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 6 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2008 Tylko ja mam wrażenie, ze to wygląda gorzej (wyraźnie) niż pierwszy MS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gogiel 1 Opublikowano 6 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2008 Tylko ja mam wrażenie, ze to wygląda gorzej (wyraźnie) niż pierwszy MS? No też mam takie wrażenie. Jak dla mnie (narazie) bez szału. <_< Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 6 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2008 Wygląda jakby wczesny build gry ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 6 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2008 Pisze pre-alpha 40% Ale faktycznie wygląda okropnie-tekstury rodem z ps2 ale będzie pewnie lepiej,wkońcu jedynka wyglądała o wiele łądniej więc efekt końcówy będzie dobry.Choć szału nie będzie bo pewnie będzie wszystko wygladało tak jak na tym gameplayu plus lepsze tekstury Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 6 maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2008 Gra światła i cieni bardzo dobra, poza tym nie powaliło mnie, na pewno lepiej od pierwszej częsci. Czekam na lepsze wideo, poza tym do premiery jeszcze spoooro czasu. PS. Dawać kamerę z nad maski! Smile PS2. Jeszcze jedno... Pre-Alpha Demo. Pamiętacie jak ewoluowała pierwsza część, tu będzie tak samo. Nie macie co się martwić, obecnie to jest wczesna wersja, nawet samochody się nie brudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 6 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2008 (edytowane) Ale faktycznie wygląda okropnie-tekstury rodem z ps2 Marzy mi się ,by gameplay jutro w HD był dostępny na PS Store.Szalenie jestem ciekaw jak się prezentują teskury i detale,których nie da się zauważyć na tym filmiku. Nie chce się czepiać, ale w filmiku z MS2, który jest takiej samej jakości, jak ten z KZ2 widzisz idealnie tekstury, a w tym drugim nie? Na pewno w MS2 nie ma tekstur rodem z PS2 i na pewno nie będzie wyglądało (i moje zdaniem nie wygląda już teraz) gorzej niż MS. A tak na marginesie, to dziwna fizyka tutaj jest i jakoś nie odnotowałem w tym gameplayu tego wychwalanego przez twórców agresywnego AI. Edytowane 6 maja 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 6 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2008 Ale faktycznie wygląda okropnie-tekstury rodem z ps2 Marzy mi się ,by gameplay jutro w HD był dostępny na PS Store.Szalenie jestem ciekaw jak się prezentują teskury i detale,których nie da się zauważyć na tym filmiku. Nie chce się czepiać, ale w filmiku z MS2, który jest takiej samej jakości, jak ten z KZ2 widzisz idealnie tekstury, a w tym drugim nie? Na pewno w MS2 nie ma tekstur rodem z PS2 i na pewno nie będzie wyglądało (i moje zdaniem nie wygląda już teraz) gorzej niż MS. A tak na marginesie, to dziwna fizyka tutaj jest i jakoś nie odnotowałem w tym gameplayu tego wychwalanego przez twórców agresywnego AI. W filmiku z K2 nie widzą genialnych tekstur,nie widzę też złych-stąd moja ciekawość .Do tego chociazby w tym filmiku http://www.gamersyde.com/stream_7071_en.html w 25 sekudzie przy wybuchu widać,że podłoże jest bumb mappowane i wygląda jak prawdziwa ziemia,stąd ciekawość czy tekstury są dobre(w tym nowym gameplayu jest więcej takich momentów gdzie można sądzić,że tekstury są dobre. Natomiast w filmiku z gameplayu Motorstomr dwa nie ma ani jednego takiego momentu który daje mi nadzieję,że na chwilę obecną wersja pre-alpha ma zadowalający poziom tekstur.Co więcej jestem tego pewien bo podobnie jakościowo filmiki z jedynki z pełnej wersji wyglądają lepiej.Ale jestem za to przekonany ,że gotowa wersja M2 będzie ładniejsza Gra ma czas Cytuj Odnośnik do komentarza
albz74 0 Opublikowano 7 maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2008 Natomiast w filmiku z gameplayu Motorstomr dwa nie ma ani jednego takiego momentu który daje mi nadzieję,że na chwilę obecną wersja pre-alpha ma zadowalający poziom tekstur.Co więcej jestem tego pewien bo podobnie jakościowo filmiki z jedynki z pełnej wersji wyglądają lepiej.Ale jestem za to przekonany ,że gotowa wersja M2 będzie ładniejsza Gra ma czas A widziałeś jak wyglądał Motorstorm jak go pierwszy raz publicznie pokazali ? Na podstawie pre-alpha można sobie wyrobić zdanie o kierunku w jakim zmierza gra, nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi