teddy 6 884 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 (edytowane) Ty się jarasz ragby i amerykanskim ragby więc ostrożnie z krytyką innych dyscyplin Edytowane 3 lutego 2020 przez teddy Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 Wyścigi lewoskrętnych motorynek, to dopiero atrakcja Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 żużel? no jaki kraj taki nascar 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 stycznia 2021 Opublikowano 25 stycznia 2021 Brady w Super Bowl z Buccaneers, co za niesamowity człowiek Jak wygra z nimi w tym roku, to się chyba obsram. Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 25 stycznia 2021 Opublikowano 25 stycznia 2021 8 godzin temu, Rozi napisał: Brady w Super Bowl z Buccaneers, co za niesamowity człowiek Jak wygra z nimi w tym roku, to się chyba obsram. Finał z miejsca zapowiada się na klasyk. Jak ktoś się nie interesuję a ma ochotę obejrzeć jeden mecz w roku to niech to będzie właśnie ten. GOAT kontra jego godny następca, porównania do hipotetycznego finału Jordan vs LBJ jak najbardziej na miejscu. Ja będę za Chiefs ale ten skład finału gwarantuje, że będę zadowolony bez względu na to kto ostatecznie wygra. Cytuj
Sedrak 778 Opublikowano 26 stycznia 2021 Opublikowano 26 stycznia 2021 7 hours ago, Gregorius said: Finał z miejsca zapowiada się na klasyk. Jak ktoś się nie interesuję a ma ochotę obejrzeć jeden mecz w roku to niech to będzie właśnie ten. GOAT kontra jego godny następca, porównania do hipotetycznego finału Jordan vs LBJ jak najbardziej na miejscu. Ja będę za Chiefs ale ten skład finału gwarantuje, że będę zadowolony bez względu na to kto ostatecznie wygra. A kiedy final i jak można w PL obejrzeć? Cytuj
baniek 246 Opublikowano 26 stycznia 2021 Opublikowano 26 stycznia 2021 Finał jest w nocy z niedzieli na poniedziałek 7/8 lutego. Polska telewizja tego nie transmituje, w niemieckiej Pro Sieben a w internecie to https://nflbite.com/ Grałem kilka lat w futbol, więc AMA w razie co Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Wracając do tematu transmisji , prawa do pokazania nadchodzącego Superbowl wykupiła Telewizja Polska, a więc do obejrzenia także w TVP Sport. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Brady i Gronk jak N A P I E R D A L A J Ą Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Chiefs wczoraj byli chyba pijani, GOAT ich rozjebał jak gnój po polu i sam ma więcej pierścieni, niż wszystkie drużyny NFL Mahomes chyba nie był nigdy przez całą swoją karierę tyle sackowany, co w tym meczu. Ale jebaniutki jest dobry, te rzuty na nos przy takiej presji, ja pierniczę. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 24 stycznia 2022 Autor Opublikowano 24 stycznia 2022 Widział ktoś wczoraj mecz Tampa Bay vs LA? Przepiękne widowisko. Taki ćwierćfinał to jak finał. Piękny pościg TB. Masa błędów jednej i drugiej strony. Dobra obrona. Ogólnie te playoffy są fantastyczne, ale wczorajszy mecz pozamiatał. Cytuj
baniek 246 Opublikowano 24 stycznia 2022 Opublikowano 24 stycznia 2022 Widziałem cały mecz, ale Bills u Chiefs to dopiero było spotkanie. Liczę na SB Chiefs vs Rams i zwycięstwo Stafforda za te wszystkie lata krzywdy w Lions Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 26 stycznia 2022 Opublikowano 26 stycznia 2022 Kapitalna jest tegoroczna faza playoffs. Natomiast Bills at Chiefs to już legenda. Co tam się działo to głowa mała. Mój typ na Super Bowl to Chiefs vs Rams i zwycięstwo ekipy najlepszego QB obecnie czyli Mahomesa. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 30 stycznia 2022 Autor Opublikowano 30 stycznia 2022 Przydałoby się, żeby Mahomes w końcu wygrał SB. Tymczasem Brady kończy karierę. Szkoda, że nie udało mu się zrobić to ze zwycięstwem ale ten człowiek tyle już osiągnął, że większego to znaczenia nie ma. Mam nadzieję, że finały konferencji dorównają poziomek ćwierćfinałów. Cytuj
baniek 246 Opublikowano 30 stycznia 2022 Opublikowano 30 stycznia 2022 Przecie Mahomes wygrał 2 lata temu Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 30 stycznia 2022 Autor Opublikowano 30 stycznia 2022 Racja. Zapomniałem o tym SB. W tym roku zapowiada się że SB zobaczy w TV. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 31 stycznia 2022 Opublikowano 31 stycznia 2022 Oglądam całe play-offs pierwszy raz w życiu i Każdy mecz (oprócz fazy Wild Card) dostarczył emocji i tylu zwrotów akcji, wow. W SB oczywiście za Bengals, w dwa sezony z 2-14, do finału, Joe, musisz! A Stafford po kilkunastu latach odszedł z Lions i od razu Super Bowl XD Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Finał w TVP Sport: TVP Sport pokaże transmisję z Super Bowl LVI - SATKurier.pl Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 lutego 2022 Opublikowano 4 lutego 2022 GOAT zakończył karierę, smutno mi w chuj, jego widziałem w pierwszym moim SuperBowl Oby następcą był Burrow, ma chłopina predyspozycje. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Jakiś tam meczył był podobno, super miska czy coś, ale halftime show kozacki, powrót do 2000 roku pełnym ryjem. https://www.youtube.com/watch?v=gdsUKphmB3Y Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Zajebisty performens A sam mecz dostarczył? Oglądam tylko highlightsy, ale i tak za dużo mi to nie mówi. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Dostarczył w chuj, były emocje do samego końca i szkoda, że sędziowanie było chujowe, oraz, szkoda Joe Cytuj
wojtas011 543 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Tak to juz jest w USA, ze wiekszy market dostaje lepsze gwizdki.Co do show, oczywiscie kendrick musial z(pipi)ac wszystko i zamiast zagrac cale maad city, odpalil zaraz stypiarskie alright... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi