krupek 15 480 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Leciała reklama Budweisera z małym Labradorem? Nie doczekałem reklam. Jo, masz tutaj link http://www.superbowl-commercials.org/35252.html jakby ktoś chciał dobre hightlightsy http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap3000000467555/Super-Bowl-XLIX-Patriots-vs-Seahawks-highlights Widziałem już ją wcześniej, ale zastanawiałem się, czy puszczą ją na SuperBowl. Mega jest. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Za 4 dni jest Super Bowl? Niba na eleven sports w rogu takie info wyświetlają. Ciekawe czy znowu beda reklamy po KAŻDEJ akcji. Rok temu jak pokazywali na Polsat sport to odpuscilem jeszcze przed końcem pierwszej połowy, bo co trzy minuty pokazywali reklamy militaria.pl i dachówek xd Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 W wybranych miastach PL czuć już nadchodzàcy Super Bowl! Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 3 lutego 2016 Autor Opublikowano 3 lutego 2016 Troche mu sie zespoly pomylily do SB. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 No ale po co też złośliwe czepianie się detali? NO PO CO? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Co za karakany je.bane, nie mogli normalnie na Polsacie puścić, tylko będę jak robak musiał transmisję w internecie kombinować Mam nadzieję, że na tym Eleven Sports będzie się dało ładnie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Kup sobie na miesiąc Eleven na playerze i masz zayebistą jakość. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Miałem iść na miasto, ze znajomymi z drużyny futbolu oglądać SB, a nie dość ze obite żebra, grypa to jutro poprawa egzaminu moze przynajmniej sobie coldpleja w przerwie puszczę Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 No sorry, ale mimo najszczerszych chęci dotrwałem do początku 2 połowy i odpuściłem. Najbardziej rozwleczony w czasie sport świata. Mecz się 0:30 zaczyna, a o 3:30 wychodzą na 2 połowę xD A tak poza tym to bardziej statyczne, mniej czytelne rugby, gdzie przepisy nie uściślają jak wygląda prawidłowe złapanie piłki I ten "show" koldgeja w przerwie xDDDD O ile taka bejąse czy ten bruno venus byli w swoim cyrku, to autystyczne pląsy Martina i kolegów to była kolejna zakamuflowana prośba o eutanazję. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 https://youtu.be/DR0qOk_pcyg Szybki skrót z SB Przepisy są trudniejsze niż w nodze ale bez przesady 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Tokarek zostań przy oglądaniu Widzewa jednak. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Dobry mecz aż żal było oglądać jak Broncos niszczą jedna z najlepszych o ile nie najlepsza ofensyw w Lidze. Co ten Von Miller z Ware robili to ja nawet nie. Z jednej strony kibicowałam Panthers z drugiej Patriots przynajmniej przegrali finał konferencji z Mistrzami szkoda tylko że Payton Manning zdobył kolejny pierścień Tokar nie ogarnia sportów innych niż tych w których dziewczynki kopia się po nóżkach i turlaja po trawie z lazami w oczach. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 Jak się podoba pierwsza kolejka? Ogladałem Green Bay z Jaguars i mecz był wyrównany, z początku nawet obstawiałem Jacksonvile ale druga połowa to już prowadzenie Packersów Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 11 września 2016 Opublikowano 11 września 2016 Ja byłem ciekaw jak wypadnie debiut Carsona Wentza... i nie zawiodłem się, imo wypadł świetnie, a Eagles może wreszcie znaleźli QB. Philly w tym roku pod znakiem ważnych debiutów, w NFL wypadło dobrze, czekam na Embiida i Simmonsa w NBA. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 lutego 2017 Autor Opublikowano 6 lutego 2017 Co za mecz! Najlepszy SB jaki widziałem... co za comeback. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Co za emocje jako fan NE bylem posrany ale Tom i Patriots ( nie wykleci ) zrobili historie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Poszedłem spać przy 28 - 3 dla Falcons xddd Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 No ładnie Patrioci włączyli BEAST MODE niczym moje PS4 PRO. A Falcons lamusy du.pa cicho xD Ten chwyt Edelmana przy 28-20 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 poszedłem spać po występie Gagi, a tu taki piękny comeback Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 (edytowane) JEST TU KTOŚ? Czy Mahomes po wspaniałym sezonie osiągnie najważniejsze trofeum? A może nie? Edytowane 2 lutego 2020 przez Rozi Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 Trochę zazdroszczę Amerykanom takie sportowego święta, które jest dużym wydarzeniem. Ludzie się spotykają w większych gronach, większość tym żyje, bawi się, przeżywa. Pewnie wszystko jest z przesadzoną pompą, ale skoro daje frajdę, to czemu nie. Brakuje mi u nas czegoś takiego. Niby mecze mundialowe i euro reprezentacji w nogę to też duże wydarzenie, no ale jednak jest trochę inaczej, bo po meczu zazwyczaj zostaje zawód i smutek, a nie poczucie fajnie spędzonego czasu i emocji. Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 To chyba nie śledzisz skoków narciarskich na forumie Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 3 lutego 2020 Opublikowano 3 lutego 2020 A no, w sumie skoki mają predyspozycję do tego, prawda. Szczególnie jakieś większe imprezy typu Turniej 4 skoczni lub konkurs na zimowych igrzyskach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi