Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 3

sokol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Ostatnimi czasy ukończyłem na Gacławie starą 3 część Jastrzębia na 100%. Chciałem się zapytać jak wam się podobała? Moim zdaniem była za długa (przeszedłem wszystkimi postaciami) i z czasem nużyła wykonywaniem w kółko tych samych zadań. Jakie jest wasze zdanie?

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Hej. Ostatnimi czasy ukończyłem na Gacławie starą 3 część Jastrzębia na 100%. Chciałem się zapytać jak wam się podobała? Moim zdaniem była za długa (przeszedłem wszystkimi postaciami) i z czasem nużyła wykonywaniem w kółko tych samych zadań. Jakie jest wasze zdanie?

najlepsza część zaraz po thps2 :) monotonne są wszystkie części jak przechodzisz na 100% wszystkimi postaciami .

moje zdanie:)

Opublikowano

Właściwie ostatnia część, w którą jeszcze długo sobie pograłem - kolejne już mnie do siebie nie przekonały, po prostu ciągle to samo w końcu może się kiedyś znudzić...

Opublikowano

Muszę się troche popodniecać... Moim skromnym zdaniem jedynie czwarta część zbliżyła się do drugiej, chociaż to była już zupełnie inna gra. Trójka nie była niczym nowym w zasadzie, kontrukcja leveli wyjętych z kosmosu była tragiczna, muzyka o dwie półki niżej w porównaniu z OST'em z THPS2. Natomiast Świetnie zaprojektowane poziomy połączone z muzyką, która na prawdę dawała kopa potrafiły sprawić, że siedziałem w jednej tylko planszy i jeździłem na freestyle'u po kilka godzin (plansza NY + drugi utwór na liście - 'Guerilla Radio' RATM = kosmos). Dalsze części są po prostu przekombinowane, coś co było trikiem specjalnym w danej częsci stało się zwykłym w kontynuacji(chociażby darkslide, czy kickflip to indy). Wszystko robione pod widowiskowość i nabijanie punktów, przez co klimat po woli zaczął się wytracać. THPS4 wprowadził troche świeżości, mój ukochany freesyle z dwójki stał się niejako podstawowym trybem, wróciły dobre poziomy(Alcatraz był przecudny) i lepsza muzyka(Iron Maiden), ale to i tak nie było to samo...

Taka mała dygresja na koniec - wyzerował ktoś z Was umiejętności postaci w THPS4 i dopiero wtedy zaczął bić rekordy/jeździć? O wiele większy fun podczas grania. ;)

Opublikowano
Muszę się troche popodniecać...bla bla bla...

Jesli chodzi o soundtrack to napiszę tylko Motörhead - Ace of Spades i wszystko jasne, więcej utworów w trójce nie było potrzebnych. Piosenka bije cały soundtrack z dwójki i czwórki razem wzięty. Może gdyby w dwójce dali Bulls on Parade zamiast Guerilla Radio ;) .

Opublikowano

Gdybać sobie można. Jaki problem wyciszyć muzykę w grze i włączyć swoją z innnego źródła? ;) Sam robiłem tak nieraz, do czwartej części puszczałem OST'a z dwójki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z cyklu "nadrabianie zaległości" - Zacząłem ostatnio grać w THUG'a i kilka utworów szczególnie wpadło mi w ucho podczas jeżdzenia. Szczególnie Refused - New Noise. Świetna część. Dodatkowo jedne z najlepszych poziomów z dwójki jako bonus. Gdyby tylko dali NY zamiast Hangaru... Gdyby tak wyglądał THPS4...

Natomiast THUG2 to jakaś pomyłka. Zwykła parodia gry skejtowej, jackass. Jednakże podobał mi się początek - level z jedynki w połączeniu z focusem(który zbytnio ułatwia grę, lecz jest bardzo efektowny) i możliwością chodzenia daje radę, ale później jest nieco gorzej.