szeni 114 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 (edytowane) Nie, zrewolucjonizował system szkolnictwa i wprowadził szkolne ligi sportowe mając 15 lat xD. Dżemik, czekam na twoją odpowiedź Edytowane 9 lutego 2008 przez szeni Cytuj
Dżem_tvstrych 0 Opublikowano 9 lutego 2008 Autor Opublikowano 9 lutego 2008 Aaaaaaaa, to taki z LPR mi się na myśl nasuwa. Mundurki szkolne, to też jego dzieło? Cytuj
szeni 114 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 No normalnie mistrz ciętej riposty z ciebie. Świetnie się wymigujesz, pozazdrościć. Fajnie, że się czujesz lepszy od tych biedaków z bazaru. Podludzie z nich, nie? Gdzie im do ciebie. Cytuj
Dżem_tvstrych 0 Opublikowano 9 lutego 2008 Autor Opublikowano 9 lutego 2008 (edytowane) Dokładnie. Mieszkam na wsi, gdzie wszędzie dookoła pełno wieśniaków. Kurde i weź tu nie bądź najbogatszy w miejscowości! A starzy mi NES'a by nie kupili nawet jakby milionerami byli. Oni mówią na to "te bzdety". A ja nie pasjonuję się na tyle konsolami, żeby wydawać więcej niż 5 dych. Proste, nie? Ty chyba usiłujesz mi udowodnić, jaki to ja jestem biedny. Ech... Myśl sobie co chcesz, ale nawet jak ktoś naiwny, kto przeczyta ten temat uwierzy, że jestem jakimś biedakiem ze slumsów, to nie zmieni to faktu, że nim nie jestem. Ale myśl, co chcesz. W końcu masz do tego prawo. A poza tym - offtop. Edytowane 9 lutego 2008 przez Dżem_tvstrych Cytuj
player-one 0 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 szeni chyba musi byc smutno twojemu staremu, że zarabia 20 kafli miesiecznie a ma syna komputerowego nerda? Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Nie zgadzam się, mając tyle kasy to mógłby sobie kupić innego syna. Nnajwyraźniej Szeni mu odpowiada : D Cytuj
Dżem_tvstrych 0 Opublikowano 9 lutego 2008 Autor Opublikowano 9 lutego 2008 Pewnie mają taką chatę, że ojciec nawet nie wie o jego istnieniu Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 Ja myślę, że szeni czmychnął do jednej z kilkunastu posiadłości, które należą do jego ojca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi