Skocz do zawartości

Dead or Alive 5

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hm jest kolekcjonerka w Ultimie ale za ok 350 pln :/ nigdy nie zamawiałem żadnej gierki z poza polski i trochę się zastanawiam czy jednak tego nie zrobić... Jakie punkty możecie polecić? Nie wiem why ale w amazon nie mogę znaleźć kolekcjonerki O_o znalazłem tylko podstawową wersję :/

Opublikowano

Ja też zamawiałem kolekcjonerke na amazonie, i jakie było moje zdziwienie, jak dzisiaj jej nie mogłem znaleść w ich wyszukiwarce. A szukałem w celach informacyjnych, czy cena przypadkiem nie uległa zmianie (bo dziwnie wyglądała szczególnie z wydaniem standardowym), a tu taki zonk.

Najlepsze jest to, że gra nadal u mnie widnieje w zamówieniach, i teraz się zastanawiam czy amazon w końcu będzie sprzedawał tę kolekcjonerke czy też nie. Bo nie chciał bym by sie okazało, że nie dostane swojej kolekcjonerki...

Opublikowano (edytowane)

Dostalem maila, ze wysle mimo yebnietej ceny :)

A możesz przytoczyć tego mail'a, bo ja jeszcze swojego nie dostałem, a przynajmniej nie mam mozliwości jego sprawdzenia na razie...

Kto jest wydawcą w Polsce?

Chodzi Ci o kolekcjonerke, czy zwykłe wydanie, bo kolekcjonerka oficjalnie dostępna jest tylko w W. Brytanii - no chyba, że coś się zmieniło...

Ale jeśli się dobrze orientuje, to ostatnim dystrybutorem gier Tecmo/Koei na Polske jest Galapagos Interactive...

Edytowane przez P-chan
Opublikowano

No nic... złożyłem zamówienie na kolekcjonerkę w Ultimie, bo niestety nigdzie indziej jej nie znalazłem :/ Szkoda że nie ma w tej kwestii większego wyboru sklepów z tą kolekcjonerką O_o

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejna postać w z VF w DOA to dobra wiadomość, ale najbardziej pasowałoby mi, gdyby dorzucili do worka Jean'a Kujo. Nawet w VF jego design bardziej podchodzi pod postacie z DOA, od tego walczy tym samym odłamem karate co Hitomi, więc miałbym idealny tag team. Swoją drogą, na chwilę przed ogłoszeniem pierwszych postaci z VF które pojaiwą się w DOA, Hayashi mówił że chętnie widziałby crossover tych dwóch serii - mam nadzieję, że taki tytuł się pojawi żeby wszystkich zadowolić...prawdę mówiąc, kiedy patrzę jak postacie z VF wyglądają i ruszają się w DOA, nie miałbym nic przeciwko, gdyby AM2 przekazało VF w ręce chłopaków z Team Ninja i w ten sposób obie serie wychodziłyby spod ręki tego teamu jako jedna gra.

Opublikowano

Siemka

Orientuje się ktoś może kiedy może ultima wysyłać swoje kopie? Nigdy nie zamawiałem przed-premierowo i zastanawiam się czy normalnie wyślą po dacie premiery czy uda się dostać grę jeszcze przed weekendem :]

Pozdro!

Opublikowano

Ultima zawsze stara wysyłać tak gry by dotarły na premiere, nawet zdarza się, że wysłane przez nich gry docierają o jeden dzień wcześniej (ja tak miałem z choćby Zeldą:SS). Jesli jednak mają problem z dystrybutorem, to możesz nawet trochę dłużej poczekać (ja tak miałem z choćby NMH2).

Wszystko też żalerzy od ilości zamówień, i kiedy gra do Ciebie zostanie wysłana.

Mnie osobiście zastanawia kiedy amazon zacznie wysyłać egzemplarze tych omyłkowych kolekcjonerek, bo na razie to nawet nie raczą poinformować o dacie wysyłki...

Opublikowano

Zaufaliscie Ultimie w temacie kolekcjonerki?Zycze powodzenia. Oby nie bylo tak jak w moim przypadku, kiedy zamawialem NG3. Nie dostarczyli mi jej. Najpierw zwalili wine na dystrybutora, a potem nie potrafili nalezycie i z klasa zadoscuczynic mojemu rozczarowaniu. W zyciu juz nic u nich nie zamowie...

Opublikowano

Tego właśnie się boje... nigdy u nich nic nie zamawiałem, więc tym bardziej jest to dla mnie zagadka :/ Mam tylko nadzieje że jeżeli mają już mi ją wysłać to niech to zrobią jeszcze w tym tygodniu ...

Opublikowano

Ultima zawsze stara wysyłać tak gry by dotarły na premiere, nawet zdarza się, że wysłane przez nich gry docierają o jeden dzień wcześniej (ja tak miałem z choćby Zeldą:SS). Jesli jednak mają problem z dystrybutorem, to możesz nawet trochę dłużej poczekać (ja tak miałem z choćby NMH2).

Wszystko też żalerzy od ilości zamówień, i kiedy gra do Ciebie zostanie wysłana.

Mnie osobiście zastanawia kiedy amazon zacznie wysyłać egzemplarze tych omyłkowych kolekcjonerek, bo na razie to nawet nie raczą poinformować o dacie wysyłki...

Tak ja zaufałem Ultimie w kwestii kolekcjinerki Xenoblade'a, i limitki Zeldy:SS, a nawet limitowanego 3DS'a na 25- lecie Zeldy u nich zamawiałem, i jakoś wywiązali się bezproblemowo z zamówieniem. Więc musiałeś mieć pecha, a oni musieli zostać wykiwani przez dystrybutora...

Oczywiście nie usprawiedliwiam ich, bo moim zdaniem powinni się wywiązać z umowy, choć trzeba sobie powiedzieć szczerze, że nie każdy złozony pre-order gwaratuje, że dostaniesz swoje zamówienie. Szczególnie jak zamówiłeś go na tzw. "ostatnią chwile", bo liczy się kolejność zamówień...

Nie zmienia to faktu, że akurat kolekcjonerki DOA5 nie zamawiałem w Ultimie, i nadal czekam na jakiegoś mail'a od amazona, o planowanej dacie wysyłki...

Opublikowano

Gra dobra, co prawda jeszcze nie gralem postaciami z VF, ale bardzo dobra, nie mialem czasu nwet pograc, jeden meczyk offline. podoma mi sie mozliwosc wylaczenia tych efekciarskich gowien:)

Opublikowano

pchan:

Please be advised that we have a revised delivery date for the items you ordered on August 18 2012 (Order #026-6494510-5340329).

"Dead or Alive 5: Collector's Edition (Xbox 360)"

Estimated arrival date: October 01 2012 - October 09 2012

fchui czekamy ;/