Opublikowano 23 listopada 201212 l Uwielbiam tą grę za wiele rzeczy, ale po zagraniu wczoraj w online nie wiem co mam myśleć O_o co chwilę wywala mnie z lobby, albo osobę z którą gram.... a najgorsze jest to że za każdym razem jak wywala mnie z lobby to muszę restartować grę bo ma całkowitą zawiechę... już nie wspominając o lagach i glich'ach -_-... chyba jednak pozostanę przy offline... Jak ktoś będzie miał ochotę jednak spróbować to mój nick to Sztorm2007 Pozdro!
Opublikowano 25 listopada 201212 l ja to mam pecha do online w bijatykach. Multi mi nie dziala w Mortal Kombat, a teraz w dead or alive. W obu przypadkach nie chce mi wyszukac przeciwnika (godzinami szuka mi oponenta i nie moze znalezc). Cóż, pozostaje mi offline. Z zadnej innej grze nie mialem tego typu problemu a neta ma szybkiego. W mortal kombat to ponoc wina routera, pewnie tutaj jest podobnie.
Opublikowano 25 listopada 201212 l Tak jak mowi Di poblokowane porty i pewnie z(pipi)any NAT jako bonus
Opublikowano 25 listopada 201212 l Powiedzcie mi lepiej jak to naprawic bo dla mnie to co mowicie to jakas czarna magia jest. Ja czlowiek starej daty jestem
Opublikowano 11 marca 201312 l Coś tam zaczynam raczkować w DOA5, nawet miła odmiana od TTT2. Oczywiście system tej serii od lat mnie zadziwia, ale to już kwestia gustu.
Opublikowano 12 marca 201312 l W dniu 11.03.2013 o 13:24, Amer napisał(a): Machel, dawaj na jakieś VSy ew. trening online Spoko, złapiemy się jakoś, dzięki za inva . Muszę choć trochę ogarnąć ten tytuł zanim Mutta dowie się , że w ogóle tą grę włączyłem ;P Edytowane 12 marca 201312 l przez Machel
Opublikowano 12 marca 201312 l Jak ktoś chętny do pogrania to ID w sygnaturze. Nie jestem kozakiem, ale chętnie z kimś przećwiczę moją cycatą brzoskwinkę, Kasumi.
Opublikowano 15 marca 201312 l Panowie , nie orientujecie sie czy patch (1.03 bodajze) nie spierdzielil throwdown challenge? Probowalem z kilkoma typami i za cholere nie laczy. W lobby gram normalnie , takze to chyba nie jest wina mojej sieci.
Opublikowano 15 marca 201312 l Naprawił raczej. Przed 1.03 był z tym duży problem, a teraz u mnie śmiga ładnie.
Opublikowano 16 marca 201312 l Gra dziala bez Online Passa przez chyba 24 albo 48h pozniej zeby grac musisz go wklepac
Opublikowano 16 marca 201312 l Nie wiem co sie dzieje. W lobby gram bez problemow, a gdy siedze w treningu czekajac na jakies walki to dupa. Jedna walka mi sie dopiero tak trafila.
Opublikowano 16 marca 201312 l Mało ludzi gra w DOA, więc i o zaproszenia ciężko. Patch 1.03 bardzo to usprawnił, serio. Pamiętam że po jego ukazaniu się dosłownie nie mogłem się odpędzić od zaproszeń podczas sesji w practice. A teraz faktycznie jest cisza. Willy, Ty też już olałeś DOA? Szkoooda. Yaczes chyba podobnie. Mam jeszcze kilku nieźle wymiatających Polaków, ale ogólnie i tak jest lipa.
Opublikowano 16 marca 201312 l Amer, kiedy umawiamy się żebyś mi przetrzepał skórę? Bo kiedy ja wchodzę na PSN to Ty jesteś 10 minut po wylogowaniu, nie grywasz nic wieczorami?
Opublikowano 16 marca 201312 l W dniu 16.03.2013 o 17:31, Amer napisał(a): Mało ludzi gra w DOA, więc i o zaproszenia ciężko. Patch 1.03 bardzo to usprawnił, serio. Pamiętam że po jego ukazaniu się dosłownie nie mogłem się odpędzić od zaproszeń podczas sesji w practice. A teraz faktycznie jest cisza. Willy, Ty też już olałeś DOA? Szkoooda. Yaczes chyba podobnie. Mam jeszcze kilku nieźle wymiatających Polaków, ale ogólnie i tak jest lipa. Kurde, ja bym gral, ale pada rozwalilem na rage'u podczas partyjki PESa W sumie odczuwam silny brak jakiejs mordoklepy, wiec pewnie na dniach kupie. Szkoda, ze nie mozemy grać razem, cos nie teges z NATem chyba (ja mam open). Ogladalem twoje walki w sc5 - good shit.
Opublikowano 16 marca 201312 l XM - no trzeba się złapać jakoś. Teraz miałem dwa dni wolnego, więc troszkę posiedziałem nad DOA. Faktycznie jakoś się mijamy. Wieczorami jestem częstawo, z tym że DOA5 mam i na X360 i na PS3, więc ciężko przewidziec na którym sprzęcie jestem danego dnia Czez - nie bój nic. Łykaj jakiegoś padziora i lecimy z koksem. Serio, mam kilku mocnych wymiartaczy (po 2-3 osoby na platformie), więc można zdrowo powalczyć. Z NATem chyba nie będzie problemu - ktoś inny założy lobby i powinno się grać. U mnie też jest open (tak pokazują trzecie Gearsy).
Opublikowano 17 marca 201312 l Amer ja moge dla sportu zagrac wystarczy mnie zaprosic jak bedziesz online dokoncze walke w SF-a i zaczne grac w DoA