DOA 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Uwielbiam tą grę za wiele rzeczy, ale po zagraniu wczoraj w online nie wiem co mam myśleć O_o co chwilę wywala mnie z lobby, albo osobę z którą gram.... a najgorsze jest to że za każdym razem jak wywala mnie z lobby to muszę restartować grę bo ma całkowitą zawiechę... już nie wspominając o lagach i glich'ach -_-... chyba jednak pozostanę przy offline... Jak ktoś będzie miał ochotę jednak spróbować to mój nick to Sztorm2007 Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Na X jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ns PS3 tez jest ok ... masz pewnie z(pipi)anego neta Cytuj Odnośnik do komentarza
Marczello 23 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ja to mam pecha do online w bijatykach. Multi mi nie dziala w Mortal Kombat, a teraz w dead or alive. W obu przypadkach nie chce mi wyszukac przeciwnika (godzinami szuka mi oponenta i nie moze znalezc). Cóż, pozostaje mi offline. Z zadnej innej grze nie mialem tego typu problemu a neta ma szybkiego. W mortal kombat to ponoc wina routera, pewnie tutaj jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 836 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Może to kwestia zablokowanych portów? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Tak jak mowi Di poblokowane porty i pewnie z(pipi)any NAT jako bonus Cytuj Odnośnik do komentarza
Marczello 23 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Powiedzcie mi lepiej jak to naprawic bo dla mnie to co mowicie to jakas czarna magia jest. Ja czlowiek starej daty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 włącz upnp w routerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Napisz jaki masz router. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kszaqu 12 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Są chętnie do bitki po sieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 No ba, łap mnie na AmerazzzPL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Coś tam zaczynam raczkować w DOA5, nawet miła odmiana od TTT2. Oczywiście system tej serii od lat mnie zadziwia, ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Machel, dawaj na jakieś VSy ew. trening online Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Machel, dawaj na jakieś VSy ew. trening online Spoko, złapiemy się jakoś, dzięki za inva . Muszę choć trochę ogarnąć ten tytuł zanim Mutta dowie się , że w ogóle tą grę włączyłem ;P Edytowane 12 Marca 2013 przez Machel Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jak ktoś chętny do pogrania to ID w sygnaturze. Nie jestem kozakiem, ale chętnie z kimś przećwiczę moją cycatą brzoskwinkę, Kasumi. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Panowie , nie orientujecie sie czy patch (1.03 bodajze) nie spierdzielil throwdown challenge? Probowalem z kilkoma typami i za cholere nie laczy. W lobby gram normalnie , takze to chyba nie jest wina mojej sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Finally 1 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Naprawił raczej. Przed 1.03 był z tym duży problem, a teraz u mnie śmiga ładnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kszaqu 12 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 O co chodzi z online passem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Gra dziala bez Online Passa przez chyba 24 albo 48h pozniej zeby grac musisz go wklepac Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nie wiem co sie dzieje. W lobby gram bez problemow, a gdy siedze w treningu czekajac na jakies walki to dupa. Jedna walka mi sie dopiero tak trafila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Mało ludzi gra w DOA, więc i o zaproszenia ciężko. Patch 1.03 bardzo to usprawnił, serio. Pamiętam że po jego ukazaniu się dosłownie nie mogłem się odpędzić od zaproszeń podczas sesji w practice. A teraz faktycznie jest cisza. Willy, Ty też już olałeś DOA? Szkoooda. Yaczes chyba podobnie. Mam jeszcze kilku nieźle wymiatających Polaków, ale ogólnie i tak jest lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Amer, kiedy umawiamy się żebyś mi przetrzepał skórę? Bo kiedy ja wchodzę na PSN to Ty jesteś 10 minut po wylogowaniu, nie grywasz nic wieczorami? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Mało ludzi gra w DOA, więc i o zaproszenia ciężko. Patch 1.03 bardzo to usprawnił, serio. Pamiętam że po jego ukazaniu się dosłownie nie mogłem się odpędzić od zaproszeń podczas sesji w practice. A teraz faktycznie jest cisza. Willy, Ty też już olałeś DOA? Szkoooda. Yaczes chyba podobnie. Mam jeszcze kilku nieźle wymiatających Polaków, ale ogólnie i tak jest lipa. Kurde, ja bym gral, ale pada rozwalilem na rage'u podczas partyjki PESa W sumie odczuwam silny brak jakiejs mordoklepy, wiec pewnie na dniach kupie. Szkoda, ze nie mozemy grać razem, cos nie teges z NATem chyba (ja mam open). Ogladalem twoje walki w sc5 - good shit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 XM - no trzeba się złapać jakoś. Teraz miałem dwa dni wolnego, więc troszkę posiedziałem nad DOA. Faktycznie jakoś się mijamy. Wieczorami jestem częstawo, z tym że DOA5 mam i na X360 i na PS3, więc ciężko przewidziec na którym sprzęcie jestem danego dnia Czez - nie bój nic. Łykaj jakiegoś padziora i lecimy z koksem. Serio, mam kilku mocnych wymiartaczy (po 2-3 osoby na platformie), więc można zdrowo powalczyć. Z NATem chyba nie będzie problemu - ktoś inny założy lobby i powinno się grać. U mnie też jest open (tak pokazują trzecie Gearsy). Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Amer ja moge dla sportu zagrac wystarczy mnie zaprosic jak bedziesz online dokoncze walke w SF-a i zaczne grac w DoA Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi