Skocz do zawartości

Dead or Alive 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwielbiam tą grę za wiele rzeczy, ale po zagraniu wczoraj w online nie wiem co mam myśleć O_o co chwilę wywala mnie z lobby, albo osobę z którą gram.... a najgorsze jest to że za każdym razem jak wywala mnie z lobby to muszę restartować grę bo ma całkowitą zawiechę... już nie wspominając o lagach i glich'ach -_-... chyba jednak pozostanę przy offline... Jak ktoś będzie miał ochotę jednak spróbować to mój nick to Sztorm2007

Pozdro!

Opublikowano

ja to mam pecha do online w bijatykach. Multi mi nie dziala w Mortal Kombat, a teraz w dead or alive. W obu przypadkach nie chce mi wyszukac przeciwnika (godzinami szuka mi oponenta i nie moze znalezc). Cóż, pozostaje mi offline. Z zadnej innej grze nie mialem tego typu problemu a neta ma szybkiego. W mortal kombat to ponoc wina routera, pewnie tutaj jest podobnie.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Machel, dawaj na jakieś VSy ew. trening online :)

Spoko, złapiemy się jakoś, dzięki za inva :). Muszę choć trochę ogarnąć ten tytuł zanim Mutta dowie się , że w ogóle tą grę włączyłem ;P

Edytowane przez Machel
Opublikowano

Jak ktoś chętny do pogrania to ID w sygnaturze. Nie jestem kozakiem, ale chętnie z kimś przećwiczę moją cycatą brzoskwinkę, Kasumi.

Opublikowano

Mało ludzi gra w DOA, więc i o zaproszenia ciężko. Patch 1.03 bardzo to usprawnił, serio. Pamiętam że po jego ukazaniu się dosłownie nie mogłem się odpędzić od zaproszeń podczas sesji w practice. A teraz faktycznie jest cisza.

Willy, Ty też już olałeś DOA? Szkoooda. Yaczes chyba podobnie. Mam jeszcze kilku nieźle wymiatających Polaków, ale ogólnie i tak jest lipa. 

Opublikowano

Amer, kiedy umawiamy się żebyś mi przetrzepał skórę? Bo kiedy ja wchodzę na PSN to Ty jesteś 10 minut po wylogowaniu, nie grywasz nic wieczorami?

Gość yaczes
Opublikowano

Mało ludzi gra w DOA, więc i o zaproszenia ciężko. Patch 1.03 bardzo to usprawnił, serio. Pamiętam że po jego ukazaniu się dosłownie nie mogłem się odpędzić od zaproszeń podczas sesji w practice. A teraz faktycznie jest cisza.

Willy, Ty też już olałeś DOA? Szkoooda. Yaczes chyba podobnie. Mam jeszcze kilku nieźle wymiatających Polaków, ale ogólnie i tak jest lipa. 

Kurde, ja bym gral, ale pada rozwalilem na rage'u podczas partyjki PESa :/

W sumie odczuwam silny brak jakiejs mordoklepy, wiec pewnie na dniach kupie.

Szkoda, ze nie mozemy grać razem, cos nie teges z NATem chyba (ja mam open).

Ogladalem twoje walki w sc5 - good shit.

Opublikowano

XM - no trzeba się złapać jakoś. Teraz miałem dwa dni wolnego, więc troszkę posiedziałem nad DOA. Faktycznie jakoś się mijamy. Wieczorami jestem częstawo, z tym że DOA5 mam i na X360 i na PS3, więc ciężko przewidziec na którym sprzęcie jestem danego dnia :)

Czez - nie bój nic. Łykaj jakiegoś padziora i lecimy z koksem. Serio, mam kilku mocnych wymiartaczy (po 2-3 osoby na platformie), więc można zdrowo powalczyć. Z NATem chyba nie będzie problemu - ktoś inny założy lobby i powinno się grać. U mnie też jest open (tak pokazują trzecie Gearsy).