Paliodor 1 761 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Potwierdzono nowe plansze Aircraft Carrier i Desert Wasteland. A także kolejne postacie Rachel i Leon. Podano również jakie paczki ze strojami będą zawarte w edycji Ultimate: Costume Pack Round 1 Costume Pack Round 2 Kitty Pack , What a Character , Special Set Costume Pack Round 4 Angels , Devils , DOATEC Divas Costume Pack Round 5 China Pack , Special Set 3 , Formal Wear Costume Pack Round 6 Fighter Pack Wszystko do zobaczenia na oficjalnej stronie: http://teamninja-studio.com/doa5/ultimate/uk/home.html#home Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Na oficjalnej stronie pojawiło się dość duże info na temat darmowej wersji DoA5: http://teamninja-studio.com/doa5/ultimate/uk/home.html#ftp Nie wklejam całej zawartości bo za dużo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
DOA 0 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Czy ktoś wie gdzie można kupić DoA5Ultimate??? W Łodzi nie ma na to szans ;/ a na allegro... tylko jedna oferta z anglii -_-... ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Już nawet nie ma tej oferty. Też szukam tej gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Skoro nie ma nigdzie w PL to czemu nie zamówicie sobie z Zavvi/The Hut bądź Amazon.co.uk? Cenowo wyjdzie tak samo jeśli nie taniej. Ja musiałem anulować pre-order bo finansowo w tym misiącu u mnie kiepsko i trzeba się wstrzymać do następnej wypłaty Cytuj Odnośnik do komentarza
DOA 0 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ja niestety nigdy nie zamawiałem z amazon i nie ogarniam tego za bardzo ;/ Nie chce mi nie wierzyć że w polsce nigdzie jej nie ma O_o masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Heh normalnie końcówka lat 90. Żałosne, żeby taka gra nie miała premiery w naszym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Heh normalnie końcówka lat 90 Biorąc pod uwagę e-sklepy i ogólny dostęp do sieci to nie ma co porównywać tamtych lat do obecnych pod względem łatwości w dostepie do gier. Z tego co widziałem koło 15 to na Allegro są dwie sztuki na X360.Aż dziwne,że żadnej na PS3. Choć to pewnie tylko kwestia czasu. Edytowane 10 Września 2013 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Zacząłem grać w Core Fighters, czyli ograniczoną, darmową wersję DOA5 U z PSNu. Wszystko fajnie, w końcu inni gracze widzą nasze ubranka z DLC, nie tylko my sami (to był idiotyzm). Doszli nowi zawodnicy, nowe plansze, nowe comba i ciosy. Jedno tylko wciąż mnie drażni - czemu wyszukiwanie przeciwników online trwa tak długo? Niby poprwaili kod sieciowy z DOA5, ale ja różnicy nie widzę Trofea banalne tym razem, czyli ze skrajności w skrajność. Kurde, mogłoby być tak fajnie, ale czekanie na przeciwników trwa dłuzej, jak wspomniałem, niż sama właściwa walka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 To w tej F2P wersji są trofea? Ja mam ściągniętą z amerykańskiego sklepiku i żadnych trofek nie mam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Nie, nie ma, ale upgrade do pełnej wersji je dodaje, podobnie jak zagranie w grę z płyty. Tak tylko teoretyzuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Kupilbym, ale (pipi)a lets face it - na horyzoncie legendarny SC2HD z olbrzymim community... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Nie, nie ma, ale upgrade do pełnej wersji je dodaje, podobnie jak zagranie w grę z płyty. Tak tylko teoretyzuje:) A tak to wygląda. Ja myślę, że tak w listopadzie bądź grudniu będę miał swoją kopię Ultimate. Tekkeny mnie jakoś nie przekonują bo zamienily się imo w jakiś śmieszny cyrk, a nie bijatykę. Do tego DoA jest lepszy pod względem płynności samej walki, o grafice nie wspominając. 2D lubię za styl graficzny ale już gameplay'owo niezbyt mi podchodzą by je męczyć godzinami. Edytowane 6 Października 2013 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Pogralem dzis troche. Gra sporo ludzi + spotkalem nawet Polakow. Niezle poprawili kod sieciowy od czasu zwyklej DOA5. Miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Gra zamówiona. Od jutra mażemy nawalać się po nerkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dodali fajny tryb combo challange. Mozna podpatrzec mocne akcje, chociaz akurat fun z obmyslania wlasnych combosow jest IMO najwiekszy ze wszystkich bijatyk, bo i mozliwosci najwieksze (nie wiem jak killer instinct). Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Czez, weź już odstaw to PS4 na chwilkę i pociśnijmy może w tego Deda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Orientuje się ktoś czy Core Fighters upgraduje się do pelnej wersji po zakupie pudelkowego DOA5 Ultimate czy system widzi je jako oddzielne tytuly? Edytowane 30 Listopada 2013 przez Mike Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Nie upgarejduje się. Sejw z Core działa na pudełkowej, ot, co:) Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Grywa ktoś jeszcze w DOA5 ? Ktos chciałby popykać online z noobem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja gram. Jak chcesz to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Też gram w DoA5 ale edycję Ultimate.Jestem raczej noobem w bijatyki ale jakby co to mogę posłużyć jako sparing partner. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Też gram w DoA5 ale edycję Ultimate.Jestem raczej noobem w bijatyki ale jakby co to mogę posłużyć jako sparing partner. Nie możesz, te dwie wersje nie maja wspólnego online. Z tego powodu tak mało osób zostało na serwerach DOA5:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Troszkę bez sensu,że tego jakoś nie rozwiązali.Gdyby posiadacze poszczególnych edycji DoA5 mogliby między sobą powalczyć to chociaż nie byłoby takich problemów ze znalezieniem ludzi do walk. Bo przyznam, że czasem jest z tym duży problem. Ciekawe czy długo będzie trzeba czekać na odsłonę na PS4/Xone. Muszę przyznać, że już dawno nie grało mi się tak fajnie w bijatykę. DoA5 to moje pierwsze zetknięcie z serią i z miejsca stałem się jej fanem. A nowa odsłona w jeszcze lepszej oprawie byłaby kolejnym argumentem za kupnem nowej stacjonarki. Next-genowa Kasumi/Kokoro/Hitomi Edytowane 11 Maja 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Ma ktoś ochotę na kilkadziesiąt pojedynków ? Wieczorem np: 20 można Poziom: "w porywach taki sobie" Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Popa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi