Gość Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jak ktoś chciałby pograć (polamić) bezstresowo for fun, to zapraszam peestrójkowiczów: Aem_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Właśnie ściągam patcha 1.5, 262 mb. Wiadomo coś co wnosi/poprawia?Dobra, mam. "Kupa" jednym słowem: http://teamninja-studio.com/doa5/us/patch/0319.html Edytowane 19 Marca 2013 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jakies podpowiedzi odnosnie survivala? Juz TA i A daje mocno po tylku , a jak tu sie wziasc za S?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Straszna lipa z tym multiplayerem. Bardzo długo trzeba czekać aż znajdzie się ktoś chętny (kilka minut). Tylko ja tak mam czy to norma w przypadku DOA5? I jak tu zrobić trofeum za 1000 walk Edytowane 19 Marca 2013 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Dodaj mnie, jak nie masz zamiaru mną rzucać po macie jak szmatą to bardzo chętnie z Tobą pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nie jestem co do tego pewien kto kim będzie rzucał po macie. Przy najbliższym odpaleniu gry Cię dodam, Aem'a też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jak posadzić power blow po critical burst ? stun jest za krótki żebym zdążył naładować czy jak się nie wstanie techrolem to mocna dobitka z wyskoku jest gwarantowana ? coś nie mogę przyjmować tych wyzwań, wciskam select, chwilę jest connecting, po czym rozłącza bo player coś tam zamotanie z tymi reversalami. 4 różne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Po długiej przerwie wracam do DOA5 Głównie weekendy, czasami wieczorem w "normalne" dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 1. nie trzeba ładować na maksa. 2. nie 3. to random teraz, a jeszcze miesiąc temu działało ok. jeśli planujecie pograć w to dłużej niż 2-3 dni to zapraszam na jakieś fajty (AmerazzzPL) Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Powie mi ktoś, jak zrobić trofiki z cliffhangerami? Ukończyłem story mode, kilka walk w innych trybach i ani razu nie miałem okazji zawisnąć z gzymsu, czy też uderzyć wiszącego przeciwnika. Druga kwestia to trofea Gesundheit i Tango Kilo November. Wyłączyłem wcześniej Danger Zones i teraz nie umiem włączyć ich z powrotem. Widnieje mi Danger Zones Off, wciskam trójkąt włącza się walka a i tak są dalej wyłączone Edit: Trofiki z Danger Zones zrobione. Sprawa z cliffhangerami pozostaje otwarta. Edytowane 27 Marca 2013 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Cliffhanger odpala się tylko w momencie gdy przeciwnika posyłasz przy użyciu Power Blow, wtedy masz opcje ataku bądź rzutu oponentem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 bierzesz tą aerene na dachu w versus, dwa razy wrzucasz oponenta na te żółte wiszące szyny. za drugim razem powinien spadać, wciskasz drugim playerem blok, żeby się złapał krawędzi. teraz punchem albo kickiem uderzasz, albo robisz rzut. Cytuj Odnośnik do komentarza
mashter 54 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Sposób na survivala jest prosty (gorzej z wykonaniem): Postać: Alpha a) z dużego dystansu jak idzie na ciebie komputer, to w odpowiednim momencie b,f+k i tak w kółko b) zawsze ze średniego dystansu b,f+k i tak w kółko c) z bliskiego dystansu zawsze f+p,p,p,p,p,p (nawet jeśli komp raz na jakiś czas zrobi ci reversal - mi raz zrobił 3 razy z rzędu i tak mnie pokonał - zdarza się d) cały czas starajcie się kontrolować dystans, żeby jak najrzadziej znajdować się blisko komputera e) cały czas kontrolujcie grę tak, aby nie dać się zepchnąć komputerowi pod ścianę (jak już jesteście pod ścianą i komp was maszuje musicie zrobić hold, bo inaczej wam zjedzie, jak będzie stać i blokować dostaniecie po 2 sekundach rzut) f) fajnie mieć ogólne pojęcie o postaciach wtedy jak komputer zacznie cię maszować, to łatwo można go przechwycić (znając wysokości ataków) g) trzeba mieć okropnie dużo cierpliwości i samozaparacia, na ostatnim poziomie trudności zginałem dwa razy z rzędu na 99 i 97 h) może wam się nie udać zrobić tego na jednym padzie, mnie się nie udało, jak przegrałem z 97 zaraz po tym jak wtopiłem z 99 - poleciał w ścianę i) trzeba mieć trochę szczęścia (niektórzy twierdzą, że mnóstwo:) Edytowane 31 Marca 2013 przez mashter Cytuj Odnośnik do komentarza
MPBossu 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak by ktos chcial troszke powalczyc to zapraszam graczy ps3 Nick: MP_Bossu Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ja też chętnie zagram, holdami trafiam na farta i generalnie znam kilkanaście akcji najwyżej, ale chętnie popykam rekreacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Tecmo Koei wyda na jesieni tego roku DoA5: Ultimate. Nowymi postaciami jakie się pojawią będą Ein (DoA2), Jacky Bryant (VF) i Momiji (Ninja Gaiden) Więcej o nowościach poniżej: Expect all the new modes from Dead or Alive 5 Plus, plus new stages and fighters. The Move Details Plus also carries over, and an additional tutorial mode will be added. Levels from the Ninja Gaiden series make an appearance. http://youtu.be/4d08EUeSyig Heh, a ja chciałem kupić zwykłe DoA 5. Cóż poczekam na tą "rozszerzoną" edycję. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Na końcu pierwszego trailera jest chyba Leon więc i On pewnie się pojawi. A z powrotu Ein'a cieszę się najbardziej. : D Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Ruszyła oficjalna strona gry: http://teamninja-studio.com/doa5/ultimate/uk/home.html#home Potwierdzono nowe plansze, Sky City Tokio,Lost World i Forest. Zwłaszcza Forest wygląda świetnie, lubię takie klimatyczne lokacje. Premiera wrzesień tego roku. DoA5 to moje pierwsze zetknięcie z tą seria i muszę przyznać, ze bardzo przypadła mi do gustu. Walka sprawia przyjemność i jak dla mnie zdaje się bardzo płynna. Do tego lokacje też niczego sobie i dość pokaźna liczba zawodników. Szkoda tylko, że w multi nie gra jakaś oszałamiająca liczba ludzi. Ostatnią moją bijatyką 3D był T5 i SCIV, a tego DoA5 mam z P+ bo wpadł mi w ręce trial na 30dni. Myślałem, czy by po jego zakończeniu nie kupić "zwykłej" piątki ale chyba poczekam do września i kupię od razu wersję Ultimate. Jakby ktoś chciał sponiewierać mnie w DoA5 to zapraszam do znajomych na PS3 Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 poszła zapka. Cytuj Odnośnik do komentarza
nie versal 6 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SgMQQZCD5fs&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zapowiada się mega, tylko te niektóre specjalne ataki jakoś mi nie pasują, zbyt przekombinowane. Cóż darmowy miesiąc PS+ mi się kończy więc pewnie dlugo już w DoA5 nie pogram. Premiera Ultimate we wrześniu więc jakoś wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Omg jacky ))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jak tak dalej pójdzie to w DoA6 będzie większość składu z VF Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jak tak dalej pójdzie to w DoA6 będzie większość składu z VF Nie mam nic przeciwko Obowiązkowo trzeba mieć "stare-nowe DOA5" Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 gra świetna, ale TINA <3 <3 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi