gekon 1 787 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 (edytowane) dobry temat, jak robilem mase na silce to sie dorobilem 105cm w pasie, na redukcji po zrzuceniu 12kg brzuch prawie mi nie spadł, dopiero pod koniec redukcji sie go pozbylem. Najciezej zrzucic wlasnie ta cholerna opone. A jaką diete stosowałeś przy redukcji? Długo to trwało zanim pozbyłeś się brzucha? Bo mi by już wystarczyło, wagę mam odpowiednią, twarz mi tak zeszczuplała, że ledwo się poznaje, a brzuch dalej jest. Edytowane 26 czerwca 2009 przez gekon Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 prawie 4 miechy redukcje robilem, diety jakiejs szczegolnej nie stosowalem, odstawilem wegle ze wszystkich posilkow z wyjatkiem sniadania. do tego silownia 4x w tygodniu, 3x karate i 3-4x biegi. Tylko teraz musze sie pilnowac, ledwo sie wakacje zaczely, browarki i inne alkohole i juz 3kg mi przybylo. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Ok, tak od dwoch miesiecy cwiczylem 'na mase' , widac postepy , ale widac tez to, ze na brzuchu mi sie oponka zrobila (starsznie mnie to irytuje). Diete jako taką staram sie stosowac, duzo bialka + makarony, ryz, kasza itp. Ostatnio ograniczylem czekolade do 0 (sukces) , tylko czasem zjem jakies ciasto, ewentualnie jak strasznie glodny to paczka Chcialbym ją zgubić, równoczesnie zachowujac wszytsko inne ,o ile to mozliwe. Silke robie 3x w tyg, do tego czasem jakies brzuszki w wolnym czasie, czasem pilka + koszykówka. Boje sie tego ,ze jakbym zaczal biegac, to pozostale partie by mi 'schudly' , a tego nei chce ; / co robic? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Mam ten sam problem. Byłem "przy kości", teraz mam wagę jakiej potrzebuje, nie chce dalej chudnąć a brzuch dalej jest. Niestety chyba nie mam innego wyjścia jak dalej się katować areobami i dietą. Tobie starczy a6w, albo abs2, żeby uwypuklić mięśnie brzucha co spali troche fatu miejscowo. Inaczej się nie da. Polecam tez to forum http://www.kfd.pl/dieta-f9.html (reklama) :] Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 zeby palic tluszcz i nie tracic za duzo z masy miesniowej to juz trzeba miec za(pipi)iscie rozpisana diete i kupe kasy na suple, moze dieta tluszczowa by sie nadawala. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Byłaby najlepsza, ale CKD jest strasznie trudna i trzeba się strasznie nagłówkować, w tym robić badania moczu, żeby to coś dało. Mnie to przerosło i po prostu: nie jem węgli przed snem, do tego zdrowe zarcie i nie przekraczam 1800kcl Albo banana przed ćwiczeniami:] Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 (edytowane) Jak powinienem zmodyfikować tą dietę, gdy nie będę wykonywał żadnych ćwiczeń siłowych ? 1. Płatki owsiane na mleku lub wodzie + jaja. 2. Pieczywo razowe, pierś z indyka, warzywa. 3. (Przed treningiem) Ryz brązowy, pierś drobiowa, warzywa. 4. (Po treningu)Banany + WPC 5. tuńczyk w wodzie, oliwa z oliwek, warzywa. 6. Chudy twaróg, oliwa z oliwek. Coś takiego ? 1. Placki owsiane (płatki owsiane, jajka, twaróg półtłusty, oliwa do smażenia) - z odrobiną dżemu całkiem smaczne danie. 2. Pieczywo razowe, szynka z piersi indyka/kurczaka 3. Pierś z kurczaka/wołowina/chuda wieprzowina/ryba, ryż brązowy/makaron pełnoziarnisty /kasza 4. Tuńczyk w wodzie/panga w sosie pomidorowym, warzywa, oliwa 5. Twaróg półtłusty, oliwa z oliwek Trochę uprościłem, nie mam ochoty na pichcenie do drugiego śniadania kury, i pięć posiłków bo pewnie i tak bym omijał jakiś. No i do tego dużo wody, czerwonej i zielonej herbaty itp. I kiedy najlepiej biegać ? Tuż po wstaniu, po śniadaniu czy może wieczorem ? Ogólnie chcę trochę schudnąć w wakacje bo się zapuściłem. No i moja aktywność podczas dnia to jazda rowerem, granie w piłkę itp. Edytowane 5 lipca 2009 przez fazzeer Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 ja sie ostatnio okrutnie zapuscilem. od okolo 2 tygodni ani razu nie biegalem. do tego piwka lub woda kilka razy w tygodniu, wypady na grilla, czipsy, lody. masakra. od dwoch dni znow wrocilem do diety, dzisiaj sie wazylem i wyszlo, ze chyba 1 kilo mi wrocilo, ale nie jestem pewien. trzeba wrocic do cwiczen Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Olszu jesli mozesz to napisz mi co i jak robisz bo ziomek tez chce cos stracic, a nasze postury sie roznia i ja mu nie pomoge. na PW. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 nie wiem czy jestem odpowiednia osoba do tego, zapytaj forumowych kulturystow. Cytuj
hustler 4 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Jak powinienem zmodyfikować tą dietę, gdy nie będę wykonywał żadnych ćwiczeń siłowych ? 1. Płatki owsiane na mleku lub wodzie + jaja. 2. Pieczywo razowe, pierś z indyka, warzywa. 3. (Przed treningiem) Ryz brązowy, pierś drobiowa, warzywa. 4. (Po treningu)Banany + WPC 5. tuńczyk w wodzie, oliwa z oliwek, warzywa. 6. Chudy twaróg, oliwa z oliwek. Coś takiego ? 1. Placki owsiane (płatki owsiane, jajka, twaróg półtłusty, oliwa do smażenia) - z odrobiną dżemu całkiem smaczne danie. 2. Pieczywo razowe, szynka z piersi indyka/kurczaka 3. Pierś z kurczaka/wołowina/chuda wieprzowina/ryba, ryż brązowy/makaron pełnoziarnisty /kasza 4. Tuńczyk w wodzie/panga w sosie pomidorowym, warzywa, oliwa 5. Twaróg półtłusty, oliwa z oliwek Dobry zestaw Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Twaróg półtłusty, oliwa z oliwek mieszasz twarog z oliwa? czy napie.rdalasz oliwe jak szoty z kieliszkow? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Olszmits, kiedys pisałeś, że masz problem za skórą. Poradziłeś sobie z tym? Ja odkąd czytam ten temat i się stosuje spadłem o 15kg, już nawet sadła nie mam, tylko cyce mi wisza bardziej niż wtedy, bo tam gdzie kiedyś były mięśnie i tłuszcz, teraz jest wisząca skóra;/ Już (pipi)ac rozstępy, jakiś kremik się kupi, ale co z tą skórą? Teraz trening na mase czy co? Cytuj
mj 13 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 xD potrenuj klate bo wiszace cyce wygladaja nie fajnie Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 *wisząca skóra na cycach, właściwie to wisząca skóra zamiast cyców :closedeyes: Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 no ja zamiast brzucha mam wiszaca skore z resztkami tluszczu. tak chyba najlepiej to opisac xD Cytuj
hustler 4 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Eee tam odpowiednio niski poziom bf i nie ma hu.ja we wsi, nieraz tylko czas potrzebny xd Cytuj
Gość Oran Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 No a co to bf? BattleField? Bo jak tak to nie pomaga, grałem trochę i tylko zgrubłem. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Body Fat, czyli procentowa zawartość tłuszczu w ciele. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Jak skóra wisi to musisz napełnić masą. Wpierdalam co białe i ćwiczę. Po dwóch miesiącach są efekty. Skóra jest jędrniejsza i jakby to opisać, skóra wypełniła się białym xD Naginam dalej. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Nie jestem z tych który po napompowaniu się wyskakuje z gołym torsem na miasto. Mój interes, zresztą do ideału jeszcze daleko. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Ja też się biorę od dziś za to na poważnie. Ostatnie tygodnie to biegi od poniedziałku do piątku, jako taka dieta, a w weekend leciało 20 browców, pizze, kebaby itd itd, więc cały wysiłek na nic i waga nie spadała, głupie to (pipi), wiem :o Od dziś wprowadzam system 2 dni biegu, dzień regeneracji, ustalam menu dzień wcześniej, rzucam browar i fast food, więc powinno być ok. Się zobaczy 8) I takie pytanie: Będę na redukcji (w tym duża ilość biegu), ale chcę w tym czasie pobawić się hantelkami (biceps, triceps, klatka), ma to jakikolwiek sens? Wiem że wraz z tłuszczem będą lecieć mięśnie, ale na razie nie zależy mi na tym, efekty nie muszą być (pipi) wie jakie. Chcę to na razie tylko trochę wzmocnić . Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 I takie pytanie: Będę na redukcji (w tym duża ilość biegu), ale chcę w tym czasie pobawić się hantelkami (biceps, triceps, klatka), ma to jakikolwiek sens? Wiem że wraz z tłuszczem będą lecieć mięśnie, ale na razie nie zależy mi na tym, efekty nie muszą być (pipi) wie jakie. Chcę to na razie tylko trochę wzmocnić . jasne że ma sens, tym bardziej jeśli nie zależy Ci na szybkich efektach "wizualnych". wzmocnisz mięśnie, po jakimś czasie bedziesz czuł sie lepiej bo i kondycha nieco podskoczy Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Super, to chciałem właśnie usłyszeć Na początek wziąłbym może 2x15 kg, takie byłyby ok? http://www.allegro.pl/item683474706_gumowa..._najtaniej.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi