Ölschmitz 1 521 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 zupa jarzynowa TRENING AEROBOWY grejpfrut makrela wędzona daj pozniej znac jak sie czules po tym xD bo dla mnie to troche przegiecie, najpierw woda z warzywami, potem trening, 3 godziny pozniej grejpfrut i 3 godziny pozniej makrela. nie wiem jak ty wytrzymasz 6 godzin miedzy obiadem a kolacja jedzac tylko grejpfruta, to troche pod glodzenie sie podchodzi. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 1.Można do woli jeść gotowanych jajek na diecie redukcyjnej? Jajecznica na maśle odpada ? 2.Gotowany brązowy ryż jako jeden z posiłków ? 3.Dzisiaj jak zgłodniałem w południe to zamiast kupić bułkę z serem ,kupiłem mieszankę studencką orzechów .200gram pożarłem i zaspokoiłem głód .Czy to zdrowo ,jak bym chciał tak regularnie ? Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 zupa jarzynowa TRENING AEROBOWY grejpfrut makrela wędzona daj pozniej znac jak sie czules po tym xD bo dla mnie to troche przegiecie, najpierw woda z warzywami, potem trening, hehe mnie bardziej sledź przed bieganiem przeraża, u mnie zgaga natychmiastowa jeszcze w smietanie, samobojstwo ;> Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 (edytowane) Zrobiłem te placki z płatków owsianych i jajek (dokładniej trzech białek i jednego żółtka) i nie powiem, wyszlo za(pipi)iste, ale mam kilka wątpliwosci. Jest to danie smażone, pije trochę tej oliwy, do tego łyżeczka miodu, a ilosc tez duza, bo wyszlo mi osiem plackow, zjadlem szesc i mialem dosyc. Czy to na pewno jest takie malo kaloryczne? O to chodzi, żeby było kaloryczne.Na niskokalorycznych dietach to się odchudzają czytelniczki Pani domu. Z resztą nie przesadzajmy:) Jesz ziemniaki i smietane, a czepiłeś się płatków owsianych? Tej oliwy z oliwek to też nie dawaj pół butelki tylko rozsmaruj na patelni. Jak zależy ci na szybkich efektach to wiadomo, lepsze gotowane płatki i 3 jaja osobno, bez żadnego miodu, bo to tylko dodatek samkowy. ale tak czy inaczej możesz ten placek na sniadanie jesc. 1.Można do woli jeść gotowanych jajek na diecie redukcyjnej? Jajecznica na maśle odpada ?2.Gotowany brązowy ryż jako jeden z posiłków ? 3.Dzisiaj jak zgłodniałem w południe to zamiast kupić bułkę z serem ,kupiłem mieszankę studencką orzechów .200gram pożarłem i zaspokoiłem głód .Czy to zdrowo ,jak bym chciał tak regularnie ? 1. A ile jesz dziennie?;] Wiadomo, że jak zjesz 20 to też nie dobrze. 6 dziennie mozna smiało. Jajecznica nie odpada, zależy od diety. Od czasu do czasu na śniadanie byłoby okej. 2. Oczywiście, że tak. To nawet podstawa na tej diecie. Najlepiej razem z kurczakiem i warzywami na patelnie przed teningiem. 3. Jak bedziesz pożerał takie rzeczy to się zaokrąglisz i tyle. Jak chcesz coś zrzucać to zapomnij o takich produktach. Takie orzechy to prawie jak chipsy, a chipsy na redukacji, sam sobie odppowiedź. Oczywiście orzechy są okej. Zdrowy tłuszcz, ale nie aż 200 gramów na raz i na pewno nie przetwarzane. Kupujesz w łupinkach, bez soli, natralne. Wtedy jest okej. Ta bułka z z serem to też średniak jak redukcji. Chleb razowy pełnoziarnisty. Bułka grahanka jak już. Źółtego sera się unika. Zwłaszcza z bułką, bo nie ma nic gorszego jak tłuszcz + węgle w jednym posiłku. Edytowane 17 marca 2010 przez gekon Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 daj pozniej znac jak sie czules po tym xD bo dla mnie to troche przegiecie, najpierw woda z warzywami, potem trening, 3 godziny pozniej grejpfrut i 3 godziny pozniej makrela. nie wiem jak ty wytrzymasz 6 godzin miedzy obiadem a kolacja jedzac tylko grejpfruta, to troche pod glodzenie sie podchodzi. Ten grepfrut mial byc zaraz po treningu, a nie po trzech godzinach poza tym popier.dolil mi sie calkowicie porzadek dnia i cwiczylem od polnocy do teraz, po zjedzeniu wszystkiego, wiec mysle ze jest oki O to chodzi, żeby było kaloryczne.Na niskokalorycznych dietach to się odchudzają czytelniczki Pani domu. Z resztą nie przesadzajmy:) Jesz ziemniaki i smietane, a czepiłeś się płatków owsianych? Tej oliwy z oliwek to też nie dawaj pół butelki tylko rozsmaruj na patelni. Jak zależy ci na szybkich efektach to wiadomo, lepsze gotowane płatki i 3 jaja osobno, bez żadnego miodu, bo to tylko dodatek samkowy. ale tak czy inaczej możesz ten placek na sniadanie jesc. Daruje sobie tylko miod, bo bylo ciut za slodkie Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Dobra, krótkie pytanie: banana lepiej wciągnąć PRZED czy PO aerobach? Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Masz zamiar wypytywać forum o każdy detal? Najlepiej zjeść 20 minut przed, dokładnie przeżuwając, ale jak zjesz po to też krzywda się nie stanie. Cytuj
HOT D-O-double_G 0 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Dobra, krótkie pytanie: banana lepiej wciągnąć PRZED czy PO aerobach? Przed. A najlepiej to kup sobie jakies carbo (nie jest to duży wydatek). Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 mam pytanie. chce sobie kupic miesieczny karnet do salonu fitness/silownia itd. co jest lepsze - bieznia i bieganie czy orbitrek? orbitrek ma ta zalete, ze stawy nie dostaja tak w du.pe, a jak z jego skutecznoscia w spalaniu? Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 Masz zamiar wypytywać forum o każdy detal? No jasne. I co Ci do tego? Najlepiej zjeść 20 minut przed, dokładnie przeżuwając, ale jak zjesz po to też krzywda się nie stanie. Przed.A najlepiej to kup sobie jakies carbo (nie jest to duży wydatek). Ok,dzięki, Rozejrzę się. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 mam pytanie. chce sobie kupic miesieczny karnet do salonu fitness/silownia itd. co jest lepsze - bieznia i bieganie czy orbitrek? orbitrek ma ta zalete, ze stawy nie dostaja tak w du.pe, a jak z jego skutecznoscia w spalaniu? Zostało udowodnione, że stawy dostają w du.pe jeszcze bardziej na orbitreku. Urozmaicaj trening, korzystaj z wszystkich maszyn areobowych ale będąc na siłowni to ćwicz głównie z ciężarami a biegaj na dworze. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 masz do tego jakis link? bo ja wszedzie czytam, ze wlasnie stawy najbardziej dostaja w du.pe od biegania po dworze. a jesli chodzi o silownie to jest niestety osobny karnet, narazie kupuje taki na fitness. pakowac mi sie nie chce, wole aeroby. czyli najlepiej np. jednego dnia orbitrek, drugiego bieznia itd? czy moge codziennie na orbitreku zapiep.rzac? Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 ja bym cisnal na to gdzie sie bardziej mecze Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Wystarczyły 10 dni obrzerania się i mam oponkę, a waga pokazuje + 5 kilo;] Pewnie trochę spadnie jak zacznę jeść normalnie, czyli nie światecznie, ale od jutra zaczynam biegać;] Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 No no, niezły wynik ;p Ja też się od dziś biorę za ćwiczenia, trzeba przycisnąc po tym obzarstwie. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 21 lipca 2010 Opublikowano 21 lipca 2010 troszke sie zapuscilem ostatnio. nie chce mi sie bawic w liczenie kalorii co do jednej itd. wiec w skrocie - unikanie laczenia wegli i tluszczu w jednym posilku - wiecej wegli rano, pozniej unikac - tluszcze glownie zdrowe, wiadomo - oliwa, ryby - odrzucenie slodkich napojow, bialego pieczywa makaronu i ryzu, jak juz to pelnoziarniste. - 5-6 posilkow dziennie do tego aeroby, bieganie i rower, moze hiit. tak na szybko to chyba bedzie spoczko Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 21 lipca 2010 Opublikowano 21 lipca 2010 Moze ktos uskutecznial diete CKD? Jakies opinie, uwagi? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 troszke sie zapuscilem ostatnio. nie chce mi sie bawic w liczenie kalorii co do jednej itd. wiec w skrocie - unikanie laczenia wegli i tluszczu w jednym posilku - wiecej wegli rano, pozniej unikac - tluszcze glownie zdrowe, wiadomo - oliwa, ryby - odrzucenie slodkich napojow, bialego pieczywa makaronu i ryzu, jak juz to pelnoziarniste. - 5-6 posilkow dziennie do tego aeroby, bieganie i rower, moze hiit. tak na szybko to chyba bedzie spoczko A czemu niby masz odrzucic makarony i ryż? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 odrzucic bialy makaron i bialy ryz Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 22 lipca 2010 Opublikowano 22 lipca 2010 Bo mają wysoki IG a skoki poziomu cukru we krwi są niepożądane przy spalaniu tłuszczu Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 lipca 2010 Opublikowano 23 lipca 2010 Moze ktos uskutecznial diete CKD? Jakies opinie, uwagi? Ja, ale nie dalem rady. Całkowite wyeliminowanie węgli jest niewygodne, tak jak i całe CKD, ktore wymaga szczegołowego liczenia. Podobno to najskuteczniejsza dieta, ale za to jedna z trudniejszych Ostatnio jestem na carm cyceling Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 Ja sie przymierzam ale faktycznie, kalkulator w reku to podstawa. Dziennie maksymalnie 20g wegli do tego u mnie okolo 160g bialka i 1800g tluszczu. Teraz trzeba to przerobic na gotowe potrawy. Juz przechodzilem ketoze przez dluzszy czas na innej diecie wiec nie bedzie problemow. Glowa boli przez 3 dni a pozniej jesc sie nie chce a samopoczucie jak po mniej legalnych suplementach zabawowych ;p Mam nadzieje, ze tutaj bedzie podobnie. Gekon, ile tygodni wyciagnales na tej diecie? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 fenix ja sądze, że te liczenie kalori to głupota. tzn wiadomo, trzeba patrzeć co się je w czasie diety ale bez przesadnych restrykcji. Bo pamiętaj, najlepsza dieta to taka, która bedziesz mógł stosowac CAŁE ŻYCIE. Uprawiaj sport, nie pij piwa, nie jedz w nocy ,j edz troszkę mniej (tzn zalezy ile jadłeś normalnie) , nie jedz słodyczy...just all, zadne tam kalkulatory! no chyba, ze do konca swych dni chcesz liczyc te kalorie... Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 no cos w tym jest. co z tego, ze przez jakis czas sie czlek przemeczy na jakiejs ciezkiej diecie, a potem po jej skonczeniu rzuci sie na jakies mniej zdrowe smakolyki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi