gekon 1 787 Opublikowano 15 października 2010 Opublikowano 15 października 2010 Przecież dobrą dietę ma, tylko niech doda jajka do sniadania i jakis słonecznik czy orzechy po drodze czyli na sniadanie ten placek z owsianych i jajek najlepiej rozumiem? a jesli czasem zamiast placka zrobilbym platki z odzywka bialkowa to tez da rade? czasem wstaje ok 7 rano do pracy i nie chce mi sie taki zaspany kombinowac ze smazeniem czegos ;p a slonecznik i orzechy wczoraj kupilem. kiedy najlepiej? do ktorego posilku dodac w sensie. jakies jeszcze konkretne zmiany proponujecie? aha, warto inwestowac w jakies spalacze? typu olimp thermospeed czy jakos tak? czy lepiej normalnie? No da rade z tym sniadaniem. Ogolnie białka więcej potrzeba. Najlepszy jest ten placek co kiedys przepis dawałem, ale to pracochłonne jest. Ja wstaję, zalewam płatki, nawet jajka gotuje wieczorem bo rano wole dłuzej pospac o 5 minut niż się z garami tłuc. Orzechy to zdrowe tłuszcze. Absolutnie nie mieszać z weglami. Szamać osobno, jako przekąska. Ale nie przed i po treningu. Moim zdaniem nie warto inwestować w spalacz. No ale co kto woli. Ja zredukowałem się i bez tego. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 no na sniadanie robie ten placek sobie czyli tak: 1. placek / ewentualnie jak sie spiesze (raz/dwa na tydzien) to platki z odzywka bialkowa 2. bulka grahamka/chleb pelnoz. z chuda szynka 3. kurczak gotowany, ryz, szpinak (np.) 4. tunczyk z warzywami / odzywka bialkowa z bananem 5. kostka twarogu okazyjnie orzechy Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 No i gitara. W ostatnim może być też makrela/inna tłusta ryba Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 ostatnio zainteresowała mnie Tabata (pewnie już była o tym mowa), czyli krótki i dość hardkorowy trening na spalanie. można go też wykonywać zamiast aerobów. Całość polega na intensywnym wykonywaniu prostych ćwiczeń typu pompki, przysiady, brzuszki itd. Możliwości jest multum, można też łączyć ćwiczenia. Robimy 8-10 serii po 20 sekund, staramy się wykonać jak najwięcej powtórzeń, 10 sek przerwy i tak do końca. całość trwa ok 5, podobno po tak intensywnym ćwiczeniu spalanie trwa jeszcze kilkadziesiąt minut po treningu. nie zaleca się mieszać z treningiem siłowym. Tak przynajmniej mówi typ z filmiku poniżej i paru innych koksów Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 leżąc na ławce albo siedząc na krzesełku zbyt wiele fatu nie zrzucisz. Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 Odnośnie tabaty, to Kiedyś zrobiłem to: http://www.youtube.com/watch?v=nDcNzEFr7yA i przez 3 dni czułem ból w nogach. Po 4 minutach ćwiczenia. Baaardzo intensywny rodzaj treningu i podobno bardzo efektywny. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 (edytowane) ostatnio zainteresowała mnie Tabata (pewnie już była o tym mowa), czyli krótki i dość hardkorowy trening na spalanie. można go też wykonywać zamiast aerobów Całość polega na intensywnym wykonywaniu prostych ćwiczeń typu pompki, przysiady, brzuszki itd. Możliwości jest multum, można też łączyć ćwiczenia. Robimy 8-10 serii po 20 sekund, staramy się wykonać jak najwięcej powtórzeń, 10 sek przerwy i tak do końca. całość trwa ok 5, podobno po tak intensywnym ćwiczeniu spalanie trwa jeszcze kilkadziesiąt minut po treningu. nie zaleca się mieszać z treningiem siłowym. Tak przynajmniej mówi typ z filmiku poniżej i paru innych koksów Jak już to zamiast klasycznego HIIT. Istotą aerobów jest niższa intensywność i dłuższy czas treningu. Edytowane 19 grudnia 2010 przez Sebas Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 31 grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 grudnia 2010 siema panowie, chciałem dać znać jak sobie poradziłem po ponad dwóch latach z problemem. otóż ważę 90kg i mam odchudzanie w (pipi)e :potter: łoje czteropaka dziennie i jestem szczęśliwy. 1 Cytuj
scuff 463 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 przynajmniej się nie odwodnisz Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 siema panowie, chciałem dać znać jak sobie poradziłem po ponad dwóch latach z problemem. otóż ważę 90kg i mam odchudzanie w (pipi)e :potter: łoje czteropaka dziennie i jestem szczęśliwy. <tłumy wiwatują> Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 noworoczne postanowienie po tym jak zobaczylem swoje foto z wigili u znajomych, gęba zalana jak koło od jelcza, brzuch jak u Kalisza...107 na wadze przy czym to jest sam tłuszcz:/ czas wziasc sie za siebie, mam nadzieje ze tez za jakis czas bede mogl dac foto z przemiany:) Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Taki mały offtop ,już wiem kiedy przydaje sie ładna sylwetka Nie tylko w wakacje, ale nawet w zimę Wczoraj sie obsikałem i mnie musieli rozebrać, ale nie wstydziłem się bo mialem za(pipi)isty kaloryfer!!! 5 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Panny pewnie narobiły w gacie z wrażenia, tak jak ty Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Wiesz co? Całkiem prawdopodobne, bo jedna z nich zerwał dla mnie/przeze mnie z facetem ;] Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 A ładnie to rozbijać związki? świnia 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Podobno masz więcej do powiedzenia w tym temacie, bo sypiasz z mezatkami Ale wracamy do tematu! Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Ale z mężatkami które nie są już z mężami. wracamy do tematu! Opowiedz coś o swoim brzuchu Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 wracamy do tematu! Opowiedz coś o swoim brzuchu Jest i ma go nie byc ;p. Niestety z wiekiem jest coraz trudniej sie go pozbyc. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Co do mojego bebzonu to duży nie jest ale masowanie robi swoje , ale po zdjęciach loco czoko zaczynam robić abs2 , potem przy rzeźbieniu będzie łatwiej, chyba Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 stycznia 2011 Opublikowano 6 stycznia 2011 Ale z mężatkami które nie są już z mężami. wracamy do tematu! Opowiedz coś o swoim brzuchu Jest sliczny i jest moim największym atutem! A bardziej serio to waga dobiła mi teraz do 70 kg i kaloryfer jest widoczny jedynie jak pada cień No ale łapę mam większą i zaczynają mi sie cycki pojawiać Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 ostatnio eksperymentuje z tymi plackami owsianymi na sniadanie. oprocz standardowego (jaja, owsianka, jakis jogurt) zrobilem z jajami, owsianka, otrebami (dodaja puszystosci i duzo blonnika) i... - tunczykiem - mega dobry - parowka z indyka drobno posiekana - dobry - papryka czerwona i kukurydza - mega dobry - kurczak gotowany - dobry polecam Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 Dzieki. Moje 100 gram platkow owsianych plus 2-3 jajca smakuja jak podeszwa. Nie przeszkadza mi to ale jesli jest opcja na poprawienie smaku to skorzystam. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 (edytowane) Dzieki. Moje 100 gram platkow owsianych plus 2-3 jajca smakuja jak podeszwa. Polecam z łyżką miodu i odrobiną cynamonu. Edytowane 11 stycznia 2011 przez Hela Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 Dzieki. Moje 100 gram platkow owsianych plus 2-3 jajca smakuja jak podeszwa. Nie przeszkadza mi to ale jesli jest opcja na poprawienie smaku to skorzystam. Ale o jakich jajcach mówicie? Smażonych/ jajecznicy? To dobre na redukcję? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi