Figaro 8 222 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Jeszcze długo więc nie czekajcie, mojnk. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 BP czyli najlepszy system online jaki powstał. Klikasz 2 razy krzyżak w prawo i po sekundzie jesteś w grze znajomego albo randomowej. Po prostu rewelacja, zero loadingu od razu sie gra. ...zwłaszcza jak złapie się 8 osób, z taką ekipą challenge to ogień z tyłka (vertical'e na tamie, kto pamięta? ). Moje ulubione wyzwania to skoki przez obręcze na lotnisku, a następnie nad wszystkimi graczami, oraz podobny jak trzeba skakać nad wszystkimi na plaży. Ten ze skakaniem po dachach parkingów też jest świetny. Swego czasu jak grałem to znałem wszystkie challenge na pamięć, wystarczył sam tytuł i wiedziałem co trzeba robić Cytuj
Lipert 102 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) Też mam to dawno za sobą i bardzo chętnie wróce do czelendży z kumatą ekipą. Zwłaszcza, że save poszedł mi sie bzykać jakiś czas temu a P12 Diamond już był w garażu... Edytowane 17 września 2014 przez Lipert Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) . Edytowane 6 października 2016 przez Spuczan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi